Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Hvidovre Find nemt en billig låsesmed i Hvidovre
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.429 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Hvidovre Låseservice ApS, 26502650 HvidovreFå et tilbud !
Jahns Låseservice, 26502650 HvidovreFå et tilbud !
Låseringen, 26502650 HvidovreFå et tilbud !
A/S Megatrade Beslag, 26502650 HvidovreFå et tilbud !
DEFSEC, 26502650 HvidovreFå et tilbud !
Lucra, 26502650 HvidovreFå et tilbud !

Låsesmed Hvidovre

Hent priser fra den bedste låsesmed i Hvidovre med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Hvidovre

Billig låsesmed Hvidovre

En billig låsesmed Hvidovre kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Hvidovre og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Hvidovre cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Hvidovre. For at finde den billigste låsesmed Hvidovre, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Hvidovre får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Hvidovre og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Hvidovre.

Låsesmed Hvidovre priser

Låsesmed Hvidovre priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Hvidovre. Bor du uden for Hvidovre kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Hvidovre priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Udskfitning af lås
Udskiftning af en gammel københavner lås. (jeg har en Ruko lås) så det behøver ikke være en fancy lås. Men en lås der kan låses inde og udefra. Til en hoveddør i en opgang. Skal bare gøres inden d. 23/12.
udskift lås på hoveddør plus ny nøgle
udskift lås på hoveddør plus ny nøgle
nye låse
Jeg skal bruge nye låse i hoveddør, bryggersdør, redskabskur og postkasse. Gerne samme nøgle til alt og dirkefri låse
låsepal drejer bare rundt kan ikke åbne døren indefra kan godt komme ind ruko
ruko lås
Udskift/omkodning af 4 cylindere + nye nøgler dertil
Vi har overtaget et hus, og vil gerne have samme nøgler til garage-bagdør, hus (2 døre) og postkasse, evt. også garageport, hvis muligt (den har dog et klassisk vridehåndtag med meget lille nøgle, men måske det også kan skiftes?). Vi vil gerne have udskiftet/omkodet cylinderne og få nye (min. 7) nøgler. Eksempel på nøgle vedhæftet
luk mig ind i min lejlighed
jeg bor i rebæk søpark 3, ruko nøgle ruko lås jeg har brevsprække i min dør.. har brug for et godt tilbud da det er 3 gang på en måned nu... jeg er hjemme ved 17.00-17.20 tiden
Mistet nøgle til postkasse
Jeg har mistet min nøgle til min postkasse. Og skal derfor have brug for at få min postkasse lukket op samt få nye nøgler til denne.
Jeg mister nøgler og Jeg vil gerne få nye cylinder med 3 stk nøgler
Jeg mister nøgler og Jeg vil gerne få nye cylinder med 3 stk nøgler. vil du give pris til mig
Ens låse i hele huset.
Jeg har 4 forskellige låse i 4 døre, jeg ønsker de skal være ens, så jeg kun har brug for 1 nøgle til alle døre.
Udskiftning af lås i ældre hoveddør
Vi har en ældre lås i vores hoveddør som efterhånden er slidt og sider løst. Vi ønsker derfor af få hele låsekassen (ink. dørhåndtag) skiftet til en ny. Det drejer sig om vores hus i Hvidovre, som vi aktuelt udlejer. Vi opholder os i udlandet og kan derfor bedst kontaktes på mail.
Ny postkasselås
Har smidt nøgle til postkasse væk. Kassen skal åbnes og låsen skiftes. Hvad koster det mon? Bedste hilsner Mette
Udskiftning af 2stk lås/greb
Hej Kunne i give et tilbud på at få udskiftet lås, kasse og greb på 2 døre. Se vedhæftet. Dørene findes i vores soveværelse ud mod en terrasse. De skulle gerne kodes så de passer til vores hoved Ruko nøgle. Vi bor i grækerkvarteret i Hvidovre. Mvh John
Låse i reoler samt udskiftning af gamle låse i reoler
Vi vil gerne have sat lås i 5-7 reoler. Derudover har vi nogle reoler hvor der er lås på i forvejen, men disse skal skiftets så alle reoler kan åbnes med samme nøgle. Vi har også et hængemappearkiv som også skal have samme nøgle som reolerne.
Montering af Danalock på hoveddør
Jeg ønsker et tilbud på montering af Danalock V3 Scandi på eksisterende hoveddør. Der er pt. monteret dobblet cylinder. Eksisterende nøgle skal kunne bruges igen efter montering da vi har samme nøgle i hele huset.o
Låsesmed Hvidovre
Jeg vil gerne have monteret en Yale Doorman V2N i stedet for nuværende låsekasse/håndtag. Den nuværende låsekasse har tre lukkepunkter hvor øverste og nederste aktiveres ved at håndtaget hives opad. Se vedhæftede billeder. Man er selvfølgelig velkommen til at komme og kigge på døren, men jeg ønsker en fast pris.
Låsesmed Hvidovre
Min søn har smidt sin nøgle væk, så vi har brug for at få omkodet.
Låsesmed Hvidovre
Vi har en terassedør ud til haven afmærket Pilkington Insulight med træ på indersiden og alu på ydersiden. Den har i dag et standard paskvil greb på indersiden. Vi ønsker at ændre denne til en yderdør med Ruko Garant+ cylinder på ydersiden og vrider på indersiden. Der skal derfor stemmes ud til ny låsekasse og bores ud til lås og greb. Derudover skal der isættes greb, låse og dækkes til med dækskilt, som skal dækkes de gamle huller. Nøglen skal indstilles til at passe til resten af vores låse som også er Garant+.
Låsesmed Hvidovre
Har mistet min nøgle til postkassen. Skal have adgang til den og skiftet låsen med et nyt sæt nøgler til. Postkassen har Ruko lås, og da det er er lejlighed må det gerne være den samme, så den ligner de andre.
Byggetilbud.dk ©