Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Ringsted Find nemt en billig låsesmed i Ringsted
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.533 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Birkelund Låse og Sikringsteknik ApS, 41004100 RingstedFå et tilbud !
Northic Construction ApS, 41004100 RingstedFå et tilbud !

Låsesmed Ringsted

Hent priser fra den bedste låsesmed i Ringsted med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Ringsted

Billig låsesmed Ringsted

En billig låsesmed Ringsted kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Ringsted og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Ringsted cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Ringsted. For at finde den billigste låsesmed Ringsted, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Ringsted får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Ringsted og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Ringsted.

Låsesmed Ringsted priser

Låsesmed Ringsted priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Ringsted. Bor du uden for Ringsted kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Ringsted priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Postkasse
Har desværre smidt begge nøgler væk, skal bare åbnes ( postkasse ) Haster ikke så meget, bare hvis i er i området.
Lås skal kodes om
Jeg er gået fra min mand så min lås skal kodes om og Skal have 3 nøgler
Nøgle til dør som passer til postkassen
Vil gerne ha omstillet låsen i postkassen så den passer til hoveddøren
Terrassedør
Har en terrassedør (rationel) hvor der kun er håndtag indvendigt. Kunne godt tænke mig at få håndtag på begge sider og med rukolås så døren kan åbnes og låses udefra.og gerne så husnøgle passer. Kan det lade sig gøre ? Mvh Michael
Nye Nøgler
Har mistet to nøgler, og er bange for de er stjålet, så skal have skiftet lås, eller om man kan omstille låsen og få nye nøgler. Idag.
Låsesmed Ringsted
Ny lås i dør i kælderrum
Låsesmed Ringsted
Jeg har en Rationel 3-punktsdør med en Ruko låsemekanisme (se billeder) Jeg har købt en Yale Doorman V2N som skal monteres i stedet.
Låsesmed Ringsted
Låsesmeden skal lave ensluk på hoveddør og postkasse. Arbejdet skal udføres på adressen: Benløseparken 101, 2. th., 4100 Ringsted
Låsesmed Ringsted
Bare standard Ruko cylinder skal udskiftes i døren (over håndtag)
Låsesmed Ringsted
Vi har en dør fra Rationel, hvor vi ønsker at få monteret en Yale doorman smartlås og et Verisue smartlock modul. Det drejer sig om en 3-punktslås og vi har fået oplyst af Rationel, at den model vi skal købe fra Yale Doorman er: 924796 Vi køber også dette Verisure smartlock modul: https://mypages.verisure.com/dk/webshop.html#product/401 Begge dele ønsker vi monteret. Vi har ikke købt Yale doorman låsen endnu, så hvis I kan give et bedre tilbud hvis vi også køber låsen gennem jer, så er det også en mulighed. Men først og fremmest er vi bare nysgerrige for at vide hvad det koster at få monteret disse to ting i vores dør.
Låsesmed Ringsted
Installation af Smart Lås købt i butik. Smart-låsen er fra mærket EasyAccess købt i Power til en 3-punktsdør. Låsen anvender dørens eksisterende låsemekanisme. Derfor skal der kun udføres den mekaniske installation (bore huller mv.). Jeg vil selv kunne indstille kode mv. så det behøves ikke. Link til produktbeskrivelse: https://www.power.dk/smart-home/smarthome-sikkerhed-og-overvaagning/smart-doerlaase/easy2access-easytouch-808-smart-laas-sort/p-1132702/
Byggetilbud.dk ©