Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Holbæk byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Kse Ejendomme ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Rap Tag, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Vipperød Tagdækning ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
P.H. Tagdækning ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Berg Gruppen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Tækkepartner ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Nbh tømrer, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Maler murer ivs, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Bygge firma Ballerup, 43004300 HolbækFå et tilbud !
M-B TømrerMester, 43004300 HolbækFå et tilbud !
2STbyg ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Woxholt Tømrer & Snedker, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Fjeldgaard, 43004300 HolbækFå et tilbud !
MCM Gruppen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Blicher's Montage, 43004300 HolbækFå et tilbud !
NKbyg, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Søgaard Jensen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Selskabet af 7. juli 2021 ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Dam Byg, 43004300 HolbækFå et tilbud !

Tagdækker i Holbæk

Søger du en tagdækker i Holbæk, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Holbæk, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Holbæk.

Tilbud på tagdækning Holbæk til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Holbæk, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Holbæk du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Holbæk

Tagdækning Holbæk priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Holbæk, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Holbæk

Billig tagdækker Holbæk findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Holbæk, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Reperation af stormskade på tegltag
I forbindelse med den nylige storm er der røget et par tegl ned fra vores tag, hvilket har efterladt et større hul i vores tag. Jeg ønsker derfor et tilbud på at få repareret dette. Stenene er desværre røget ned på et mindre tilgængeligt sted, og der vil muligvis være brug for en lift i forbindelse med reparationen. Det er ikke umiddelbart muligt at reparere taget indefra.
Reparation af tagpaptag
Har et ældre garagetag af tagpap der er blevet utæt i kanten. Taget er ca 19 m2, men virker (bortset fra kanterne) i ok stand.
Utæt garagetag
Muret garage på ca. 28 m2 opført i 1972 "Fladt" tagpaptag med indbygget afløb Tagpap repareret undervejs . Der er i dag søer på taget og det drypper nedi garagen . Er usikker på om der skal helt nyt tag på eller det kan lappes
Lægge nyt ståltag på hus i Holbæk på 50 m2 (inkl / eksl. materialer)
Jeg har et gammel tag som er fra 1962. Vil gerne have et nyt ståltag lagt ovenpå. Huset er på 50 m2 i Holbæk. Gerne uforpligtende pris med og uden materialer. Tag skal være ståltag "Decra Classic".
Udbedring af fejl på tag
Klassisk typehus fra 2000 skal have udbedret fejl. Det drejer sig om "utæthed ved rygning og valme mod syd med lysindfald på loftet. Opgaven ønskes igangsat snarligt.
Nyt tag på sommerhus
Sommerhuset ligger nord for Holbæk
Nyt tag
Min nye hus trænger til ca. 250m2 sorte halvblanke teglsten og sikkert også lidt ekstra isolering. Spær er dimensioneret til tegltag men der ligger pt. et gammel eternittag på der skal nedtages. Stærnbrædder skal nok også skiftes? Renderne er umidddelbart fine.
Nyt tag - fra eternit til stål
Jeg står og skal til at købe et hus med min hustru. Der ligger eternittag på huset nu, og det skal skiftes. Det er et hus på 80kvm fordelt i to plan. Der er to kviste på huset nu, hvor der også skal skiftes vinduer. Derudover vil jeg også gerne se på muligheden for at etablere endnu en kvist.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Nyt eternittag på rækkeshus ca. 110 plader + 10 rygplader taget har en hældning på 15 grader
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Nyt tag i enten betontagsten eller falstegl. Huset er 1 1/2 plans og 96m2 i grundplan. Taget har 40° hældning og der ønskes 3 ovenlysvinduer og 2 kviste.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Nyt ståltag oven på eksisterende tagpap. Der er 100 m2 i alt på en træbygning, der rummer en lille butik. (Se billeder). Længden på huset er 15 m, længden på plader fra tagrende til rygning er ca 3,35 m. Ståltag svarende til ProfilTech’s Klassik Teglsten i teglrød.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Jeg er ved at købe et hus og skal bruge tilbud på ny tagbelægning på en tilbygning til huset. Jeg vedhæfter billeder, så det er set fra begge sider. Jeg forventer at overtage ejendommen pr. 01.02.2021. Men arbejdet behøves ikke udført endnu.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Vi skal have nyt tag på vores sommerHus på 48 kvm. I dag ligger der 78 tagplader på ca. 109x120 + 14 rygninger Fjernelse af eksisterende tag beregnes seperat, da vi påtænker at gøre det selv. Nye trælofter evt profil ialt ca. 75 kvm. Sommerhuset ligger på Orø ved Holbæk
Byggetilbud.dk ©