Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Græsted byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.250 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedeersen, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Bøttchers Entreprise, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Gribskovbyg AS, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Nordtag A/S - Nordkystens Tagdækning, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Guldkjær's Tag & Facade, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Flex byg, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Tømrermester Kenneth Jespersen, 32303230 GræstedFå et tilbud !
ALFA RENS DENMARK, 32303230 GræstedFå et tilbud !
PINDS, 32303230 GræstedFå et tilbud !
PHP BYG, 32303230 GræstedFå et tilbud !
Tømrermester Michael Madsen, 32303230 GræstedFå et tilbud !
ML BYG OG SERVICE, 32303230 GræstedFå et tilbud !

Tagdækker i Græsted

Søger du en tagdækker i Græsted, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Græsted, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Græsted.

Tilbud på tagdækning Græsted til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Græsted, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Græsted du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Græsted

Tagdækning Græsted priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Græsted, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Græsted

Billig tagdækker Græsted findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Græsted, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3230 Græsted 30=Taget skal blot renoveres 32=Vejledning Ønskes 33=I første omgang:
En vurdering af, om det er nødvendigt at reparere undertag (som på den ene side af huset nogle steder er hullet ved overgangen til tagrenden pga. vind og vejr), inden solcelleanlæg monteres på taget.
Det er ikke noget, der generer os noget videre, for det løber ikke ned af mur, vinduer e.l. men måske har det betydning på længere sigt.

I anden omgang: Evt. reparation af undertag (og/eller flytning af tagrende, hvis nødvendigt).

Mht. prisen, så regner jeg med, at den første øvelse koster under 5.000 kr., men at den anden kan komme til at koste mere, selvfølgelig. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3230 Græsted 30=Der skal nyt tag på 2=Tegl 14=Ja 13=Nej 16=2 17= 18= 24=Ja 31=Sommerhus (Vestkuststügan) 55 m2 fra 1972. Tagflade ca. 110 m2. Eksisterende tagdækning er Cementtegl. Undertag af tagpap på brædder. Taget har en utæthed og tværgående lægter er enkelte steder rådnet. Undertaget skal tætnes og der skal nye lægter og tagsten på. Alternativt tagpap (med lister). Udskiftning af tagrender (eksisterede er i plast) og nedløb. 3=Vis billedet 23=30-11/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3230 Græsted 30=Der skal nyt tag på 2=Tagpaptag 14=Ja 13=Ja 16=2? 17= 18=12 24=Ja 31=Huset er fra 1870 og "født" med stråtag. Der vil være tale om dels noget opretning og dels montage af nyt paplistetag. Tilbudet skal både tag og tømmerarbejde, d.v.s. en samlet pris op nedtagning af eksistende bølgeplader, opretning, evt. afstivnig, stillads, mv. 23=
skift af tag plader
45 kvm tag skift af b6 eternit har skruer og bølge iso + en udluftning +tag på skur 10 kvm
Fra fladt til skråt tag + en renovering af eksisterende tag
Vi har købt et sommerhus med 30 m2 har fladt tag, vi gerne vil have lavet om til et skrå tag med en hems. Resten af huset har et gammelt eternit tag der skal skiftes. Vi overtager huset 1/10 og er intreseret i at påbegynde renoveringen så hurtigt som muligt. Mvh Jacob Jabali Ravn
Tagpap garagetag
Jeg har en garage på ca 45 kvm, hvor det gamle tagpap der ligger på taget er begyndt at blive utæt. Kan i give et bud på hvor meget det ca kommer til at koste at få lagt et nyt lag pap ovenpå? Mvh Finn Rasmussen
Stråtækning udhus
udhus på 24 m2 med meget dårligt stråtag og nogle lægter/spær skal skiftes. I alt en opgave på 54 m2 stråtagstækning. I meget dårlig stand og derfor vigtigt at I kan tage opgaven inden udgangen af oktober måned.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Græsted
Jeg skal have lagt ca. 240m2 tag med falstagsten af typen Komproment Viking K13. Alt forarbejdet er udført (lægter er lagt, skotrender, sternbrædder og vindskeder er udført, fuglegitter er monteret, tagfod er udført.). Tagstenen er også købt og står på adressen. Huset er et vinkelhus, dvs. der er én stor skotrende og to mindre skotrender ved vindfang. Herudover er der 1 udvendig hjørne og til sidst 2 gavle. Opgaven ønskes udført hurtigst muligt.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Græsted
tagflade ca 100 kv.meter + 1skotrende + rep af skotrende 2 + nye taglægter samt ny rygning incl. x antal nye rygtræer
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Græsted
Huset er 100 KVM. og hældningen er ca 60
Byggetilbud.dk ©