Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Esbjerg byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.696 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Joanna skrev en bedømmelse af Mbyg
for opgaven Isoleret skur på 16…
for opgaven Isoleret skur på 16…
Det hele er blevet så flot. Han overholder aftaler og informere super godt undervejs. Vil helt klart bruge Morten igen til andre opgaver.
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

ESBJERG FUGETEKNIK ApS, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Enoch Tømrer & Snedker, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Olin Byg, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
PL Montage Esbjerg, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Ce montage, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Ce montage, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Vestkystens Byggefirma, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
JN handy service, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Østergaard Gardiner & Montage, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Bødkers ApS, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Marzinos Tømrervirksomhed, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Vestkystens Byggefirma ApS, 67006700 EsbjergFå et tilbud !

Tagdækker i Esbjerg

Søger du en tagdækker i Esbjerg, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Esbjerg, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Esbjerg.

Tilbud på tagdækning Esbjerg til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Esbjerg, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Esbjerg du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Esbjerg

Tagdækning Esbjerg priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Esbjerg, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Esbjerg

Billig tagdækker Esbjerg findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Esbjerg, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=6700 Esbjerg 30=Der skal nyt tag på 32=Lertegl (alm rød tegl) 33=Nyt tegltag lægges med nye tagrender. Reparation af skorsten.

udskiftning af overlæggere og reparation af fugerne i facade og gavl. Udskiftning af mursten efter afmontering af ledninger.

23=14-08/2012
Udskiftning af inddækning på manzardetage.
Udskiftning af ca. 14 meter inddækning af mansard-etage. Herunder udskiftning af rendejern og formentlig også tagrende. Vi ligger ikke fast på, om der skal udskiftes med zink eller stenplade. Se billede. Tilbud skal fremsættes bindende og inklusive alle udgifter, herunder lift.
Tag til Kolonihavehus
Det drejer sig om et kolonihavehus. ´Det er 2 gamle tage hvor tagpladerne skal skiftes til nye. Hovedhuset er 22m2 og sidehuset er ca 10m2. Vi tænker på tagpap eller Decra. Det skal bare være tæt og ikke koste en formue, da det er et kolonihavehus:) Tagstolen/ spær fejler ikke noget og behøver ingen udskiftning. Taget er med hældning altså med spids tag.
Tilbud på nyt tag
Tilbud ønskes på nyt tag med det som det indebærer. Nuværende tag er skiffer med tagpap ovenpå. 3 stk tagkviste skal også gøres i stand med det som trænger til udskiftning. Areal på ejendommens grundareal er 120 m2. Beliggende nørregade 69 6700 Esbjerg. Tagkviste skal ikke udskiftes. Vi skal have lavet en plan for renovering af flere ting på ejendommen i løbet af de kommende år, så jeg kan ikke præcis sige hvornår opgaven skal udføres, da vi først skal tale om det i ejerforeningen.
Nyt tag på vores ejendom
Vi står i ejerforeningen overfor i den kommende tid at skulle planlægge renovering af flere ting på ejendommen. Bla. Murværk og tag. Derfor har vi brug for at indhente nogle tilbud for at kunne tage stilling hvem der skal udfører opgaverne. Mht taget så har det ca en 41 graders hældning. Arealet for beboelsen pr etage er ca 120-125 m2. Der er godt 6 tagkviste og 2 rør som skyder op. Sidebeklædning på tagkviste skal udskiftes. Selve tagkvistene er helt ok. Taget er skiffer, hvor der ovenpå er lagt tagpap på, da vi pga kommunens planer ikke må lægge tagpap på igen så skal der i stedet lægges naturskiffer eller eternitskiffer på. Yderligere har vi søgt om tilladelse til at lave inddækning med zinkbeklædning feks ved kviste mv.. Oppe på loftet kan man se at de vandrette pinde hvorpå eventuelle tagsten skal lægges på skal udskiftes i forbindelse med nyt tag. Obs!!! Hvis i ønsker at komme og give et tilbud så vil jeg gerne have at i sender en mail i stedet for at ringe. På forhånd tak :) Med venlig hilsen Charlotte bjerrum Formand ejerforeningen nørregade 69
Nyt Tag
Det er mansardtag hvor der skal nyt tag på. Ca højde 2,5 meter, længde på ca 10 Meter
Ny tag
Ny tag på udestue og spær Ca 15 kv
tagmaling
tagmaling
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Under storm vejr er et af tag stykkerne fra tagets tagryg faldet af. Selve tag rygdelen forefindes, det er gledet ned af tagets side. Arbejdsopgaven er at genetablere tagryggen ved at montere det manglende stykke på igen, og sikre at tagets tagryg igen er tæt
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Tagrens / Tagmaling
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Esbjerg
Cembrit bølgepl B6s Cembrit bølgepl B6s Cembrit bølgepl B6s Cembrit bølgepl
Byggetilbud.dk ©