Modtag priser på tagdækning online, inden for 24 timer Tagdækkere i Birkerød byder på din opgave, og du sparer penge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.256 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Hvitved ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Albæk - Varme.Ventilation.Service., 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Leif Iversen Vvs-Installationer Aps, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Poul Sejr Nielsen Service A/S, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Murermester John S. Pedersen A/S, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Jørgen Kibsgaard Alt i Et, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Tække- og Tømrerfirma Claus Jensen, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
BYG:VÆRK, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Leegaard Villaservice, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
CW-tømrerne, 34603460 HolteFå et tilbud !
Kus Enterprise, 34603460 BirkerødFå et tilbud !

Tagdækker i Birkerød

Søger du en tagdækker i Birkerød, så kig med her. Vi har samlet de bedste firmaer fra Danmarks lokalområder, og de står klar til at give pris på din tagdækning. Bor du uden for Birkerød, kan du stadig bruge vores service til tagtilbud, da den er landsdækkende. Her finder du nemt en billig tagdækker Birkerød.

Tilbud på tagdækning Birkerød til nyt tag eller andet tagarbejde

Tagdækkere beskæftiger sig med diverse arbejder ved taget. Det kan være at lægge nyt tag eller blot at renovere det gamle. På siden her kan du få tilbud fra tagdækkere i Birkerød, uden det store bøvl og besvær. Skal du fx have lagt eternittag eller decratag, så kan du indtaste dine ønsker i job-formularen, hvorefter tagfirmaer vil byde på din opgave, kvit og frit. Du kan også hente tagtilbud på nyt tag eller andet tagarbejde. Det er ikke kun tagdækning Birkerød du kan få pris på, også andre byer er med.

Tagpriser og Tagdækning Birkerød

Tagdækning Birkerød priser får du de bedste af her. Priserne ligger oftest på 160-350 kr/timen, men gennem sites som denne kan prisen ofte handles ned. Vi sender din opgave i udbud, og opstiller tagfirmaernes priser så du let kan overskue dem. Du bestemmer selv om du vil acceptere en tagpris, eller om du synes de er for høje. Tagdækkerne kommer ikke nødvendigvis fra Birkerød, da man ofte opnår en bedre pris ved at vælge en udefrakommen.

Billig tagdækker Birkerød

Billig tagdækker Birkerød findes i dag online. Med smarte hjemmesider kan du blandt andet se tagdækkernes bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere, og se billeder af det tagudskiftning de før har lavet. Dermed vælger du ikke bare den billigste, men også den mest kvalificerede tagdækker. Billig tagdækning findes muligvis i Birkerød, men vær opmærksom på, at man godt kan opnå besparelser ved at vælge et tilbud fra et firma fra en anden by. Dette især ved større opgaver såsom tagudhæng.

