Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Risskov Find nemt en billig låsesmed i Risskov
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.669 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

MVR Security ApS, 82408240 RisskovFå et tilbud !

Låsesmed Risskov

Hent priser fra den bedste låsesmed i Risskov med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Risskov

Billig låsesmed Risskov

En billig låsesmed Risskov kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Risskov og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Risskov cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Risskov. For at finde den billigste låsesmed Risskov, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Risskov får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Risskov og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Risskov.

Låsesmed Risskov priser

Låsesmed Risskov priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Risskov. Bor du uden for Risskov kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Risskov priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Lås i hoveddør
Vi kan ikke låse døren udefra, har prøvet flere nøgler. Den kan låses indefra via låse vrider, eller hvad det nu hedder.
Reperation af lås
Vores hoveddør til vores lejlighed er lidt svær at låse op. Ved ikke om den skal skiftes eller kan repareres. Nøglen til låsen skal passe til de andre døre i blokken.
Oplukning
Oplukning af låst dør
udskiftning af låsecylinder
Vi skal have udskiftet cylinder i hoveddør. Det er en gl. oval Rukolås. Vi ønsker 8 nøgler til.
Indbygget boks der er gået i baglås
Mine svigerforældres ældre indbyggede boks er gået i baglås. Den skal åbnes igen. Det første "klik" kan høres når nøglen bruges, men andet klik kommer ikke. Nøglen har også siddet fast derinde.
Nøglen til postkassen er væk
Nøglerne til postkassen er blevet væk sikkert tale om en 5 stifts cylinder lås
Låsesmed Risskov
Kære låsesmede Vi har købt et hus og skal have skiftet cylinder i henholdsvis hoveddøren, bagdøren og postkassen. Vi har selv alle cylindre (fra Abus) og skal derfor blot have skiftet dem ud. Hvad vil det koste at få skiftet de tre låse? Gode hilsner fra Søren Strandman-Møller
Låsesmed Risskov
Kære Byggetilbud Min hustru og jeg købt hus i Risskov. I forbindelse med undersøgelse af muligheden for omkodning låsene i vores nye hus, er det blevet klart for mig at vi måske i stedet bør overveje udskifte nogle af låsene til en mere sikker type. Der er i dag installeret Ruko serie 600 i alle nedenstående cylindre. Nuværende antal låsecylindre: 7 fordelt på: Hus: 2 døre med hver én låsecylinder og en vrider Viktualierum: 1 dør med én låsecylinder Skur: 1 dør med én låsecylinder Postkasse: Én låsecylinder Havelåger: To låsecylindre og to blænddæksler. I tilbuddet ønskes vriderne i de to døre i huset udskiftet til låsecylindre, og de to blænddæksler i havelågerne ønskes udskiftet til låsecylindre. Derfor er der i tilbuddet tale om i alt 11 låsecylindre. Jeg håber at det er muligt at give tilbud på følgende mulige løsninger: 1. Omkodning af 7 stk. Ruko serie 600 cylindre og installation af yderligere 4 cylindre med samme nøglekode. 2. Omkodning af 5 stk. Ruko serie 600 cylindre, installation af 2 nye Ruko serie 600 cylindre og installation af 4 cylindre med Ruko serie 600RB med samme nøglekode som førstnævnte 4 stk. serie 600. 3. Omkodning af 5 stk. Ruko serie 600 cylindre, installation af 2 nye Ruko serie 600 cylindre og installation af 4 cylindre med låsemodel som er mere sikker end Ruko serie 600. Dette kan eksempelvis være Ruko serie 1200, Garant Plus, EVVA 3/4KS, Abloy Protec eller lignende system med høj sikkerhed. Denne løsning vil dog medføre at vi benytter to forskellige i stedet for én type nøgle. 4. Installation af 11 cylindre med låsemodel som er mere sikker end Ruko serie 600. Dette kan eksempelvis være Ruko serie 1200, Garant Plus, EVVA 3/4KS, Abloy Protec eller lignende system med høj sikkerhed. Fælles for alle tilbud gælder at der ønskes 6 stk. nøgler. Jeg ser frem til at høre jeres rådgivning inden for sikkerhedsniveau samt valg af system. I er meget velkomne til at vende tilbage via mail eller telefon. - - - - Mvh Kristoffer
Låsesmed Risskov
Reparation af håndtag og låse i to hoveddøre; alternativt totalt skift af låse til ny type i begge døre. Reparation af håndtag på flere døre i huset. Identificering og køb af standardnøgle til låsen i døren på det vedhæftede billede; alternativt skift af lås i den dør. Arbejdet skal være færdigt senest fredag den 30. oktober.
Låsesmed Risskov
Vi har en lås i et skur som skal kodes til at passe til husnøglen. Der står ISI på nøglen
Låsesmed Risskov
Jeg har smæklås på min dør og låste mig ude i går. Vil gerne have hjælp til at komme ind i lejligheden hurtigst og billigst muligt I dag.
Låsesmed Risskov
Jeg har på auktion købt et (tomt) jalousiskab med 2 låger, som jeg ikke kan åbne. Der var ingen nøgle med, men skabet har - fremgår det af billederne på Lauritz.com's hjemmesiden - været åbent mens det var hos auktionsfirmaet: https://www.lauritz.com/da/auktion/jalousiskab-af-birk-1900-tallets-foerste-halvdel/i6063382/ Jeg vil gerne have åbnet lågerne og deaktiveret låsene, men det er ikke noget, der haster, så det kan ordnes inden for almindelig arbejdstid, når I har tid.
Byggetilbud.dk ©