Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Silkeborg Find nemt en billig låsesmed i Silkeborg
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Virklund låse, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Byen's Låse, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Silkeborg Låse Service ApS, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
SLT Sikring Silkeborg Låseteknik, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !
Byen's Låse v/Michael Sand Andersen, 86008600 SilkeborgFå et tilbud !

Låsesmed Silkeborg

Hent priser fra den bedste låsesmed i Silkeborg med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Silkeborg

Billig låsesmed Silkeborg

En billig låsesmed Silkeborg kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Silkeborg og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Silkeborg cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Silkeborg. For at finde den billigste låsesmed Silkeborg, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Silkeborg får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Silkeborg og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Silkeborg.

Låsesmed Silkeborg priser

Låsesmed Silkeborg priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Silkeborg. Bor du uden for Silkeborg kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Silkeborg priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Billige oplukning
Jeg vil bare gerne havde min dør til min lejlighed åbnet, jo billigere jo bedre!
oplåsning af dør
kan ikke kom ind til mit hjem..
Oplåsning af campingvogn
Oplåsning af campingvogn
Er lukket ude.
Mistet nøgle
Mistet nøgle - ikke smæklås, men bor i opgang (træ dør)
Knækket nøgle i skab
Jeg har et gammelt dækketøjsskab hvor nøglen er brækket inde i låsen. Hængslerne sidder indvendigt så jeg kan ikke komme ind på den måde. Det hjælper heller ikke at tage bagbeklædningen af da selve låsen sidder inde i lågen (forfra) og ikke kan tilgåes bagfra. Desuden var det min eneste nøgle så jeg ønsker at få lavet en ny. Hvad vil oplukning og ny nøgle ca koste?
Gammel nøgle til værlsesdør
Har en hængelås på min kælderdør jeg har mister nøglen til
Lås
Udskiftning af lås i venstre bagdør, i en Passat årh 2006
skifte to håndtag
skifte to døre håndtag en begge med koder. yale doorman og Assa
Låsesmed Silkeborg
Hej jeg har brug for hjælp i morgen, med at komme ind i mit hus, jeg mistet mine nøgler, kan i hjælpe mig?
Låsesmed Silkeborg
Oplukning af hoveddør eller bagdør i leje lejlighed. Udlejer har ingen ekstra nøgle.
Låsesmed Silkeborg
Da døren skulle låses og grebet vippes op lyder der et mindre smæld fra døren hvorefter grebet ikke længere kan bruges. Jeg kan stadig låse og låse døren op igen. Det et en Mefa nøgle med rundt hoved i vores yderdør.
Låsesmed Silkeborg
Skift af hele dørlås/mekanisme i 2 fordøre på Frank Jægers Vej, Silkeborg
Låsesmed Silkeborg
Omstilling af låse ifbm flytning. 3 låse skal omkodes - gerne til samme nøgle, da de lige nu er forskellige.
Byggetilbud.dk ©