Eksempler

Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3460 Birkerød 30=Der skal nyt tag på 32=Glaserede tagsten 14=Ja 13=Nej 16=3 17=0 18=0 24=Ja 33=Almindelig parcelhus fra 1968. 129 m2.
Nedtagning og bortkørsel af gammelt eternittag inkl. tagrender og gavle.
Levering og montering af:
- undertag
- nye gavle og vindskeder (i trykimpreæneret træ)
- zinktagrender
- nye tagsten (blådæmpet Højslev falstagsten)
23=30-04/2012
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3460 Birkerød 30=Der skal nyt tag på 2=Tegl 14=Nej 13=Vejledning ønskes 16=1 17=0 18=1 24=Ja 31=Udskiftning af tagsten på hus fra 1947. Røde tegl.
ca 150m2 tagflade. Kig på det og lad os snakke om det. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 23=15-09/2010
Tagarbejde (nyt tag, tagrenovering m.m.)
Opgavebeskrivelse 1=3460 Birkerød 30=Der skal nyt tag på 32=Decra (ståltag) 14=Nej 13=Nej 16=2 17= 18= 24=Ja 33=Vi skal have fjernet ca. 800 kvm. tag eternit, og på samme lagt Stålplader i fuld længde ( dem har vi ) pris på arbejdslønnen 23=
Renovering af naturskifer tag
300 kvardratmeter stor stationsby hus fra 1886 med originalt naturskifertag. Ønskes tilbud på renovering.
Nyt tagpap og isætning af ovenlysvindue i taget
Det gamle tagpap skal pilles af og der skal lægges nyt tagpap på flat tag .Der skal laves gennemførring til tagvindue er osse skal leveres. huset er 143m2 plus en meters udhæng. Der skal sættes nyt træ på tagrem.
Tag reperationer
Et spær er fugtigt pga. skrue som er gået gennem undertag. Manglende "krager" omkring ovenlys, udluftning og skorsten. Et sted er der en rift i undertager som skal lappes. Jeg har tidligere lagt denne opgave ud, men er kun blevet kontaktet af 1 firma (Allerød Bygge Cnetral). Mangler et tilbud/snak at sammenligne med.
Tagsten skal ligges på plads
Der er blæst en tagsten ned og tre fire tagsten ligger skævt. Hvis opgaven bliver løst tilfredsstillende ønsker jeg et tilbud på en større renovering af vores skorsten.
nyt tag.
Nedtagning af gammelt tag. Opretning af spær. Pålægning af nyt ståltag.
En teglsten er gået i stykker og skal udskiftes
En teglsten er gået i stykker og skal udskiftes
Rygningsmørtel
Min kæreste og jeg er ved at købe hus, hvor der I tilstandsrapporten står følgende vedrørende tagrygningen. "Rygningsmørtel er revnet og faldet ud flere steder." Den samlede tagrygning er ca. 27 m. Hvor meget vil det ca. koste at få udbedret revnerne/udskiftet rygningsmørtlen på hele tagrygningen?
Nyt tag
Vi ønsker et udspecificeret tilbud på nyt tag, således at vi kan se prisen for de enkelte dele af opgaven. Dette for at vurdere hvor meget vi eventuelt selv vil være nødt til at udføre. I tilbuddet skal vi selvfølgelig være dækket ind i forhold til gængse regler og forsikringer på området, dvs. vi skal være dækket i forhold til lovgivningen, hvis der f.eks. kommer regn eller sne, således at tilbuddet indeholder afdækning m.m. og ikke kommer som uventet ekstraudgift. Vi vil gerne have letvægtsbeton tegl. Der skal nyt tag på og afmontering og bortskaffelse af det eksisterende Skifer eternit med asbest tag. Der skal lægges undertag. Der skal nye tagrender (2x15,5 m) og 2 nedløbsrør m.m. (zink) Nye vindskeder og stern (sort malet) Skorstenen skal inddækkes på ny (eller evt. nedtages hvis det kan betale sig). Der er 3 udluftningshætter som skal fornys og 1 som skal blændes. Vi vil endvidere gerne have ny isolering på loftet som skal være pladeisolering ca. 200 mm nyt ovenpå det gamle eller 300 mm nyt hvor det gamle fjernes. Ny og lidt bredere gangbro – 2,5 m’s bredde. Ny loftstrappe/loftlem.
Nyt stråtag
Hej, Vi vil meget gerne bede om et tilbud på lægning af et nyt stråtag inklusiv brændhæmmer på bistrupvej 139, 3460 Birkerød. Hvis alt falder på plads har vi købt huset når vores advokat- og bankforbehold falder torsdag kl. 16. Derfor er vi lidt under tidspres og skulle gerne kunne vurdere tilbuddet inden da. Vi vil også gerne vide hvornår I ville kunne varetage sådan en opgave og hvor lang tid projektet vil tage. Udfra BBR kan jeg se at bygningsarealet er 95 kvm. og i tilstandsrapporten er noteret en taghældning på 35 grader. Der er to kviste og to små ovenlys vinduer. Opgaven ønskes udført af et medlem af tækkelauget og dermed bygge garanti. Med venlig hilsen Peter Knudsen
Udskiftning af tagbelægning mm./ Replacement of roof rubber membrane
Nuværende tagbelægning, gummi membran, på ca 180 kvm fladt tag ønskes udskiftet med tagpap belægning. Derudover skal ventilationsrør og ovenlysvinduer (5 stk "boblevinduer") også udskiftes. Endvidere skal skorsten lige gennemgås for manglende fugning. Current flat roof rubber membrane (approx 180 m2) to be replaced by new "tagpap", including new ventilation shafts and "bubble windows" (5 units).
Lægning af tegl
Vi skal have lagt tegl på vores nye tag, som er ca. 165 m2. Der er et udhæng og tre kviste. Kom meget gerne med et tilbud, men det vil nok være nødvendigt at kigge forbi for at vurdere opgaven nøjagtigt. Udover tegl skal der også installeres tagrender.
Nyt tagpap
Skal have skiftet et tag af tagpap eller lagt nyt ovenpå. Ca 50 kvm. I fem-seks meters højde. Tag med hældning omkring fem grader. Man kan komme ud på taget via et tagvindue. Der skal også en zinktagrende på 12 meter på. Og evt 1-2 ovenlysvinduer.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Birkerød
Der skal et nyt lag tagpap oven på det gamle tagpap. Der er 50 kvm, og taget er næsten fladt. Der skal afslutningslister på ca. 8 meter mod tagrenden. Og afslutning på ca. 4 meter på en af siderne. Samt noget liste ind i overgang til muren nogle steder. Taget er oppe i lidt over fem meters højde, men vi kan montere hegn. Man kan komme til taget via tagvindue - eller stige.
Tagarbejde - Nyt Tag - Tagrenovering Birkerød
Udskiftning af eternitplader på den ene tagflade på etplanhus fra 1963. Iflg tilstandsrapport fra ejendomsmægler er der IKKE asbest i de nuværende tagplader. I alt 63,4 kvm plader skal udskiftes til nye sorte eternitplader. Den anden tagflader er tidligere skiftet jf vedhæftede foto - har ikke foto af fladen, der skal skiftes. PS: Jeg er ved at købe huset, så jeg bor der ikke endnu.
Byggetilbud.dk ©