Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Hørsholm byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Molux Entreprise, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Ikast Byg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Jacob Maler Tag & Byg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Torben Højer Jakobsen, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Naru Byg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Hørsholm Tømrer & Snedker, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
TMTE, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Hollesen Byg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Linders byg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Schou Pro Byg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
PREIS ENTERPREIS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Selskabet af 30. april 1979 ApS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
NordByg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Prestige-Partner ApS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
RAHB ApS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
BL-Køkkenmontering, 29702970 HørsholmFå et tilbud !

Tagdækker i Hørsholm

Søger du en tagdækker i Hørsholm, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Hørsholm, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Hørsholm.

Tilbud på tagdækning Hørsholm til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Hørsholm, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Hørsholm du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Hørsholm

Tagdækning Hørsholm priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Hørsholm, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Hørsholm

Billig tagdækker Hørsholm findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Hørsholm, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2970 Hørsholm 30=Der skal nyt tag på 32=Tagpaptag 14=Ja 13=Ja 16=3 17= 18= 24=Ja 33=Eksisterende build up tag skal fjernes fuldstændigt(det er fra 1965), og der skal lavet et nyt tag med ensidig taghælding ca. 15%, herunder opmuring af gavle og højeste facades ydermur. Det nye tag skal isoleres og der skal underpap og yderpap på. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2970 Hørsholm 30=Der skal nyt tag på 32=Tagpaptag 33=Placering: Holmevænget 37 – 47, 2970 Hørsholm
Det er et krav, at virksomheden der udfører arbejdet er medlem af ”Byg Garanti”
Arbejdet skal udføres inden udgangen af 2012 og tilbuddet skal ved endelig accept, kunne udspecificeres i lønandel. Der skal indgå AB 92, med mindre vi selv skal stille den

Der er mulighed for strømudtag.

Herunder følger tidligere pr. sep. 2012 tilbudsbeskrivelse. Tilbuddet er beskrevet med Icopal. Tilbuddet må gerne indeholde samme produkt eller tilsvarende.
23=01-11/2012
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2970 Hørsholm 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 14=Nej 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 33=Udskiftning af eternittag på halvdelen af vores garagebygning. Ca, 30 kvm. ialt. Bredde af eternitplader er 8 plader à 1,10 m - højde 7,5 plader plus tagryggen. Røde eternit bølge plader.

Ex.plader skal køres væk.

Arbejdet kan laves hvornår som helst i dagtimerne - blot ikke i midten af august.
23=
Tagpap på 24 m2 carporttag
Nyt tagpap evt. reparation af eksisterende tagpap på fladt carport tag (uden hældning) 8 x 3 meter. Det er ca. 15 år siden der blev lagt nyt lag på efter lækage og nu er der gennemsivning.
Rep af løsnet tagpap
Tagpappet har løsnet sig i en side på cementtag/mur. Det skal enten brændes fast eller udskiftes (i givet fald 10-20 m2)
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørsholm
Fladt tagpaptag på 144m2 et-plans villa i Hørsholm. Jeg ønsker en vurdering af eksisterende tag med eventuel udbedring in mente samt tilbud på eventuelt nyt tag. Sternbrædder ønskes udskiftet til fx. kobber, zink eller anden vedligeholdelsesfri løsning, fx. cedertræ eller lign.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørsholm
Ca 180 kvm nyt tag ved endnu ikke hvilket vi vil have. Eller om hældning skal ændres Dele af trækonstruktion skal skiftes ud og der skal isoleres
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørsholm
Huset er 156 kvm. parcelhus med to skorstene og skjulte tagrender. Nedtagning og bortskaffelse af tegl. Opretning af spær. Undertag. Let banevare 25 mm imprægnerede afstandlister. Nye taglægter Papruld 200mm isolering samt ny gangbro. Tegl type MAT SORT TEGL FALSTAGSTEN Tagfod jf detalje inkl x-finer, fuglegitter. Tagrender, nedløb. inddækning af skorsten samt tag hætter.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørsholm
Tagpaptag Tagpap 2-lags, på nyt tag
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørsholm
Husets grundplan = 140kvm. Nuværende tag 25graders hældning med eternitskifer. Opgave: - Nuværende tag eternitskifer med asbest fjernes og bortskaffes. - Nyt tag med letvægtstegl inkl. undertag med banevare. Der er inddækning omkring 1 skorsten. - Nye tagrender og nedløbsrør. - Tilbud ønskes både med og uden 4 nye ovenlys. - Hvis ikke muligt med letvægtstegl ønskes også tilbud på eternitskifer. -Efterisolering med 150mm
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørsholm
Udskiftning af eksisterende bølgeeternit tag til tagpap + vindskede på den ene side af huset samt evt nye spær. Ca 65-70kvm Inkl nye tagrender
Byggetilbud.dk ©