Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Kastrup Find nemt en billig låsesmed i Kastrup
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.391 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
helle skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Isolering Haslev
for opgaven Isolering Haslev
Alt gik godt, vi er meget tilfreds
Lasse skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Næstved
for opgaven Brolægning Næstved
Super fint service
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Låsebussen ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !

Låsesmed Kastrup

Hent priser fra den bedste låsesmed i Kastrup med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Kastrup

Billig låsesmed Kastrup

En billig låsesmed Kastrup kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Kastrup og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Kastrup cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Kastrup. For at finde den billigste låsesmed Kastrup, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Kastrup får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Kastrup og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Kastrup.

Låsesmed Kastrup priser

Låsesmed Kastrup priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Kastrup. Bor du uden for Kastrup kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Kastrup priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Ny lås i min hoveddør
Jeg vil gerne have monteret en ny lås,
Nøgle knækket i låsen
Fjerne knækket nøglestykke i låsen
Udskiftning af dørgreb og justering af sikkerhedslås.
Vi vil godt have udskiftet et dørgreb på en yderdør og have det erstattet af en Yale Doorman (nyeste version) inkl. 4 nøglebrikker. På samme dør vil vi godt have justeret låsekassen da den er meget svær at låse. Det drejer sig om en sikkerhedslås med 4 låsepaler (fordelt på dørens 2,5m højde) fabrikat Assa Abloy nøgle der bruges til døren er type Ruko.
nye låse
cylindre udskiftes i 2 hoveddøre til Ruko D12 cylindre(der låses med nøgle på både yder og indersiden af begge døre) Postkassens lås udskiftes til Ruko D12 Terrassedør udskiftes til Ruko D12 cylinder. Alle 4 enheder skal bruge samme nøgle. Der ønskes minimum 4 nøgler i alt. Ønsker samlet tilbud på materialer samt montering.
udskiftning af låse i 4 hoveddøre, 1 terrassedør og postkasse.
Nye ruko 1200 låse til følgende: 2 Hoveddøre med dobbelt cylinder(dørene låses med nøgle på begge sider) 2 Hoveddøre med enkelt cylinder(vrider på indersiden) 1 terrassedør med nøgle cylinder indvendigt. 1 postkasse. Skal kodes så alle døre/postkasse bruger samme nøgle.
Låsesmed Kastrup
Omstilling af lås
Vi har mistet nøglen til vores bagdør. Er det muligt, at omstille låsen på vores Guerville-Riquer låsekasse?
Låsesmed Kastrup
en løsning, hvor vi genbruger den allerede siddende låsekasse. dørgreb og lås på udvendig side. På indvendig side ,vil der være vrider og dørgreb. Låsen vil blive koden til din eksisterende nøgle.
Låsesmed Kastrup
Ny lås med 3 sæt nøgler
Låsesmed Kastrup
Ny elektronisk lås, med 7 kode brikker Bedste kvalitet evt. Yale, den skal låse selv, hver gang døren bliver lukket. Lige nu er der en lås der låser 3 steder, oppe og nede i karmen, og så den i midten.
Byggetilbud.dk ©