Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Dragør byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.252 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Murermester Kim Neuman Petersen, 27912791 DragørFå et tilbud !
Martin Tømrer, 27912791 DragørFå et tilbud !
A&B Nedrivning ApS, 27912791 DragørFå et tilbud !
Gimlinge vvs & entreprise, 27912791 DragørFå et tilbud !
EN HÅNDVÆRKER, 27912791 DragørFå et tilbud !
KlimaTeam, 27912791 DragørFå et tilbud !
CK Tømrer & Snedkerfirma v/Chris Kristensen, 27912791 DragørFå et tilbud !

Tagdækker i Dragør

Søger du en tagdækker i Dragør, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Dragør, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Dragør.

Tilbud på tagdækning Dragør til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Dragør, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Dragør du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Dragør

Tagdækning Dragør priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Dragør, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Dragør

Billig tagdækker Dragør findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Dragør, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2791 Dragør 30=Der skal nyt tag på 32=Skifertag 33=hus på 80m2 minus en lille stk fra tilbygning,gammel tag skal væk nye taglækter under tag plus aflutning på hver ender af huset zink plus træ 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2791 Dragør 30=Der skal nyt tag på 32=Decra (ståltag) 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18= 24=Nej 31=Der ønskes tilbud på nyt tag og nye spær på muret garage med skråt tag. Garagens grundplan er 7 x 3,25 meter og taghældningen er anslået ca. 30 grader (den stiger ca. 46 cm pr meter). Tagrender af stål på ca. 14 meter og 2 nedløbsrør. Garagen fremstår pt. uden tag og spær og med murede gavle. Der ønskes en økonomisk løsning, som passer til hovedhusets sortglaserede tegl - evt sort decra elegance? Tilbud og arbejde ønskes afsluttet snarest muligt 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=2791 Dragør 30=Der skal nyt tag på 32=Glaserede tagsten 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18= 24=Nej 31=Der ønskes tilbud på:
1.
Nyt tag og nye spær på muret garage med skråt tag. Garagens grundplan er 7 x 3,25 meter og taghældningen er anslået ca. 25 grader Tagrender af stål på ca. 14 meter og 2 nedløbsrør. Undertag samt sortglaserede blanke tagsten af mærket KDN model OVH - 201.
2.
Murararbejde: opmuringen af hele trekanten i den ene gavl og det øverste stykke af den anden gavl. Opmuringen af de øverste løse skifter i begge langvægge. Opfugning af dele af eksisterende mure.
Tilbud og arbejde ønskes afsluttet snarest muligt. Dette er en justering af den opgave, som i går havde nr.: ID 13720, som nu er slettet. 23=
Rensning af tag og maling
Taget skal renses og males det er skiferetanit
Tagrenovering
Det er et Eurodanhus fra 1995 på 151 m2, så mit umiddelbare skud er omkring 200 m2 tag i betontegl. Der er ingen problemer med taget, men overvejer at få det til at se pænere ud, hvis prisen er rimelig. Ved ikke helt hvor meget der skal til. Alternativt havde jeg tænkt bare at tage en kost og feje det værste væk selv.
Nyt tag
Vi har et 40 år gammelt et plans hus på 140kvm som skal have nyt tag. Det eksisterende tag skal afmonteres og smides ud, samt nyt skal lægges. Isolering på loft skal skiftes samt der kan være mindre reparationer på tagkonstruktion. der er pt indvendige tagrender, og vi ønsker udvendige ved skift af tag. Hældning på taget er 20 grader,og vi vil skyde på der er ca 180kvm tagflade. div. udluftningsudtag skal også skiftes. Der er pt ikke undertag på, og der behøves ikke komme det igen, det vil dog være rart med et tilbud med og uden undertag.
tagrensning
vi ønsker et tilbud på rensning af vores tage i andelsboligforeningen Tværvej 14-16 Søvang Dragør Vi er 8 andelsboliger og skal have generalforsamling den 24-5 hvor jeg kan fremlægge et tilbud er i tvivl om det er betontegl eller tegltag. opgavestørelse ??
Tagrensning
Vi er en andelsbolig forening i Søvang, bestående af 8 rækkehuse . Vi skal have generalforsamling den 24-5 derfor kunne jeg godt tænke mig at få et tilbud på hvad det ville koste. Har i mulighed for at komme og give et tilbud i løbet af ugen så ring ti Niels 29453253 og aftal tid for at se på opgaven Mvh formand for foreningen Niels bolig 14D Tværvej 14-16 2791 Dragør
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Dragør
Hej, Kan I give et tilbud på hvad det vil koste at få udskiftet rygningsmørtlen, og få lavet kapper/isolering af rørgennemføringer fra Nilananlæg og andre rørgennemføringer? De 3 punkter der er angivet som K3'er vedrørende taget. Henblikket er at få fikset disse tre K3'er og dermed få lavet en allonge til tilstandsrapporten således at de ikke er at findes mere. Vil det være noget der kan blive udført inden den 1/12-2019? Jeg har vedhæftede billeder af huset samt tilstandsrapporten for at give en idé om hvad det er.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Dragør
Har en carport på 45m2 hvor taget er nedslidt og der skal derfor lægges nyt lag eller 2 oven på. Der er ingen niveauforskelle eller vinduer
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Dragør
1) Redskabsskur, 7,8 m2 (2x3,9m), bygget op ad husmur. Ensidig taghældning væk fra huset. Skal laves med tagpap, sorte vindskedeprofiler på to sider og tagfod ved tagrende på den ene langside. 18 mm krydsfiner er lagt som underlag. 2) Cykelskur, 10,6 m2 (3,8x2,8m). Skal laves med tagpap og indvendig tagbrønd (spær og krydsfiner er lagt, så der dannes “kuvertfald”). Langs alle fire sider skal der afsluttes med sort aluvindskedeprofiler. For at skjule faldet, har jeg lavet en “murkrone” i træ, så sternen fremstår vandret hele vejen rundt. 18 mm krydsfiner er lagt som underlag. Jeg kan ikke vedhæfte billeder her på siden, men kontakt mig gerne på mail - så kan jeg sende fotos.
Byggetilbud.dk ©