Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Rødovre Find nemt en billig låsesmed i Rødovre
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.390 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
helle skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Isolering Haslev
for opgaven Isolering Haslev
Alt gik godt, vi er meget tilfreds
Lasse skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Næstved
for opgaven Brolægning Næstved
Super fint service
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Certa Sikring, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Nørrebro Låseservice, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Dansk Låse & Industrisikring ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Vestegnens Låseteknik, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Michael Pajor, 26102610 RødovreFå et tilbud !

Låsesmed Rødovre

Hent priser fra den bedste låsesmed i Rødovre med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Rødovre

Billig låsesmed Rødovre

En billig låsesmed Rødovre kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Rødovre og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Rødovre cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Rødovre. For at finde den billigste låsesmed Rødovre, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Rødovre får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Rødovre og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Rødovre.

Låsesmed Rødovre priser

Låsesmed Rødovre priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Rødovre. Bor du uden for Rødovre kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Rødovre priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

åbne postkasse Allux uden nøgle
Jeg har desværre mistet vores nøgle til postkassen her og har ingen xtra nøgle. Har brug for åbning af postkassse, udskiftning af lås.
udskiftning af lås
skal have ny lås i 3 døre. ihvertfald skal cylindre udskiftes. ved ikke om greb kan genbruges.
omlægning af lås
Omlægning af Ruko lås i hoveddør
Portautomatik
Jeg har en dobbelt gitterport, hvor jeg gerne vil have en pris på montering af Portautomatik. Porten skal kunne åbnes med op til 16 fjernbetjeninger. Der skal også være tidsstyring på lågen også. Samtidig skal lågerne rettes op, da de går på hinanden. Der er en lille port ved siden af dobbeltlågerne. Denne skal have monteret en smæklås. Pt sidder der en gammel Portlås. Denne låge skal også rettes op.
Lås med vrider på kælderdør
Lås i kælderdør skal udskiftes. Låsen er faktisk helt ny og med moderne, firkantet nøgle. Vi vil dog gerne have en vrider på indersiden, så vi kan åbne uden nøgle samt mulighed for at smække døren. Vi vil gerne fortsætte med at kunne bruge samme nøgle. Skal ordnes inden 1/1.
Låsesmed
har mistet nøglen tl systemlås , ønsker en løsning, Nøglen blev brugt til andre låse I bebyggelsen.
lås - foran til venstre
The lock of the front left side door can't unlock via keys. The car has central lock, so when you trying to lock the car all the doors are locked, but when trying to unlock, the left front door remains lock while others unlock.
Låsesmed Rødovre
Udskiftning af gammel Ruko låse cylinder i hovedør med ny Ruko 1200 cylinder. I samme dør udskiftes Zeiss ikon med 1 rigle( kan ikke længere dreje), til ny af samme slags. Der skal være 3 tilhørende nøgler til hver lås.
Låsesmed Rødovre
Hi, i have vw polo 2003, nummerplade AP95655. My front left door lock is not working properly. With central lock via key, all doors are locked except the left front door. Also if its lock, then cant be unlocked. i think may be need to change the lock.
Omkodning af 3 dørlåse i hus i Rødovre
Hej Vi har netop overtaget vores nye hus, og ønsker at få omstillet låsene i 3 adgangsdøre til huset. Låsene er af mærket RUKO, og nøglerne der passer til er 6 stift nøgler (de 4-kantede).
Låsesmed Rødovre
Jeg ønsker pris på, at få fikset vores hoveddør og en terrassedør. Begge døre skal justeres, så de ikke lukker skævt. På hoveddøren skal der derudover nyt håndtag (som vi har købt) og låsekassen skal udskiftes. På terrassedøren skal stanglåsen repareres eller udskiftes. Den er svær at lukke, da stanglåsen støder på i øverste låskemekanisme (se foto).
Låsesmed Rødovre
Låsen i min hoveddør driller nogle gange, når jeg skal låse eller åbne den. Det er Ruko lås i min hoveddør.
Låsesmed Rødovre
Jeg har smækket mig ude, men det er en gammel lås, så jeg ved at de kan gå ind igennem brevsprækken og hurtigt fixe det.
Låsesmed Rødovre
A. Ønsker pris på omkodning af lås til 1 stk hoveddør - døren er med nøgle indvendig og udvendig (rukolås, 6 stifter) B. Ønsker også pris på en evt. omkodning af lås på postkasse (rukonøgle), så den kan passe med nøglen til hoveddør. C: Samt en pris med 2 stks nøgler i alt. D: Og en pris med 4 stks nøgler i alt.
Låsesmed Rødovre
Har fået ny hoveddør med ny Ruko lås. Har 3 gamle låse, postkasse, havedør, bryggersdør som skal udskiftes med nye låse så de passer med samme nøgle som til hoveddøren.
Låsesmed Rødovre
Der et billede
Byggetilbud.dk ©