Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Holte Find nemt en billig låsesmed i Holte
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.533 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Dansk Låse og Totalsikring ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !

Låsesmed Holte

Hent priser fra den bedste låsesmed i Holte med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Holte

Billig låsesmed Holte

En billig låsesmed Holte kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Holte og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Holte cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Holte. For at finde den billigste låsesmed Holte, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Holte får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Holte og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Holte.

Låsesmed Holte priser

Låsesmed Holte priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Holte. Bor du uden for Holte kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Holte priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Omlægning og udskiftning af låse i forbindelse med flytning
Udskiftning af smæklås (nøgle på begge sider) med ny lås med nøgle udefra/vrider indefra på hoveddør. Montering (istemning) af ekstralås (nøgle på begge sider) på hoveddør. Udskiftning af nylig isat låsecylinder i havedør (nøgle på begge sider) til nøgle kun indefra - mulighed for genbrug. Omlægning af nye låse samt 12-14 andre låsecylindre fordelt på 7 døre, en hængelås og en postkasselås. 7 ekstranøgler (3 nye haves fra havedøren) Alle nye og gamle låse er Ruko Serie 600 alm. profil
Udskiftning af låse og dørhåndtag 2 ydredøre
Udskiftning af låse og dørhåndtag 2 ydredøre. Låse kan evt. være kodelåse.
Ruku
Udskiftning af tre låse - en hoveddør, to bryggersdøre. Nuværende låse er fra 1976. Størrelse 23 x 5 med vrid.
Skift af LÅS
Hurtigst muligt iaften
Åbne låsen
Jeg har låst mig ude
Udskiftning af lås i Rationel facadedør
Jeg ønsker tilbud på udskiftning af lås i vores Rationel bryggersdør. Vi har selv den nye lås, så det er kun monteringsopgaven. Eksisterende lås er med 3-punktslås, men den nye er ikke. Den nye lås er fra idlock.no (elektronisk lås) og jeg kan se at udfræsninger i slutblikket ikke passer, så der skal stemmejern til. Ligeledes passer hullerne til håndtag og lås ikke helt til den nye låsekasse, men den kan godt være der i dybden.
Omkodning af 5 låse og 6 nye nøgler
Jeg vil gerne have tilbud på omkodning af 5 låse og 6 nye nøgler Der er rukolåse med 6 stift nøgler 2 låse kan låses ude/inde med nøgle. 1 lås kan låses ude med nøgle og inde med vrider 2 låse kan kun låses inde med nøgle.
Omkodning af 8 Ruko låse
Omkodning af 8 Ruko låse med nye nøgler 10stk låsene kan åbnes med nøgle både indefra og udefra
Låsesmed Holte
Den nye lås skal have vrider indvendig, og synlige dele skal være af messing. Hvad skal du have for at levere og udskifte låsen?
Låsesmed Holte
Goddag, Vi har bygget et nyt hus. Heri har vi behov for låsesystem med installation af låsecylindre fra RUKO (Garant 1200) i følgende døre: 7 stk til installation i Velfac terasse døre (Velfac 200) - håndtag er forberedt til cylinder 4 stk hovedøre - Velfac Ribo/Glat fadedør Desuden skal låsene naturligvis kodes, og så skal vi have skåret syv nøgler som passer til systemet. Desuden skal vi have installeret og kodet en låsecylinder til en postkasse. Denne behøver ikke være samme kvalitet som dem i huset.
Byggetilbud.dk ©