Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Skive Find nemt en billig låsesmed i Skive
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.700 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Joanna skrev en bedømmelse af Mbyg
for opgaven Isoleret skur på 16…
for opgaven Isoleret skur på 16…
Det hele er blevet så flot. Han overholder aftaler og informere super godt undervejs. Vil helt klart bruge Morten igen til andre opgaver.
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Lås og Slå Tyverisikring ApS, 78007800 SkiveFå et tilbud !

Låsesmed Skive

Hent priser fra den bedste låsesmed i Skive med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Skive

Billig låsesmed Skive

En billig låsesmed Skive kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Skive og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Skive cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Skive. For at finde den billigste låsesmed Skive, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Skive får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Skive og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Skive.

Låsesmed Skive priser

Låsesmed Skive priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Skive. Bor du uden for Skive kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Skive priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Omkodningen eller udskiftning af to låse der nu har ruko lås
Omkodningen eller nye låse til to hoved dørere der har Ruko dørerne er 3 år og i plast . Skal have dem skiftet hurtigst mulig pga voldelig x ven der har en nøgle .
Stanglås
Rep./udskiftning af låsekasse/stanglås i yderdør (plastik) Skruerne i dørhåndtag er ødelagt af tidligere låsesmed,der blot skulle omkode låsen så nøglen til bagdøren også passede til fordøren.Istedet isatte han en anden(gammel) omkodet lås i som ikke fungerede, og i forsøget på at fjerne denne lås igen, ( pga. Reklamation) ødelagede han skruerne i dørbeslaget. Så hvad nu ?
Låst ude
Omhandler at åbne en dør på Højgade 2b 1th. Omstilling af låse på en adresse Folmentoften 10. Begge adresser er 7800 Skive
Omkodning
Skal have omkodet min lås på 2 døre. Kan først betale fredag. Vil gerne have det gjort hurtigst muligt.
Rep eller udskiftning af stanglås på hoveddør
Tilbud på rep eller udskiftning af stanglås på plast hoveddør. Gu beslag , kan ikke se et nummer? Håndtag hænger og har forsøgt at stramme men gør ingen forskel, forventer det er et slidt låsehus.
Omkodning af 3 låse
Jeg har 3 låse i huset med samme nøgle vil gerne have dem omgruperet med nye nøgler. Vil også gerne vide hvad koster det.
Låsesmed Skive
Låsesmed Skive
Byggetilbud.dk ©