Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Fyn byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.759 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ib skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Ballerup
for opgaven VVS Ballerup
Arbejdet udmærket, men Jacob er lidt hurtig med fremsendelse af faktura. Det ville passe mig bedre fx at betale materialer som forskud.
Uffe skrev en bedømmelse af Prebens Multiser…
for opgaven Maler Vig
for opgaven Maler Vig
Træbeskyttelse af vindskeder og sternbrædder. Flot arbejde, ikke noget at klage over.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Würth Odense, 50005000 Odense CFå et tilbud !
AMT Byg ApS, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Misola. ApS, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Dannebrog Gruppen, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Andersson Tømrer & Snedker, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Ts Tømrer v/Kristian Kramer, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Tømrermester Damtoft, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Talal Ismail, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Frederik Qvick ApS, 50005000 OdenseFå et tilbud !

Tagdækker i Fyn

Søger du en tagdækker i Fyn, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Fyn, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Fyn.

Tilbud på tagdækning Fyn til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Fyn, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Fyn du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Fyn

Tagdækning Fyn priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Fyn, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Fyn

Billig tagdækker Fyn findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Fyn, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5000 Odense C 30=Der skal nyt tag på 32=Betontegl 14=Ja 13=Ja 16=2 17=1 18= 24=Ja 33=Udskiftning af nuværende tag, ca 100kvm. 23=02-12/2011
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5000 Odense C 30=Der skal nyt tag på 2=Decra 14=Ja 13=Nej 16=4 17= 18= 24=Ja 31=84 m2 eksisterende eternittag fjernes og nyt tag pålægges, 4 eksisterende ovnlys vinduer, 4 m skotrende, 9.5 m rygning, nye tagrender 13.5 m, 1 faldstammeudluftning, anden tagudluftning?, undertag? 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 23=01-07/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=5000 Odense C 30=Der skal nyt tag på 2=Vejledning Ønskes 14=Ja 13=Nej 16=3-4 17=0 18=0 24=Ja 2=Nyt tag til 2 etagers ejendom på ca. 90 m2.
Taghældning på ca. 15-20 grader. 23=01-08/2010
Udskiftning af tag og spærekonstruktion
Taget skal udføres efter ny lovkrav. I tilbuddet skal alt være indholdt inkl. tagrender tagnedløb og udlufningshætter inkl. mont af 2 velux vinduer
Nyt tag på gammelt hus
Vi har et gammelt hus med asbest tag vi gerne vil have skiftet til et tegltag med sort højglans glaseret teglsten. Samtidig vil vi gerne have monteret 3 veluxvinduer. f.eks VELUX GGL M04 3059 78X98CM. Nye lægter. 2 nye skotrender ( der er en kvist) Der er max max 100 kvm tag med alt. Den største udfordring ved jobbet er at huset er lidt højt. Se billeder. Vi vil gerne selv køre alt affald væk.
nyt tag
Nyt Tag, efterisolering af hele tagflader. Udskiftning aftagrende og ned løb, udhængsbrædder og stærn + 4 stk. velux vindue. Beklædning af gavl-trekant over altan, med vedligeholdelse fri sternbrædder. ny zink på karnap. 3 nye stolper i i galv jern + støbning til at holde svalegang.
Renovering / udskiftning af tag
Udskiftning af gammelt mansardtag i tegl med kvist, 2 ovenlysvindue, og montering af blik på en brandmur. Gamle spær skal bygges op for at give plads til yderligere isolation og det behøves nye tagrender. Det behøves måske også nogle kvadratmeter med tagpap på et lille tilbyg.
Tagrensning af ældre, rødt tegltag i Odense C
Vi har et rødt tegltag fra husets opførelse i 1935, der efterhånden er blevet slidt at se på, da der gror mos på taget. Vi ønsker en tagrensning, hvis muligt, af taget, inden vi for alvor går vinteren i møde.
Nyt undertag
Tagsten pilles af og undertag udskiftes, samt udskiftning af 2 stk velux vinduer. Tag lægges på igen. Huset er 50 m2 i grundplan. høj rejsning. ca. 100 m2 tag. Ca. pris ønskes.
Nyt tag projekt, med diverse små opgaver.
projektet er et tag i Odense C, i en ejendom med 3 lejemål. Det nuværende tag er skifer, og vi kunne godt tænke os et billigere alternativ. Udover dette vil vi gerne have tilbud på at skifte 6 vinduer om til dannebros vinduer. plus lidt små reparationer.
Nyt lag på betontag
Har en garage hvor jeg bruger taget af beton som terrasse. Jeg er blevet anbefalet tagpap. Arealet er ca. 96 kvm. Beton er utæt og det drypper ned i garage.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odense
Udskiftning af ca. 50 m2, nedtagning af det gamle defekte og opsætning af nye plader gerne termoplader 10mm eller lignende Se vedhæftede filer for mål med mere. Tilbuddet skal være specificeret i arbejdsløn og materialer.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odense
Nyt bølgeeternit B6 på hus med 1. sal. ca. 100 km. Taget har 5 velux vinduer og 1 skorsten. Nye zinck tagrender og nedløbsrør.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Odense
Vi er på udkig, efter det bedste tilbud på et nyt tag til vores hus.
Byggetilbud.dk ©