Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i København Find nemt en billig låsesmed i København
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.202 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Marc skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Vest…
for opgaven Gulvafslibning Vest…
Alt gik som det skulle! Arbejdet og servicen kunne ikke ha været bedre! Kæmpe anbefaling herfra!
Andreas skrev en bedømmelse af ASBJØRN Tømrer &…
for opgaven Udskift udhæng
for opgaven Udskift udhæng
Resultatet blev rigtig og han var særdeles pålidelig.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Lind & Birkedal, 17201720 København VFå et tilbud !
Vesterbro Låsepartner, 16201620 København VFå et tilbud !
Norh Låseservice, 12611261 København KFå et tilbud !
SBS, 15501550 København VFå et tilbud !
Sjællands bygnings service, 15501550 København VFå et tilbud !
Koncept Entreprise A/S, 14151415 København KFå et tilbud !
Låsesmed Flemming Sibbern, 12601260 København KFå et tilbud !
Team One Security ApS, 12601260 København KFå et tilbud !
Københavns Låsesmed, 11591159 København KFå et tilbud !
Norh ApS, 16151615 København VFå et tilbud !
simba as, 16771677 KøbenhavnFå et tilbud !
Dansk Pengeskabs Industri A/S - Mejlshede gruppen, 22002200 København NFå et tilbud !
Medeco Sikkerhedslåse A/S, 22002200 København NFå et tilbud !
Mejlshede Låse/Nøgler A/S, 22002200 København NFå et tilbud !
Hovedstadens Låse-Service ApS, 22002200 København NFå et tilbud !

Låsesmed København

Hent priser fra den bedste låsesmed i København med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i København

Billig låsesmed København

En billig låsesmed København kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i København og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i København cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i København. For at finde den billigste låsesmed København, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i København får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i København og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i København.

Låsesmed København priser

Låsesmed København priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i København. Bor du uden for København kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed København priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Postkasse
Oplåsning og udskiftning af lås
skiftning af lås
Jeg skal have skiftet min lås på hoveddøren lørdag omkring 12
Udskiftning af lås + håndtag
Vores lejlighed har en hoveddør med en gammel kasselåse, som bruger nøgler med det runde hoved. Vi vil gerne få låsen udskiftet til en nyere og sikrere version. Udover udskiftning af låsen, har vi også brug for at få udskiftet eller evt. genmønteret vores dørhåndtag, som ikke fungerer optimalt. Det nuværende model er vist "almuegreb" - dvs. et gammet dørgreb med messing. Der er kun tale om en dør, og vi har brug for 3-4 nøgler.
Udskiftning af 2 låse
Hej har købt en lejlighed hvor jeg ønsker tilbud på udskiftning af to låse. De er afbilledet i de vedhæftede billeder. Jeg ønsker samme nøgle til begge låse. Såfremt det er muligt vil jeg gerne have dem lavet således at min nøgle i billede 5 kan bruges (postkasse nøglen) 1. Jeg vil gerne have pris på hvad det vil koste at få nye smæklåse. 2. Jeg vil gerne have pris på låsesystemer, hvor man skal bruge nøglen til at låse efter sig. Så det er muligt for mig at sammenligne priser.
Overslag på modificering af en dørlås til en baggård
Låsen skal ændres til en smæklås, hvilket den ikke kan i dag, hvorfor man skal bruge en nøgle hver gang for at låse. Ifølge leverandøren kan låsen godt modiferes til at kunne låse i selv. Billeder af døren kan ses på følgende link: klik her
Postkasselås
Min postkassenøgle er mistet. Jeg skal beholde postkassen, så vil gerne have en ny nøgle til eksisterende postkasse. Men hvis en anden løsning er billigere er det fint.
Elektronisk låseststem
Vi vil i første omgang have etableret et elektronisk låsesystem på minimum tre døre, to udvendige og en indvendig. Vi vil gerne have et system hvor vi via pc kan styre og kontrollere adgangen, samt et system der kan udbygges med tiden
Udskift af gammel lås til ind tillejlighed
Gammel rund Ruko lås, er begyndt at binde for meget, derfor ønskes den udskiftet, eller repareret - hvis muligt Der er et vridegreb på indersiden. Bygningen er fra 1970erne, og tænker låsen ligeledes
Postkasse åbning og nye nøgler.
Jeg har mistet nøglerne til min postkasse-nøglen var en trekantet Ruko nøgle. Jeg skal ha åbnet postkassen og der skal laves nye nøgler.
Andelsbolig
Vi er en andelsboligforening med 30 andele +, der overvejer at skifte låse. i den forbindelse indhenter vi 3 tilbud Vh Torben Just
Udskiftning af Ruko-lås i hoveddør
Omkodning af 3 låse
Ruko. Lige flyttet ind og ønsker derfor at omkode 3 låse til samme nøgle (2 døre og postkasse).
postkasse oplukning
Jeg har mistet min postkassenøgle og skal derfor have låst den op+ få et nyt sæt nøgler. Postekassen er placeret ude foran min lejlighed og jeg har fået besked at bestyrelsen ikke kan udlevere et ekstra sæt nøgler.
Ny nøgle til postkasse
Hej Jeg har mistet min nøgle til min postkasse. Kan I hjælpe med enten at lave en ny eller udskifte den nuværende? Hilsen Toke
Postkasse
Jeg har mistet min postkassenøgle og skal derfor ha en ny lås i postkassen. Hvad vil dette koste?
Elektroniske låsesystem
Vi skal have gang i et elektronisk låsesystem. I første omgang skal vi have fem døre omstillet i Dybbølsgade, samt hoveddørene i to af vores butikker i Saxogade. Vi skal have et system hvor vi kan lukke adgangen via computer. Systemet skal kunne udbygges så vores øvrige butikker kommer på med tiden.
Ekstra vrid lås på hoveddør (evt. også køkkendør)
Vigtigt: Henvendelse skal ske pr. e-mail da jeg ikke har mulighed for at besvare telefonen i dagtid, jeg ser gerne at i imødekommer dette. Vi er interesseret i minimum én ekstra kasselås på vores hoveddør til lejligheden. Vi har i forvejen smæklås på, og denne skal derfor være vridlås. Vi har en ældre dør - billeder vedhæftet.. Vi i samme forbindelse også gerne have et tilbud på hvad det skal koste at få samme type kasselås på køkkendøren og sidst men ikke mindst, hvad omprogrammering af to låse skal koste. Altså i alt 3 priser vi gerne vil have.
2 nye låse
2stk ekstra nye låse , 1 i hoveddør + 1 i bagdør.
Byggetilbud.dk ©