Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Karise byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.127 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Lendal Entreprise, 46534653 KariseFå et tilbud !
Benzon Entreprise, 46534653 KariseFå et tilbud !

Tagdækker i Karise

Søger du en tagdækker i Karise, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Karise, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Karise.

Tilbud på tagdækning Karise til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Karise, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Karise du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Karise

Tagdækning Karise priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Karise, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Karise

Billig tagdækker Karise findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Karise, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Renovering af Tagsiderne på Møllen i St. Spjellerup
 Opretning, isolering 100mm og vindpap på 8 sider af møllen.  8 sider beklædes med sort Ivarsonplank og hvide hjørne lister.  Udskiftning af 11 vinduer 1 dobb. terrasse dør og 1 enkelt terrassedør.  Der laves lille tagudhæng og sider på alle elementer. (som eksisterende)  Montering af tagrende og nedløbsrør nr. 11 Alu zink.  Stillads. Opstilling, nedtagning og leje er medregnet OBS: Ansøgningsfrist til Faxe Landsbypulje slutter om 6 dage, så det haster desværre. NB: Opgaven skal være fuldført senest den 1. maj 2018
Tag på ridehus
Jeg vil høre om en pris på lægning af tag på vores stålhagl og opsætning af gavlvinduer. Hallen er 22 x 52m med15 procent taghældning. benhøjden er på 3,5 m Taget der skal ligges er Cembrit B9S- max trædesikre sorte bølgeeternitplader på 75 x 150mm. Dertil T1 gerber-træåse pr 1,07 m Dertil skal lægges 2 x 3 stk gennemgående rækker i trædesikker polycarponat ( oalt 280 plader). Dertil er og div nødvendige tilbehør for tagdækningen som vinkelrygninger med tagrumsventilation, bølgeklodser, tagskruer, samt bræddebolte for montering af åse. Dette levere vi. Og så skal der opsætte tagrender. Glæder mig til at høre fra jer. Mvh Lone wøkdike
Byggetilbud.dk ©