Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Odense Find nemt en billig låsesmed i Odense
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

FIXIT ApS, 52205220 Odense SØFå et tilbud !
Låseteknik A/S, 52505250 Odense SVFå et tilbud !
Certego BC Odense, 52405240 Odense NØFå et tilbud !
Tømrerfirmaet C. Sørensen, 52505250 Odense SVFå et tilbud !
Malerfirmaet MCK, 52105210 Odense NVFå et tilbud !

Låsesmed Odense

Hent priser fra den bedste låsesmed i Odense med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Odense

Billig låsesmed Odense

En billig låsesmed Odense kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Odense og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Odense cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Odense. For at finde den billigste låsesmed Odense, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Odense får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Odense og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Odense.

Låsesmed Odense priser

Låsesmed Odense priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Odense. Bor du uden for Odense kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Odense priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Ny cylinder (2 låse) + ny kasselås til garage
Vi skal have skiftet cylinder i to Ruko-låse, og have repareret/skiftet kasselås på dør til garage. Helt optimalt vil vi gerne have samme nøgle til alle 3 låse, hvis det kan lade sig gøre.
Oplåsning

Har låst mig ude af privaten

Låst bolig
Oplukning af indgangsdør til bolig
låst ude
døråbning i rækkehus
Oplukning af dør
Oplukning
Låst ude
Elektronisk lås, Cortes park
Reparation af slidt lås / låseanordning i dør
Når jeg tager fat i dørhåndtaget vil den tap som sidder i selve døren ikke forsvinde helt ind i døren, med det resultat at tappen banker imod selve låsebeslaget i dørkarmen. Det må være noget slidtage af en form. Jeg har endvidere problemer med at låse døren med nøglen, selvom jeg holder helt op i dørhåndtaget. Er det noget som der kan sættes en pris på?
udskiftning af gamle låse.
Jeg har en hoveddør og en bryggersdør hvor der er en rund vride lås i indvendig og selvfølgelig nøgle udvendig de små runde. Disse vil jeg gerne have skiftet sådan at der er nøglelås på begge sider og de nye slags nøgler. så vil jeg gerne have skiftet håndtaget i terassedøren til en med kode eller lås.
Smækket ude
Jeg er smækket ude i Odense 5230. Døren åbnes normalt af en Ruko nøgle.
Let lås
Har låst mig ude . Sidst tog det 1 min at åbne
Udskiftning af eksisterende Ruko låse til nye, serie 1200
Vi har ialt 5 døre med 2 låse i hver. I hver dør er der en lås med vrider på inderside og nøgle på yderside, og den ande er med kasse og nøgle på inderside, nøgle på yderside.
Centrallås nøgle (m. chip)til Peugeot 206
Der ønskes tilbud på fremstilling eller bestilling af centrallås nøgle til Peugeot 206.
Skift af lås i hoveddør
Skal ha ny lås da jeg har tabt hele mit nøglebundt
Omkodning af låse ved køb af hus
Låst ude
Tror ikke det er en systemnøgle
Åbning af stålskab
Det er et brandskab, med batterilås og nøglelås i samme lås, og med kode, nu kortslutter den når jeg sætter batterier i, samtlige nøgle er bortkommet ved flytning. Der skal nøgle til Mvh Mogens
installering af låse
Hermed billeder af mine 2 nuværende yderdøre. Dertil kommer en ny dør som indkøbes uden lås og greb. Altså 3 stk yderdøre ialt med ens system. Jeg ønsker IKKE vrider på inderside, men at der skal bruges nøgle til at låse med indvendigt. Jeg ønsker leveret 6 ens nøgler. Jeg ønsker en god nogenlunde sikker lås og er blevet anbefalet Ruko d12 (1200 serien) Giver det mening?
Byggetilbud.dk ©