Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Horsens Find nemt en billig låsesmed i Horsens
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.590 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Låsesmed Horsens

Hent priser fra den bedste låsesmed i Horsens med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Horsens

Billig låsesmed Horsens

En billig låsesmed Horsens kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Horsens og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Horsens cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Horsens. For at finde den billigste låsesmed Horsens, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Horsens får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Horsens og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Horsens.

Låsesmed Horsens priser

Låsesmed Horsens priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Horsens. Bor du uden for Horsens kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Horsens priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Udskifning af låse
Jeg vil gerne have skiftet 3 låse, således der skal bruges nøgle på begge sider. Mener det nyeste hedder 6-pins (?) Der skal laves 4 nøgler.
Udskift af lås
Udskiftning af 2 låse sylinder
1 stk. ny dørlås
En ny cylinderlås med vrider på inderside monteret. Har desværre kun en dør med lås så opgaven kan ikke blive anderledes.
Opkodning
Vi har en nøgle, der passer til hoveddør, kælderdør, postkassen og cykelskuret, som vi nødvendigvis skal have skiftet eller omkodet. Er desværre ikke klar over type det drejer sig om.
Bortkommet nøgler til 2 indvendig døre
Udskiftning af lås i hoveddør
Ny lås til hoveddør, Gerne til en lås med systemnøgler/ god "sikring" mod indbrud. Opgaven kan påbegyndes hurtigst muligt.
Udskiftning af lås
Har overtaget hus, hvor jeg ønsker ny lås i. Der er alm nøgle med rundt hoved nu, og jeg vil gerne have en nyere type, som skulle være mere sikker. Det handler om en hoveddør.
Låst garageport
Jeg har fået lukket min garageport og mine nøgler ligger i bilen. Låsen er en lås magen til mange af de smæklåse, som sidder i ældre ejendomme. låsen minder om vedhæftede blot i ældre, mere slit udgave. (jeg drejer venstre om for at åbne)
Omstilling af lås
6 nye nøgler
Låsesmed Horsens
Jeg skal bare have omstillet en lås og have 2 nye nøgler.
Låsesmed Horsens
Låseskinne, der 2 " takker" der vipper ud - 1 i top og 1 i bund.. Ska bruges kræfter for få håndtaget op, når dør ska låses..
Låsesmed Horsens
Omkodning af Ruko lås til fordør, bagdør og postkasse samt 5 nye nøgler.
Låsesmed Horsens
Vi har et RUKO system lås (LMS11574) hvor vi skal have monteret systemet på 3 nye døre i denne eller næste uge. Vedhæftet billede af dørene de skal monteres i.
Låsesmed Horsens
Vi er smækket ude og mangler vores nøgle, vi muligvis har tabt
Låsesmed Horsens
Det drejer sig om en Ruko lås. Jeg kan ikke få nøglen ind i låsen. Det er som om, der sidder noget i vejen. Døren kan låses indefra, så det er ikke en hasteopgave. Jeg har ferie i uge 7, hvis det kan lade sig gøre i den uge.
Låsesmed Horsens
Nøgler er mistet, hvilket betyder at døren ikke kan låses. Ønsker omstilling af lås og nye nøgler. Låsen er så vidt jeg kan se af mærket Yale eller yeil? Se vedhæftet
Låsesmed Horsens
Smekket ude af lejlighed i Horsens c låsen er en Ruko vis det gør nogen forskel
Låsesmed Horsens
Min nøgle er knækket i låsen, og kan nu ikke komme ind
Byggetilbud.dk ©