Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Hvalsø byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.297 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tr - Tømrer/Snedker, 43304330 HvalsøFå et tilbud !
Lh Vvs Aps, 43304330 HvalsøFå et tilbud !
engbyg, 43304330 HvalsøFå et tilbud !
Tømrer Michael v/Michael Holmegaard, 43304330 HvalsøFå et tilbud !

Tagdækker i Hvalsø

Søger du en tagdækker i Hvalsø, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Hvalsø, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Hvalsø.

Tilbud på tagdækning Hvalsø til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Hvalsø, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Hvalsø du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Hvalsø

Tagdækning Hvalsø priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Hvalsø, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Hvalsø

Billig tagdækker Hvalsø findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Hvalsø, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tafrensning og maling
145 kv. meter hus fra midt halfjerdserne- Et plan med taghældning 25 grader.. Taget er med beton tagsten. Ikke behandlet siden opførelsen.
Tafrensning og maling
145 kv. meter hus fra midt halfjerdserne- Et plan med taghældning 25 grader.. Taget er med beton tagsten. Ikke behandlet siden opførelsen.
Forsikringssag - fugt på loft - 7 forhold
Opgaven kræver muligt både tømrer, murer, blikkenslager og kloakmester arbejde hvorfor det kræves at man kan alle begge fag til opgaven. Der ønskes tilbud til denne forsikringssag. Følgende problemer er observeret og noteret af byggesagkyndig: Forhold 1 og 3: - Utæt tagbelægning - Mosbegroning på tegl - Skal have tilbud på tagrensning og maling (Der er IKKE undertag). Forhold 2: - Større problemer med, at tagrender løber over ved kraigere nedbør. - For få tagnedløb, hvad angår husets sydlige ende. - Behov for tagbrønde, afløb. Forhold 4: - Revnet og utæt rufakit Forhold 5: - Manglende ventilation af loft - For lidt ventilation af tagrummet og der ses tendens til skimmelvækst flere steder. - Den primære årsag, (udover et generelt utæt tæthedsplan, normalt) så skyldes fejlen at husets loft blevet efterisoleret, (med papiruld). - Ventilationsåbningerne ude ved tagfod blevet dækket til. - Ikke etableret et vindbræt eller papkant, som sørger for at holde afstanden ud til taget. Forhold 6: - Fejl ved gangbro da denne ikke er hævet over isolering. - Gangbro er lavet med plader som ikke er åndbare. Skal udskiftes med høvlede brædder - Samt fugt ved diverse spær af samme årsag. Forhold 7: - Vandindtrængning fra skorsten. Der løber vand ind ved skorsten ned på loft og videre ned på loftsplader i stue hvor der er synlige skader. Mulig utæthed i blik ved skorsten. Huset er et vinkel murstenshus fra 1980 på 201 m2 med valmet tag (cement tegl). Der er IKKE undertag. Rapport med billeder og forklaring fra byggesagkyndig er vedhæftet. Ved besigtigelse af loft og tag er min hustru (Theresa) hjemme og kan kontaktes på 29923512.
Tagpap på skur
Tagpap på nybygget skur/hundegård. Tagflade træ og måler 7,5 x 1,8 x 2 meter med ca 20 grader hældning. I alt ca 27 kvm
Tætning af gammelt tegltag
Der er tale om en skrå tagflade på ca 4x3m .Hvor den tidligere indehaver af huset selv lagde undertag. Flere at teglene er beskadiget og det giver flere utætheder. Vi har i 3-4 sæsoner været generet af flagermus, som har boet under taget . vil derfor gerne have det tætnet. Huset er fra 1930. Forventer at skifte hele taget på et senere tidspunkt.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hvalsø
Jeg har 2 skotrender på hver Ca 6 meter på et almindeligt et-plans vinkel-parcelhus. De er utætte. Jeg har fået et råd om at taget kan holde mindst 10 år endnu og at man i mellemtiden kan tætne begge skotrender ved at lægge wakaflex ud i begge render. I stedet for at skifte skotrenderne. Der er noget "Kit" mellem tagsten og skotrende som skal tages med i betragtning, da det vil skulle tages bort inden arbejdet og genetableres derefter. Se vedhæftede billede. Håber det er muligt at få en pris på et sådant arbejde. Mvh Sune
Byggetilbud.dk ©