Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Sønderborg Find nemt en billig låsesmed i Sønderborg
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.255 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Sønderborg Låseservice, 64006400 SønderborgFå et tilbud !

Låsesmed Sønderborg

Hent priser fra den bedste låsesmed i Sønderborg med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Sønderborg

Billig låsesmed Sønderborg

En billig låsesmed Sønderborg kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Sønderborg og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Sønderborg cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Sønderborg. For at finde den billigste låsesmed Sønderborg, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Sønderborg får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Sønderborg og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Sønderborg.

Låsesmed Sønderborg priser

Låsesmed Sønderborg priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Sønderborg. Bor du uden for Sønderborg kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Sønderborg priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

oplukning af dør
Jeg har smækket mig ude.. skulle gerne ha den åbnet igen... det er en ruko lås
Person løst inde
En dør er gået i bagløs, og en person er løst inde, og kan ikke komme ud
Har låst mig ude
Har låst mig ude
Tabt nøgle
Tabt min nøgle..bor i boligforening. Har ekstra nøgle derhjemme.så skal bare låses ind
Udskiftning af Birkegaarden kodelås
Det drejer sig om en kodelås (med tastatur) fra Birkegaarden hvor displayet ikke virker mere. Pris ønskes på ny lås inklusiv montering og moms
Dørhåndtaget hænger
Gammel dør = gammel lås. Håndtaget hænger, og døren lukker kun med et klem. Tror at der er gået en låsefjeder.
Kat låst inde HASTER!
Jeg er taget på ferie og har glemt at aflevere nøglen hos naboen. Vil derfor gerne have låst op så hun kan komme ind og fodre den. Haster! Ny dør, er vel Ruko lås 30580479
Hoveddøren kan ikke låses og ingen hjemme
Hej. Har et problem da jeg har lånt min mors nøgle da hun er på ferie og har kommet til at stikke den forkerte nøgle i så nu kan den rigtige nøgle ikke låse døren længere!!? Ville hører om det er noget du kan hjælte med og hvad du skal have for det? Må gerne være i morgen aften. Venlig hilsen.. Steffan Hansen
Låseudskiftning i yderdør
Vores lås i den ene yderdør skal udskiftes, da den ikke kan låses op med sin vrider indenfor. Jeg ønsker egentlig ikke noget tilbud, men ønsker under alle omstændigheder at få det gjort umiddelbart efter påske.
ruko lås
jeg skal have omkodet 1 ruko dørlås samt 1 stk ruko hængelås. I kolding ved buen.
Udskiftning lås
Døren er opløst. Men mistet alle nøgler til den. Låsen skal udskiftes
Udskiftning af lås
Jeg skal have udskiftet låsen i min bagdør. Det er en "sommerhus" dør. Det skal gerne være en formiddag i uge 29.
Samme nøgle til alle døre samt postkasse
Hej, Jeg har 5 døre og 1 postkasse hvor jeg godt kunne tænke mig at det var den samme nøgle til det hele, mener det er serie 600 der er monteret. hvor 2 af dørene skal have fjernet vridelås på indersiden og 3 må gerne beholde vridelås på indersiden. vil gerne op i en klasse som serie 1200 for bedre sikkerhed. mvh. Kasper
Udskiftning af lås
Vil gerne have en pris for at udskifte en almindelig låse til en kode lås hvor vrider er under håndtaget. Ruko lås
Nye nøgler samt ny lås
Vi har mistet begge vores nøgler, så vi kan desværre ikke låse vores dør uden at vi låser os selv ude. Derfor har vi brug for nye nøgler samt en ny lås.
udskiftning af låsekasse
Jeg skal have udskiftet en hoveddørslås i en udlejningsejendom, er det nået i kan løse?
Låsesmed Sønderborg
Dørhåndtaget hænger. tror der er gået en fjeder.
Låsesmed Sønderborg
Jeg skal have skiftet en gammel smæklås i min hoveddør til en rukolås.
Byggetilbud.dk ©