Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Karlslunde byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.299 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

TømrerElkjær ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Cemento Byg ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Solid Bygge Service, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Selskabet TFH A/S, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !

Tagdækker i Karlslunde

Søger du en tagdækker i Karlslunde, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Karlslunde, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Karlslunde.

Tilbud på tagdækning Karlslunde til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Karlslunde, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Karlslunde du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Karlslunde

Tagdækning Karlslunde priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Karlslunde, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Karlslunde

Billig tagdækker Karlslunde findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Karlslunde, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2690 Karlslunde 30=Der skal nyt tag på 32=Skifertag 14=Ja 13=Ja, Stålskorsten 16=3 17= 18= 24=Ja 33= 23=
tagpap samt tagafløb på garage
Vi skal have lagt et nyt lag tagpap på vores tag på garagen. Det er et fladt tag på 24 kvm. Der skal desuden laves nyt tagafløb og nedløbsrøret skal udskiftes. Det eksisterende tagafløb er midt på taget med et nedløbsrør på 2,2 m som går lodret ned i kloak/afløb.
utæt tag skal have et nyt lag tagpap
25 m2 tagpap fladt tag på udhus lækker og skal have et nyt lag tagpap.Fald går ind mod hus. Mod vej går tagpap ned af hus. Huset skal sælges, så vil gerne have udført opgaven indenfor den nærmeste fremtid.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Karlslunde
Eksisterende 45 år gammelt tagpap på fladt undertag af finér fjernes, inklusive dæklister på opkant. Undertag afrenses og der lægges 7,35 x 5,85 m tagpap med garanteret holdbarhed på 15 år eller mere. (beskrives i tilbud) Der leveres og monteres høvlede 2 x 5,85 m + 2 x 7,35m trykimprægnerede dæklister 3/4 x 2 tommer samt nye trekantlister langs tagkant. Der leveres og monteres ny tagbrønd. (afløb midt i taget)
Byggetilbud.dk ©