Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Hundested Find nemt en billig låsesmed i Hundested
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.167 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Låsesmed Hundested

Hent priser fra den bedste låsesmed i Hundested med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Hundested

Billig låsesmed Hundested

En billig låsesmed Hundested kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Hundested og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Hundested cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Hundested. For at finde den billigste låsesmed Hundested, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Hundested får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Hundested og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Hundested.

Låsesmed Hundested priser

Låsesmed Hundested priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Hundested. Bor du uden for Hundested kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Hundested priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Ekstra låse på døre
Tyveri sikring af 3 døre ekstra låse som kan låses inde og ude. Samt vindusbeslag som jeg har købt.men som skal på sættes. Kommer fra lejlighed i København og skal nu bo i hus . Flytter ind d27 /3 og vil derfor gerne så hurtig som muligt have mere sikkerhed omkring os. Mvh lotte
Terrassedør som hoveddør
Jeg har en ca. 8 år gammel, dobbelt terassedør, som jeg nu ønsker at benytte som hoveddør. Derfor skal der håndtag og lås mv. udvendigt på døren.
ny lås i hoveddør
gammel hoveddør, pt. københavnerlås, ønskes ny ruko eller anden god solid lås
Låsesmed, fjernelse af hængelås på skur
Vi har desværre mistet nøglen til hængelåsen på vores cykelskur. Blommehaven 9, Hald Strand, Hundested. Hvad koster det at få en låsesmed ud, i morgen fredag d. 7 juli, for at klippe hængelåsen af skuret ?
Ruko lås mangler nøgler
Låsen er ok, men jeg har ingen nøgler til den. Jeg formoder den skal skiftes
Byggetilbud.dk ©