Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Højbjerg Find nemt en billig låsesmed i Højbjerg
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.394 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Højbjerg Låseservice, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Østjysk Låseservice, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !

Låsesmed Højbjerg

Hent priser fra den bedste låsesmed i Højbjerg med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Højbjerg

Billig låsesmed Højbjerg

En billig låsesmed Højbjerg kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Højbjerg og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Højbjerg cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Højbjerg. For at finde den billigste låsesmed Højbjerg, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Højbjerg får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Højbjerg og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Højbjerg.

Låsesmed Højbjerg priser

Låsesmed Højbjerg priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Højbjerg. Bor du uden for Højbjerg kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Højbjerg priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Sikring af døre og vinduer
Jeg har en hoveddør + kælderdør der skal have nye låse med nøgle på begge sider + altandør der skal have vridelås! 4 kældervinduer der skal sikres, så vrider ikke kan åbnes uden nøgle eller kode + 1 vindue i stuen Vil I venligst give tilbud på det, eller kom forbi mit hus efter aftale!
Postkasse
Mistet nøgle til postkasse så vi skal have låst den op og lavet nye nøgler.
Oplukning af dør, muligvis systemlås (ikke boring)
Oplukning af dør i Århus, da jeg har mistet min nøgle i København. Jeg har ekstranøgler indenfor (hvor de naturligvis ikke skal ligge...) Jeg kan desværre ikke huske hvad type/mærke nøglen (og dermed låsen) er. Det er en ældre, relativt stor/tyk, mat nøgle med kantet hoved. Jeg mener, at der er en fast kant og så er låsesignaturen graveret ind (svært at forklare). Ser man nøglen fra den ene side, er den bare fast, mens fra den anden side kan man se låsesignaturen, hvis det giver mening? Jeg skal have den lukket op i løbet af i eftermiddag / hurtigst muligt uden det bliver haste-haste prismæssigt. Jeg kan stå udenfor døren på 10 minutter :-)
Montering Jasa dobbelt cylinderlås i havelåge
Montering af Jasa dobbelt oval cylinderlås i havelåge. Se vedhæftede billeder. Tilbuddet skal inkludere lås og tilhørende dele.
Sikring villa
Udskiftning af vrider med cylinderlås i hoved og bagdør. Isættelse af dobbelt cylinderlås i havelåge. Skift at 2 paskvil greb til samme med lås. Ens/samme nøgle til alle låse. Jasa ovale cylinderlås sidder nu i hoved og bagdør.
Montering/skift cylinderlåse
Ruko dobbelt cylinder lås i 4 døre. 2 stk paskvil greb med cylinder lås. Alle låse indstillet til samme nøgle. Tilbuddet skal inkludere materialer. Skal laves i uge 28!
Omkodning af lås
Omkodning af lås
Låst ude
Låse døren op
Låsesmed Højbjerg
Der skal udskiftes en lås i en dør, hvor der laves 4 nøgler.
Låsesmed Højbjerg
En nøgle gået i stykker i gevind og evt skifte 3 nøgler ud afhængig af pris? Går træls.
Låsesmed Højbjerg
Lejer har smidt nøgler væk. Der er 9 andre der bruger samme nøgle til hoveddør Ruko Oval 6 stiftet. Lejer mangler til postkasse (lille postkasse lås) Køkkenskab (Lille drejelås) Nøgle til værelse Ruko Oval 6 stiftet
Låsesmed Højbjerg
En lille tilbygning til huset. Nøglen er pist forsvundet og det har ikke været muligt at opspore en nøgle der passer. Er det mon en opgave, der kan løses og i så fald- pris?
Byggetilbud.dk ©