Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Herning byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

KFS Byg v/Knud Fisker Sørensen, 74007400 HerningFå et tilbud !
Sunds Murerfirma A/S, 74007400 HerningFå et tilbud !
bent jensen as tømrer- & snedkerfirma, 74007400 HerningFå et tilbud !
ATL Montage ApS, 74007400 HerningFå et tilbud !
At-Tagrens ApS, 74007400 HerningFå et tilbud !
Würth Herning, 74007400 HerningFå et tilbud !
HJ Tagservice, 74007400 HerningFå et tilbud !
Pro Industri & Skadeservice A/S, 74007400 HerningFå et tilbud !
TÆKKERFIRMAET KIM ANDERSEN ApS, 74007400 HerningFå et tilbud !
BMT Tagdækning, 74007400 HerningFå et tilbud !
Arvad Multi Byg ApS, 74007400 HerningFå et tilbud !
SKOVs tømrer og snedkerfirma, 74007400 HerningFå et tilbud !
Astrup Byg ApS, 74007400 HerningFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Barslund, 74007400 HerningFå et tilbud !
By-shelter, 74007400 HerningFå et tilbud !

Tagdækker i Herning

Søger du en tagdækker i Herning, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Herning, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Herning.

Tilbud på tagdækning Herning til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Herning, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Herning du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Herning

Tagdækning Herning priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Herning, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Herning

Billig tagdækker Herning findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Herning, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7400 Herning 30=Der skal nyt tag på 32=Decra (ståltag) 14=Ja 13=Nej 16=2 17= 18= 24=Ja 33=Skifer/eternit tag fra 1958 udskiftes. husets grundplan 123 m2. 23=26-08/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7400 Herning 30=Der skal nyt tag på 2=Eternit 14=Ja 13=Nej 16=2 17= 18= 24=Ja 2=nuværende tag er erternit har lagt siden 1959, er blevet malet i 2003, men siden da er der kommet huller flere steder, jeg tror nogle af spærene heller ikke har det godt, jeg håber de kan renoveres 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7400 Herning 30=Der skal nyt tag på 32=Decra (ståltag) 14=Ja 13=Ja 16=3 17= 18= 24=Ja 33=Nyt tag ovenpå det gamle, plus udvendige tagrender og 4 nedløbsrør evn. nye sternbrædder
m.m 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7400 Herning 30=Der skal nyt tag på 2=Tegl 14=Ja 13=Nej 16=3 17= 18= 24=Ja 2=taget er fra 1972
grundplan er 152 kva.
arbejdet udføres efter aftale 23=
Tag på kolonihavehus
Jeg overvejer at købe et kolonihavehus, og har fundet et. Det skal dog have nyt tag indenfor den nærmeste fremtid. Der er indkøbt eternitplader og lægter, så jeg mangler bare nogle til at lægge det. Huset er 20 m2 og det kan ses på: www.dba.dk/kolonihave-centralt-i-herning/id-1010801639 Det giver måske et billede af størrelse, hældning osv Vh Jane
NYT TAG
Se Sjællandsgade 65 Herning på nettet Pris ønskes med og uden nye tagrender! Nyt tag over kælderindgang ( bag på huset)
nyt tag på vinkel hus
Opgaven består i at der skal nyt tag på et hus på 145kvm i grundplan. Dog er noget af huset i dag fladt tag og det skal det fortsat være, så det drejer sig om ca 110kv i grundplan. Huset er et vinkelhuset, hvor på der skal fjernes/udskiftes (ombygges hvis muligt) en række spær på den gamle del af huset, da loftet indendørs skal hæves i vinkel. På en ny tilbygning som bliver ca 45kvm, skal der ny spær på og dette skal så naturligvis bygges sammen med det eksisterende hus. hvor sammebygningen er skal spærene udskiftes ta taget skal ændres i den ende. Taget er i dag et valmet tag, og dette skal ændres til et gitterspærstag med en hældning på ca 15-20grader som det også er i dag. bemærk det er kun konstruktionen af selve tag konstruktion der er tale om. Entre/køkken og bad er med flad tag og skal forsat være sådan.
Renovering/ maling af tag på kolonihavehus
Det drejer sig om tagrenovering/ maling af tag på lille kolonihavehus (14 m2)
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Herning
Ny tag på gl hus på 90 m2 + 70 m2
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Herning
Vi har ca 50cm2 tagplader m. Asbest. Vi vil gerne have det udskiftet til et nyt tag.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Herning
Flere knækkede/revnede tagsten. flere pultsten og almindelige sten af typen IBF dobbelt-S sten. ca. 12 sten skal skiftes. flere er sat fast i underlag (hovedsageligt pultstenene)
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Herning
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Herning
Nyt lag på eksisterende tagpap
Byggetilbud.dk ©