Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Holbæk byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.952 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Kse Ejendomme ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Rap Tag, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Vipperød Tagdækning ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
P.H. Tagdækning ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Berg Gruppen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Tækkepartner ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Nbh tømrer, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Maler murer ivs, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Bygge firma Ballerup, 43004300 HolbækFå et tilbud !
M-B TømrerMester, 43004300 HolbækFå et tilbud !
2STbyg ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Woxholt Tømrer & Snedker, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Fjeldgaard, 43004300 HolbækFå et tilbud !
MCM Gruppen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Blicher's Montage, 43004300 HolbækFå et tilbud !
NKbyg, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Søgaard Jensen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Selskabet af 7. juli 2021 ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Dam Byg, 43004300 HolbækFå et tilbud !
J.H. Entreprise, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Dybdals entreprise, 43004300 HolbækFå et tilbud !

Tagdækker i Holbæk

Søger du en tagdækker i Holbæk, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Holbæk, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Holbæk.

Tilbud på tagdækning Holbæk til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Holbæk, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Holbæk du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Holbæk

Tagdækning Holbæk priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Holbæk, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Holbæk

Billig tagdækker Holbæk findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Holbæk, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Reperation af stormskade på tegltag
I forbindelse med den nylige storm er der røget et par tegl ned fra vores tag, hvilket har efterladt et større hul i vores tag. Jeg ønsker derfor et tilbud på at få repareret dette. Stenene er desværre røget ned på et mindre tilgængeligt sted, og der vil muligvis være brug for en lift i forbindelse med reparationen. Det er ikke umiddelbart muligt at reparere taget indefra.
Reparation af tagpaptag
Har et ældre garagetag af tagpap der er blevet utæt i kanten. Taget er ca 19 m2, men virker (bortset fra kanterne) i ok stand.
Utæt garagetag
Muret garage på ca. 28 m2 opført i 1972 "Fladt" tagpaptag med indbygget afløb Tagpap repareret undervejs . Der er i dag søer på taget og det drypper nedi garagen . Er usikker på om der skal helt nyt tag på eller det kan lappes
Lægge nyt ståltag på hus i Holbæk på 50 m2 (inkl / eksl. materialer)
Jeg har et gammel tag som er fra 1962. Vil gerne have et nyt ståltag lagt ovenpå. Huset er på 50 m2 i Holbæk. Gerne uforpligtende pris med og uden materialer. Tag skal være ståltag "Decra Classic".
Udbedring af fejl på tag
Klassisk typehus fra 2000 skal have udbedret fejl. Det drejer sig om "utæthed ved rygning og valme mod syd med lysindfald på loftet. Opgaven ønskes igangsat snarligt.
Nyt tag på sommerhus
Sommerhuset ligger nord for Holbæk
Nyt tag
Min nye hus trænger til ca. 250m2 sorte halvblanke teglsten og sikkert også lidt ekstra isolering. Spær er dimensioneret til tegltag men der ligger pt. et gammel eternittag på der skal nedtages. Stærnbrædder skal nok også skiftes? Renderne er umidddelbart fine.
Nyt tag - fra eternit til stål
Jeg står og skal til at købe et hus med min hustru. Der ligger eternittag på huset nu, og det skal skiftes. Det er et hus på 80kvm fordelt i to plan. Der er to kviste på huset nu, hvor der også skal skiftes vinduer. Derudover vil jeg også gerne se på muligheden for at etablere endnu en kvist.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Nyt eternittag på rækkeshus ca. 110 plader + 10 rygplader taget har en hældning på 15 grader
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Nyt tag i enten betontagsten eller falstegl. Huset er 1 1/2 plans og 96m2 i grundplan. Taget har 40° hældning og der ønskes 3 ovenlysvinduer og 2 kviste.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Nyt ståltag oven på eksisterende tagpap. Der er 100 m2 i alt på en træbygning, der rummer en lille butik. (Se billeder). Længden på huset er 15 m, længden på plader fra tagrende til rygning er ca 3,35 m. Ståltag svarende til ProfilTech’s Klassik Teglsten i teglrød.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Jeg er ved at købe et hus og skal bruge tilbud på ny tagbelægning på en tilbygning til huset. Jeg vedhæfter billeder, så det er set fra begge sider. Jeg forventer at overtage ejendommen pr. 01.02.2021. Men arbejdet behøves ikke udført endnu.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Vi skal have nyt tag på vores sommerHus på 48 kvm. I dag ligger der 78 tagplader på ca. 109x120 + 14 rygninger Fjernelse af eksisterende tag beregnes seperat, da vi påtænker at gøre det selv. Nye trælofter evt profil ialt ca. 75 kvm. Sommerhuset ligger på Orø ved Holbæk
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Holbæk
Vi har købt et hus, som vi skal igang med at renovere. Der står i tilstandsrapporten om taget, at der er 'områder med revnet rygningsmørtel". Huset har tegltag. Der er endvidere "tæt tilskåret tegl ved velux mod øst", hvilket kan medføre følgende risici: "Afløbsrenden er ikke med optimal åbning, og der kan risikeres indtrængende fugt ved karm til tagvinduet". Så er der også "skadede teglsten nederst ved nedløb mod vest" og "nogen fugeudfald i sydvendt gavltrekant". Hvad vil det koste at udbedre dette?
Byggetilbud.dk ©