Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Hørning byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.298 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Lindbyg, 83628362 HørningFå et tilbud !
Tømrermester Alexander Kragh, 83628362 HørningFå et tilbud !
VØRSTEIN BYG ApS, 83628362 HørningFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Kjær, 83628362 HørningFå et tilbud !

Tagdækker i Hørning

Søger du en tagdækker i Hørning, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Hørning, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Hørning.

Tilbud på tagdækning Hørning til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Hørning, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Hørning du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Hørning

Tagdækning Hørning priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Hørning, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Hørning

Billig tagdækker Hørning findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Hørning, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8362 Hørning 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=2 17=0 18=0 24=Ja 2=i øjeblikket har vi et eternittag fra 70erne, det skal pille ned og vi ønske sort decra eller lignende tag opsat i stedet for. huset har et grund areal på ca. 135 kvt.
Tidspunkt for igangsættelses er ikke det vigtigste 23=31-05/2010
58 m² tagpap på ny carport
Jeg er igang med at bygge en carport, og i den forbindelse skal jeg have brændt 2 lag tagpap på. Jeg har sat fundament og terrændæk, og forventer at være klar til tagdækning i Marts. Jeg laver selv faldopbygningen i tagkonstruktionen. Jeg har vedhæftet lidt tegninger samt et billede herunder. Det er 58m² regulær tagpapdækning. Jeg tænker jeg selv leverer og monterer 2 tagbrønde samt vindskeder. Jeg tænker tagpappet skal føres med over murkronen, som vist herunder. Ser frem til at modtage tilbud på opgaven.
Alge rens
Hej. Jeg vil gerne modtage tilbud på algerens af mit tag
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørning
ved ikke hvor mange m2 der er tale om, da der er 2 tilbygninger med flade tage. Det er kun taget på hovedbygningen der skal skiftes og jeg har lige fået nye tagrender og nedløb. adressen er Bjertrupvej 9, 8362 Hørning
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørning
Vi har købt et hus og der er nogle ting med taget i tilstandsrapporten, som vi gerne vil have udbedret snarest muligt efter overtagelse. Jeg har vedhæftet tilstandsrapporten og det er punkterne 1, 2, 3, 13, 14 og 15, jeg gerne vil have et prisoverslag på. Punkt 14 handler om isolering og det også mit håb, at vi kan udbedre varmetabet på huset og måske endda forbedre fra et D til et C-hus, hvis vi får det ordnet.
Byggetilbud.dk ©