Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Hørning byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.167 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Lindbyg, 83628362 HørningFå et tilbud !
Tømrermester Alexander Kragh, 83628362 HørningFå et tilbud !

Tagdækker i Hørning

Søger du en tagdækker i Hørning, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Hørning, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Hørning.

Tilbud på tagdækning Hørning til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Hørning, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Hørning du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Hørning

Tagdækning Hørning priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Hørning, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Hørning

Billig tagdækker Hørning findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Hørning, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8362 Hørning 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=2 17=0 18=0 24=Ja 2=i øjeblikket har vi et eternittag fra 70erne, det skal pille ned og vi ønske sort decra eller lignende tag opsat i stedet for. huset har et grund areal på ca. 135 kvt.
Tidspunkt for igangsættelses er ikke det vigtigste 23=31-05/2010
58 m² tagpap på ny carport
Jeg er igang med at bygge en carport, og i den forbindelse skal jeg have brændt 2 lag tagpap på. Jeg har sat fundament og terrændæk, og forventer at være klar til tagdækning i Marts. Jeg laver selv faldopbygningen i tagkonstruktionen. Jeg har vedhæftet lidt tegninger samt et billede herunder. Det er 58m² regulær tagpapdækning. Jeg tænker jeg selv leverer og monterer 2 tagbrønde samt vindskeder. Jeg tænker tagpappet skal føres med over murkronen, som vist herunder. Ser frem til at modtage tilbud på opgaven.
Alge rens
Hej. Jeg vil gerne modtage tilbud på algerens af mit tag
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørning
ved ikke hvor mange m2 der er tale om, da der er 2 tilbygninger med flade tage. Det er kun taget på hovedbygningen der skal skiftes og jeg har lige fået nye tagrender og nedløb. adressen er Bjertrupvej 9, 8362 Hørning
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Hørning
Vi har købt et hus og der er nogle ting med taget i tilstandsrapporten, som vi gerne vil have udbedret snarest muligt efter overtagelse. Jeg har vedhæftet tilstandsrapporten og det er punkterne 1, 2, 3, 13, 14 og 15, jeg gerne vil have et prisoverslag på. Punkt 14 handler om isolering og det også mit håb, at vi kan udbedre varmetabet på huset og måske endda forbedre fra et D til et C-hus, hvis vi får det ordnet.
Byggetilbud.dk ©