Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Gilleleje byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.520 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

M.A. Byg, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
PBE byg Gilleleje v/Poul Bertelsen, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
JBN Bygge og Anlæg, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Murermester Erik Andersen Af Gilleleje ApS, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Byggemand Schwab, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Aage Andersen og Søn ApS, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
AK Multiservice, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Hostrup Totalenterprise v/Philip Hostrup, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Solino, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
SN byg, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
AB Enterprise, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Tømrermester Finn Lund, 32503250 GillelejeFå et tilbud !
Tømrer Jens, 32503250 GillelejeFå et tilbud !

Tagdækker i Gilleleje

Søger du en tagdækker i Gilleleje, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Gilleleje, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Gilleleje.

Tilbud på tagdækning Gilleleje til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Gilleleje, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Gilleleje du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Gilleleje

Tagdækning Gilleleje priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Gilleleje, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Gilleleje

Billig tagdækker Gilleleje findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Gilleleje, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3250 Gilleleje 30=Der skal nyt tag på 32=Lertegl (alm rød tegl) 14=Ja 13=Nej 16=3 17= 18= 24=Ja 33=Gammelt tag lagt i1991. Gammelt tag smuldrer 23=
ståltag på etanittag
Jeg har en lade med etanit tag uden asbest. jeg vil gerne have lagt Ståltagplader oven på. Det drejer sig om ca. 60 x 10 m på vær side, tag hældningen er ca 35 grader, der er tagrander der skal flyttes lægere op så de passer til det nye tag, samt forhæje vindskederne ud over det er der er 7 udsugninger, de skal inddægges
pålægning af tag på carport.
pålægning af plader og tagpap på eksisterende carport og redskabsskur, carport og skur hænger sammen, i alt ca. 40 m2, Der er i øjeblikket plast trapez tag, der er ødelagt af vejr og vind, og skal pilles ned. Det er vi selv i stand til at gøre. Alternativt tilbud på nedtagning af eksisterende trapez tag ,og pålægning af plader og tagpap.
Komplet nyt B6 bølgeeternit tag
Ønsker tilbud på komplet nyt tag. Eksisterende er fra 1965 med asbest. Nye Cembrit B6 plader, nye lægter, nye vindskeder, nye udluftningshætter, nye tagrender. .
Tagfod - forkert konstruktion
Længehus på 20 meter med forkert lavet tagfod. Se billeder. Besigtigelse, Herefter skal der fremsendt fejl beskrivelse samt tilbud på udbedring af fejl konstruktion til brug for forsikrings sag.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Gilleleje
Udskiftning af eternitplader B6 eller B7 Har en 30 m2 tilbygning fra 1999, hvor tagpladerne smuldrer. Rygningpladerne er nye fra 2019 Der er ca 8 x2,5 plade den ene side , den ene side, der mindre antal på anden side, da andet tag tilstøder fra oprindelig bygning Eksisterende tagplader kan jeg selv bortskaffe , men demontering skal være indeholdt. Oprindelig bygning er fra 1985 og taget ser fint ud. Tilbud udskiftning af tag Tillægspris på evt undertag ønskes Tillægspris på 200 mm ekstra isolering 30 m2 - pt 200 mm isolering
Byggetilbud.dk ©