Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Holstebro Find nemt en billig låsesmed i Holstebro
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.531 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Holstebro Låseteknik A/S, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
HOLSTEBRO LÅSETEKNIK A/S, 75007500 HolstebroFå et tilbud !

Låsesmed Holstebro

Hent priser fra den bedste låsesmed i Holstebro med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Holstebro

Billig låsesmed Holstebro

En billig låsesmed Holstebro kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Holstebro og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Holstebro cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Holstebro. For at finde den billigste låsesmed Holstebro, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Holstebro får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Holstebro og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Holstebro.

Låsesmed Holstebro priser

Låsesmed Holstebro priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Holstebro. Bor du uden for Holstebro kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Holstebro priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Ødelagt hoveddørslås
Når vi hiver op i håndtaget for at låse, er vores dør begyndt at sætte sig fast, så vi skal bruge lang tid på at rive og slå i håndtaget for at få døren op.
låst ude
Skal er låst ude
Låst dør, nøglen er tabt
I går aftes tabte min samlever nøglen til vores hus på en marke og vi har siden da hoppet ind og ud af et vindu. Vores dør er en sikkerheds dør som kun kan låses via nøgle, både inde og ude. Vi er begge på kontant hjælp og har ikke så meget at gøre med. Jeg håber der er en god sjæl der ude der kan hjælpe os. Mvh Sophie
låse dør op
Dør smækket
Oplukning
Har fået smækket nøgler inde i kælderrum med 5 stift Ruko smæk lås. Og skal have åbnet låsen.
Nøgle smækket inde
Nøgle smækket inde i et kælderrum
Omkodning
Jeg har en låsecylinder jeg skal have kodet om(Tror det er serie 600 ASSA). Det er til mit sommerhus. Jeg ønsker ikke at den er samme nøgle som resten af huset da jeg lejer det ud og ikke vil give lejerne adgang til netop dette rum, som er der hvor vi har vores private ting . Jeg vil gerne have kodet den om og kan det lade sige gøre så gerne til 1200 serien med vedhæftet kode(Så en ligner resten af mine nøgler hjemme). Kan det ikke lade sig gøre så bare en ny.
Yale Doorman elektronisk lås
Hej Jeg ønsker tilbud på Yale Doorman elektronisk lås inkl. montering i Holstebro. Der er tale om en 3-punkts lås, hvor "låserammen" i dørsiden er ca. 2,5 cm bred (se billede). Mvh Louise
Ekstra nøgle væk. Skal have skiftet låse
Vores ekstra nøgle er væk og i frygt for at den er faldet i de forkerte hænder, skal vi enten have omkodet vores lås eller skiftet lås, alt efter hvad der er bedst. Vi har 2 døre der skal skiftes i hvis det er
Jeg har ingen nøgle til min postkasse i butikken den er blevet væk
Jeg har ingen nøgle til min postkasse i butikken den er blevet væk
Åbning af bankboks
Åbning af bankbog i vestjysk Bank (min nøgle er blevet væk.)
omstilling af rukolås
Min mor har udleveret en nøgle til en person, hun ikke er tryg ved, så hun vil gerne have omstillet sin lås. Hvad koster det cirka?
Oplukning smækket ude
Smæklås. Alm oplukning.
Ny lås i fordør
Låsen i min fordør er ret lås og skal derfor udskiftes. Der er tale om en slags sikkerhedslås, hvor man hiver håndtaget op så der springer 3 paler ud af døren og ind i huller i rammen.
Låsesmed Holstebro
Omstilling af lås i 4 stk dør . Og 1 postkasse. Type lås 3 stk BKS. 1stk Ruko. Postkasse type Ruko. Det skal vær sådan at vi kan bruge den samme nøgle i samtlige låse.
Låsesmed Holstebro
Låsesmed Holstebro
Lås i fordør kan ikke låses op. Nøglen kan sættes i låsen, men kan ikke drejes rundt og låse op.
Låsesmed Holstebro
Har to højere døre og to venstre døre hvor jeg gerne vil have en pris på fire dørpumper med stop i ca. 90 grader. Det er lette plastikdøre hvor jeg gerne vil have monteret dørpumper så vinden ikke tager dem.
Byggetilbud.dk ©