Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Nordsjælland Find nemt en billig låsesmed i Nordsjælland
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Wilhelm tømrer firma, 24002400 København NVFå et tilbud !
B-up, 24002400 København NVFå et tilbud !
Lindi Byg, 24002400 København NVFå et tilbud !

Låsesmed Nordsjælland

Hent priser fra den bedste låsesmed i Nordsjælland med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Nordsjælland

Billig låsesmed Nordsjælland

En billig låsesmed Nordsjælland kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Nordsjælland og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Nordsjælland cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Nordsjælland. For at finde den billigste låsesmed Nordsjælland, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Nordsjælland får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Nordsjælland og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Nordsjælland.

Låsesmed Nordsjælland priser

Låsesmed Nordsjælland priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Nordsjælland. Bor du uden for Nordsjælland kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Nordsjælland priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Oplukning og ny lås
Oplukning af dør hvor lås er gået i stykker og nøglen sider fast.
Nyt låsesystem i andelsboligforening
Vores andelsforening skal have opdateret eller skiftet vores låsesystem, og overvejer to muligheder; nye cylinderlåse eller nye chip-låse. Vi er 150 boligenheder, med udskiftning af 47 døre (opgangsdøre, kælderdøre og andre fællesdøre) og behov for 500 låsebrikker/nøgler. Der ønskes et tilbud på hver type låsesystem. Vi har generalforsamling i april, hvor der skal stemmes om det. Glæder mig til at høre fra jer. Mvh Maria, AB NAT1
Vil have skiftet den ene lås ud på hoveddøren til lejligheden
Vil have skiftet den ene lås ud på hoveddøren til lejligheden
oplukning og udskiftning af postkasse cylinder inkl. nøgler
Jeg har mistet nøglen til min postkasse. Den skal derfor åbnes, og der skal ny lås i
Montering af lås i dør
Jeg søger en der kan montere en lås i min dør. Der er kun håndtag i døren men ingen lås. På den ene dør skal der monteres en lås jeg kan åbne med en nøgle fra begge sidder af og den anden dør skal kun kunne åbnes og lukkes indefra. Jeg har både vedhæftet et billede af døren kun med håndtag samt den lås jeg ønsket skal være indvendigt. Håber min besked giver mening.
Dørautomatik på port til gårdanlæg
Vi har en dørpumpe, der ønskes udskiftet til en elektrisk model med nøglekontakter på hver sin side af porten.
Udskiftning af hoveddørslås
Vi har en lås af mærker Abloy (jeg er ikke sikker på modellen), der åbnes med en tynd, halvmåneformet nøgle. Låsemekanismen er vist i vedhæftede (man skal trykke på den nederste knap, så låsen bliver skudt ud, når man lukker døren). Der sidder en stor plade på både inder- og ydersiden af døren og på karmen er der også en metalskinne af en art, men den kan nok godt skrues af. Vi vil meget gerne have skiftet låsen, til noget helt almindeligt og gerne der skal låses med nøgle og ikke bare en, der låser når døren lukkes.
Låsesmed København
Oplukke af en postkasse og nyt låse til hvad er prisen ?
Låsesmed København
Nyt låse til postkassen , med samme nøgle som hoveddøren . 2400
Låsesmed København
Hej. Vi har en dør der ikke kan låses op. Det er sådan en lås hvor man løfter op i dørhåndtaget hvorefter den låser foroven, forneden og i midten. Det er foroven og forneden at den ikke låser op.
Låsesmed København
Ny mere sikker lås til hoveddør til lejlighed. Udskiftning af hele låsekassen inklusive justering, så der kan eftermonteres smartlås senere.
Låsesmed København
Jeg har desværre mistet nøgler til postkassen. Det er en ruko lås.
Låsesmed København
Vi er kommet til at smide vores eneste nøgle til vores postkasse væk. Det er et Ruko system. Vi vil gerne have sat en ny lås i
Låsesmed København
Jeg er flyttet i en gammel lejlighed med runde nøgler der er vanskelig at låse op med. Jeg kunne ikke få oplyst, om der var nøgler i omløb. Dørlåsen skal smækkes meget hårdt og ofte hopper den op igen, så døren ikke låser, men åbner af sig selv. Jeg vil gerne have installeret nogle sikre låse både på fordøren og døren til bagtrappen.
Låsesmed København
Hej Jeg skal have skiftet en lås i KBH Nord Vest i dag. Jeg skal bruge 6 nøgler til låsen. Og jeg vil gerne bede om et tilbud fremsent til forsikringen inden arbejdet går i gang.
Låsesmed København
Ny lås i hoveddør. Nuværende er en Abloy. Muligvis også ny lås/omstilling af lås i kælderen, der har fælles nøgle med hoveddør.
Byggetilbud.dk ©