Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Bredsten byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.752 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

vhs V/jimmy Rasmussen, 71827182 BredstenFå et tilbud !

Tagdækker i Bredsten

Søger du en tagdækker i Bredsten, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Bredsten, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Bredsten.

Tilbud på tagdækning Bredsten til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Bredsten, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Bredsten du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Bredsten

Tagdækning Bredsten priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Bredsten, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Bredsten

Billig tagdækker Bredsten findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Bredsten, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7182 Bredsten 30=Der skal nyt tag på 2=Betontegl 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18= 24=Ja 31=Nyt tag på længdehus fra 1897, nye lægter,

Grundplan 8,40 x 19,00m 40g hældning

Det gamle skiffertag fjerner jeg selv. 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7182 Bredsten 30=Der skal nyt tag på 32=Tagpaptag 14=Ja 13=Nej 16=ved ikke 17=0 18=0 24=Ja 33=der er råd i det gamle tag der skal nye lægter og alt det andet tilbehør som behøves for at ligge nyt tagpap 23=
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=7182 Bredsten, Nørup 30=Der skal nyt tag på 2=Tegl 14=Ja 13=Nej 16= 17= 18=2 24=Ja 31=100 m2 i grund areal, benytte førstesal så rejsning er rimelig høj, vi piller selv de gamle tagplader ned.
23=
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Bredsten
Bygning på 18,5 m x 6,5 m med 45 graders hældning. Der skal brændes tagpap på. 2 lag. Ingen liste. Tagflade 188,7 kvadratmeter. Taget står klart med nyt krydsfiner. Bygningen er i 2 plan (stue og 1. sal) så kip er ca. 9 meter fra jorden. Tilbud inkl. materialer
Byggetilbud.dk ©