Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Kalundborg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

mjm tømrer- og snedker, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
Henrik's Tegne- og Byggefirma v/Henrik Jensen, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
J A Tømrer & Snedker, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
N.S. Byg, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
Falken1, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
LA Byg, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
KHK byg, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
BrianHilding, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
Røsnæs Tømreren, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
Kollings tømrerfirma, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
Kaydi Enterprise, 44004400 KalundborgFå et tilbud !
SNITTEN, 44004400 KalundborgFå et tilbud !

Tagdækker i Kalundborg

Søger du en tagdækker i Kalundborg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Kalundborg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Kalundborg.

Tilbud på tagdækning Kalundborg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Kalundborg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Kalundborg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Kalundborg

Tagdækning Kalundborg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Kalundborg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Kalundborg

Billig tagdækker Kalundborg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Kalundborg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=4400 Kalundborg 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 33=Udskiftning af eternittag på sommerhus, huset er på 50 m2 og har et undertag (oprindeligt tag)med tagpap. Det nuværende eternit har kraftig afskalling. formentlig fra 80'erne. hældning ca. 15 gr. 23=14-06/2013
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=4400 Kalundborg 30=Der skal nyt tag på 32=Glaserede tagsten 14=Ja 13=Ja 16=Så mange som nødvendigt. 17=ingen 18= 24=Ja 33=Udføres medio august da familien er på ferie her.. 23=29-08/2011
Montering af fladt tag på pejsestue - ca 26m2
1/ Fjerne rester af gl tag ved væg samt under tegl 2/ Opbygge hældning på tag 3/ Montere fladt tag med plader og tagpap 4/ Montere tagrende som kobles på eksisterende tagrende 5/ Isolere 6/ Montere loft med gipsplader 7/ Montere 4 vinduesmoduler i facade (vist i vedhæftet fil)
Nyt 40m² tag med 20°-hældning på skur ønskes belagt med sort tagpap.
Nyt 40m² tag på redskabsskur ønskes monteret med sort tagpap. Skuret har kun en hældning på 20°. Jeg lægger selv pladerne (22mm NPI Osb-3 Plade Tg2) og ønsker tilbud på montering af sort tagpap som ønskes brændt på inklusiv afsluttende alu/zink kanter/sider. Jeg monterer selv tagrende. De vedhæftede billeder er fra før pladerne lægges på og før spær er skåret til. Vedhæftet er også plantegning, hvor de områder som skal have monteret tagpap er markeret med farven orange.
Strandbakken 111
Eternittag, har så vidt vides været malet før. Hovedhus 159 m2 garage ca 50-60 m2, skal renses og males.
skimmelsvamp og nyt tag
jeg har 2 opgaver idet der er tale om et gammelt hus fra 1800 tallet, hvor der er konstateret skimmelsvamp under taget. vi skal derfor have lavet en skimmelrapport om det kun er taget eller hvordan det forholder sig. endvidere skal der helt sikkert skiftes tag og tagkonstruktion/spær ejendommer ca. 50 kvm. mvh. Lene NIelsen
Nyt eternittag i Kalundborg
Har et eternit tag (asbest) vi ønsker skiftet, og bortskaffet. Huset er et Panbo hus på 128 m2 med 2 vinkler, huset er fra 74, der skal også skiftes inddækning ved skorsten.
Tagrens tagmaling
560 kvm brun eternit tag, ca. 30 år gammelt. Er nysgerrig for at høre, hvad det vil koste at få renset og malet?
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Kalundborg
Ca 27kvm kolonihaveHus og To meget små skur på en kolonihave Kalundborg 4400
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Kalundborg
Nyt tag og nye plader indvendige på 1 sal og el arbejde renovering af værelserne ,,
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Kalundborg
opsætning af selvklæbende tagpap på 12 kvm. kolonihave nuværende tag er tegl.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Kalundborg
Eventuelt dele af stråtaget hvor der er huller.
Byggetilbud.dk ©