Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Højbjerg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Tømrer & Snedkerfirma Henrik Kejser A/S, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Tømrer Bo Johansen, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
NG Tømrer, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Arossnedkeren, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Cortsen Byggeri og Rådgivning, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !

Tagdækker i Højbjerg

Søger du en tagdækker i Højbjerg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Højbjerg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Højbjerg.

Tilbud på tagdækning Højbjerg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Højbjerg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Højbjerg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Højbjerg

Tagdækning Højbjerg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Højbjerg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Højbjerg

Billig tagdækker Højbjerg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Højbjerg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 30=Der skal nyt tag på 32=Decra (ståltag) 14=Ja 13=Vejledning ønskes 16= 17= 18= 24=Ja 33=Eksisterende tag bruges som undertag, hvis det er muligt. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 30=Der skal nyt tag på 32=Lertegl (alm rød tegl) 33=Tror nuværende spær er fine. Nuværende tegl skal ned, der skal evt isoleres og skal der lægges undertag og røde vinge tegl. Husets grundplan 85m2 uden kviste, skorstene mm. Gætter på 30gr. Der indhentes flere tilbud for bedste pris. Entreprisen skal gerne afsluttes inden uge 33 23=12-06/2015
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 30=Taget skal blot renoveres 2=Tagpaptag 14=Nej 13=Nej 16= 17=17 18= 24=Ja 31=Hej. Vi har en hasteopgave med færdiggørelse af et større hus (350 kvm.) ombygningsprojekt, hvor hoved entreprenøren desværre er gået konkurs. Der mangler primært ca. 35% tømre, VVS og maler arbejde. Også lidt murer og el + tag og blik. Hvem har et større byggesjak, som de kan sætte på opgaven ASAP: Vi er både interesseret i at høre fra hoved- og underentreprenører. Dette vil være afgørende for vores valg, da vi gerne vil hjem inden påskeferien. Kh. Theresa og Martin, Olivia, Amalie og Laura 23=01-04/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Nej 13=Ja 16=3 17= 18=1 24=Ja 31=Det eksisterende eternit B6 tag skal fjernes samt isolering. Der skal muligvis ilægges ny dampspærre(ovenfra) og der skal lægges ca. 250mm ny isolering i, i gennemsnit, da der ikke kan komme lige meget i overalt.

Til oplysning er der ca. 210m^2 tag flade. 3=Vis billedet 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 30=Der skal nyt tag på 2=Tegl 14=Ja 13=Ja 16=3 17= 18= 24=Ja 2=u-tæt i tag; derfor vil jeg gerne nyt tag på. 23=
Renovering og efterisolering af tag
Fjernelse saf eksisterende tag af bølge eternit. Isloering til gældende lovgivning. Nyt tag af tag pap. Der er et ovenlysvindue. Der skal i forbindelse med renovering af taget bygges en kvist på som vedhæftede - dog ikke med dør og gitter, men med et vindue i midten der er opdelt i tre vinduer hvoraf midterste er oplukkeligt. Der skal nye tagrende på begge sider af huset - 6 meter på hver side med et nedløb på hver side. Taghældning ca 35%.
Tilbud for roof.
1. Fjernelse af tagsten 2.Levering tag 3.Installation af tagsten og skrue 4.Repair på taget 5.Repair brædder på taget Area Approx 180 m2
Nyt tag på udeskur ca. 25 m2
Et fælles skur i ejerforeningen på ca. 4 x 6 m som står på vores p-plads er gammelt og utæt. Tror det er tagpap. Ønskes udskiftet. 2 tilbud
Nyt tag + tilbygning af kvist
Vi søger et firma der kan give et samlet tilbud på etablering af kvist, skift af tag + evt. etablering af hems over et værelse i forbindelse med udskiftningen af taget. Derudover vil vi gerne have renoveret badeværelset på samme tid. Vi leder derfor efter et firma, der kan tilbyde en fuld entreprise.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Højbjerg
Oplægning af to lag tagpap på ca. 19 m2 fladt tag med en anelse ensidig hældning. Afslutning med alu opkant og drypnæse. Klargøring til 4 stk ovenlysvinduer. Pris kun på tagpap og kanter.
Byggetilbud.dk ©