Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Helsinge byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.297 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Blikkenslagermester, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
MD Byg ApS, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Ehs Byg, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Tømrer- og Snedkermester John Jørgensen, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Tækkemand Claus Alstrup, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Tækkemanden i Høbjerg, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Dannemann Byg, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Jenson Murerentreprise ApS, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Helsgaun, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
KSI Byg ApS, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Andersen & Trasborg ApS, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Nettoboliger, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
NorthOfCph, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Adamson Byg ApS, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Jacob AM, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
CTL Design & Byg, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
djbyggeservice, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Simons tømrer- og fugeservice, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Hauder BYG, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Den Glade Bygningssnedker, 32003200 HelsingeFå et tilbud !
Tømrermester Thomas Rasmussen, 32003200 HelsingeFå et tilbud !

Tagdækker i Helsinge

Søger du en tagdækker i Helsinge, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Helsinge, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Helsinge.

Tilbud på tagdækning Helsinge til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Helsinge, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Helsinge du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Helsinge

Tagdækning Helsinge priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Helsinge, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Helsinge

Billig tagdækker Helsinge findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Helsinge, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3200 Helsinge 30=Der skal nyt tag på 32=Eternit 33=Villa fra 1960 med asbest-eternit. Grundplan 100 kvm. 23=
Nyt tag
Vi har et hus med 1. sal, som er ca. 56 m2 grundplan, hvor taget skal af og der skal bygges en kvist, i sættes 2 Velux vinduer og så nyt tag på. Der er købt alle materialerne. Huset står klar og venter bare på at vi kommer igang
Tagrenovering
Udskiftning af eksisterende eternittag. Taget er 14 meter langt og 5 meter fra tagrende til rygning og der er 1 taghætte og 1 stålskorsten ellers er det almindelig tagflade uden skotrender ol. Taget er 20 gr.
nyt tag
Maling og rensning af tag
Taget er rødt og vi vil gerne have det renset og malet sort
Nyt tag
Jeg ønsker tilbud på et nyt tag alt inkl. Derudover ønsker jeg en renovering af garagetag som pt. står og samler vand.
Liste tæk
Pålægning af under pap + liste tag på havehus med 60 cm ml. trekant lister. Tagfod + liste langs vindskede i alu. Underlaget er tag brædder. Tag areal: Højde: 3m. Længde: 5,60m x 2 tagflader. Ialt 33,6 kvm. 45 gr. tag hældning.
Tagrensning og maling - gård med Etanit tag.
Gård i nordsjælland Etanit. ca. 1150 m2. Nedenfor ses billeder af tilstanden. Nordvendt tag har mos i pletter men resten af taget er i nogenlunde fin stand. Men hele taget trænger til en rensning, algebehandling og maling. Gårdbygningerne har en hældning på mellem 30 - 40 grader. Maskinhus på 20grader. Billede 1 er hovedhus som er 6 * 23 * 2 m men i små flade plader = 276 m2 Billede 2, er hovedhus 2 og garage bølgeplader : 18* 5 * 2 = 180 Billede 3 er stald og den er 14 * 5 * 2 =140 Billede 4 er gårdsplads og anden stald Billede 5 er maskinhus hældning 20 grader er 35 * 5 * 2=350 Maskinhus hældning 20 grader er 35 * 5 * 2=350 Lille grisestand 30 plader. I alt ca. 1.156 plader Det skal renses Algebehandles Det skal males 2 gange Der er nogle plader som skal udskiftes I kan arbejde til sen aften - der er ingen naboer at tage hensyn til. Hvis I kommer fra Jylland tilbyder jeg overnatning og forplejning. Jeg ønsker at arbejdet kan påbegyndes snarest muligt. Ser frem til at høre mere.
tagpap
Har ca 80 m2 tag på udhus/carport som er næsten fladt som der skal nyt tag på, jeg fjerner selv det gamle og søger for at der kommer nye lægter og nye krydsfinerplader på. Der skal bruges 8 meter fodblik. Man kan kører helt hen til.
Tagrenovering
Hej Tim, Søger tilbud på renovering af ældre tegltag ved kvist. - det regner ind i huset så tilbud ønskes snarest. Ellemosevej 4 - Ramløse - 3200 Helsinge
Trappe til skorsten på taget
Etablering af trappe på taget til skårsten, så skorstensfejeren kan arbejde sikert på taget, når han skal rense for sod.
rep. af stråtag
reparation af stråtag
tætning af tagpaptag
reperation af inddækning på fladt tag med tagpap.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Helsinge
Sommerhus med ældre eternittag, der skal skiftes - T formet hus. Vi vil gerne have sedum tag - måske på sigt, alt efter pris. Derfor skal der i første omgang tagpap på.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Helsinge
Huset er 119m2 i grundplan (ingen første sal) Der ligger eternit på nu, som jeg selv tager af Der skal lægges eternit på Der er ingen vinduer eller andet. 2 udluftningen skal føres. Jeg indkøber selv materialer efter din anvisninger. Du skal have erfaring med at lægge tag, så det bliver gjort korrekt.
Byggetilbud.dk ©