Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Hellerup Find nemt en billig låsesmed i Hellerup
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

KLET DK Byg, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Golden Ambassador ApS, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Global Byg, 29002900 HellerupFå et tilbud !

Låsesmed Hellerup

Hent priser fra den bedste låsesmed i Hellerup med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Hellerup

Billig låsesmed Hellerup

En billig låsesmed Hellerup kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Hellerup og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Hellerup cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Hellerup. For at finde den billigste låsesmed Hellerup, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Hellerup får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Hellerup og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Hellerup.

Låsesmed Hellerup priser

Låsesmed Hellerup priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Hellerup. Bor du uden for Hellerup kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Hellerup priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Nye låse mv
Montere to nye lås i hoveddør og kælder dør (til begge disse, benytter vi både nøgle indvendig og udvendig), samt en indvendig lås til terrassedør, der er kun vrider i dag! Til de tre låse, skal vi bede om 8 nøgler i alt, tak
Oplukning af 5-stiftet lås (rundt hoved på nøglen) ELLER gennem brevsprække - inkl kørsel
Dagspris Oplukning af 5-stiftet lås (rundt hoved på nøglen) ELLER gennem brevsprække - inkl kørsel
Ny lås i dør + ekstra lås
Er flyttet til en andelslejlighed som har været fremlejt ud i 8 år så derfor vil jeg gerne have ny lås i min hoveddør også selvom lejligheden ligger på 4. sal. Desuden er der sikkerhedslås i opgangsdøren ved dørtelefon i stuen. Jeg kan se at der engang har forsøgt indbrud med et koben idet det sorte plastic/ bakelit beslag hvorpå det runde dørhåndtag sidder - er bøjet udad, som følge af skade med koben. Låsen virker iøvrigt slidt og nøglehulsbeslaget sidder skævt og man kan ane hullet i trædøren (celledør fra 1949 af birketræ) i kanten. Da en sådan dør er nem at slå i stykker hvis man gerne vil ind uden nøgler - er dette muligt. Døren er hul da det er en celledør som består af to tynde finerplader . For nogle år siden blev døren dog brandsikret og der blev skruet en plade på dørens bagside. Der er desværre ikke udsigt til at dørene udskiftes foreløbigt. Derfor vil jeg gerne have en ekstra lås på døren, som jeg kan se de øvrige beboere i opgangen har etableret. Det ligner en "stanglås" da det er et rundt nøglehul med beslag for…… Ved ikke hvad sådan en lås hedder og jeg håber du forstår pointen? Jeg kan fremsende fotos af den eksisterende lås og dør samt fotos af de øvrige beboers såkaldte ekstra lås/ stanglås som jeg gerne vil have etableret. Ser frem til at modtage tilbud på ovenstående opgave. mvh Pernille Danielsen
Nye cylindre mm. til døre i hus
Udskiftning af 5 låse / cylindre i 4 døre i hus. Der er i dag ældre Ruko til nøgler med rundt hoved, der ønskes nyere type, f.eks. Ruko 1200. Herudover skal der installeres et par vridere indvendigt i stedet for brug af nøgle. -Dør 1 og 2 (køkken og have): Der bruges p.t. nøgle både ud- og indvendigt. Her skal der installeres vrider (messing) indvendigt i stedet, så man slipper for nøgle. -Dør 3 (kælder): Der bruges kun nøgle på ydersiden. Der er allerede vrider på indersiden. -Dør 4 (hoveddør): Der er to låse. Den ene har kasselås indvendigt. + 6 nøgler. Tilbud ønskes alt inkl. Se billeder.
Levering og montering af 3 kasselåse uden smæk.
Jeg har tre værelser som hver skal have leveret og monteret en kasselås uden smæk, altså i alt 3 stk. Det er to udadgående døre og en indadgående.
Udskiftning af lås til hoveddør, postkasse samt indsætte låse til to terrassedøre
Se ovenfor
Udskiftning af lås
Pga. ejerskifte vil vi have udskiftet låse (skal være til sikkerhedsgodkendte låse) i hus. Der er én hoveddør, én bagdør og dør i udestue ønskes formentlig også skiftet. Der er pt. smækkasselåse på i hvert fald to af dørene. Vi overvejer lidt, om elektronisk lås på hoveddøren kunne være en ide, hvorfor pris herpå også gerne ønskes.
låse
Tilbuddet skal indeholde priser på følgende: Mont. af RD cylinder med 9 nøgler på hoveddør. Mont. af oval RD cylinder med 8 nøgler på hoveddør i stueplan. Mont. af kasselås med smækfunktion og RD cyl. passende til enslukkende på kælderdør. Mont. af kasselås med smækfunktion og RD cyl. passende til enslukkende på kælderdør 2. Mvh
Låsesmed Hellerup
Postkasse med rukolås nøgler er væk. der skal ny lås i bagefter
Låsesmed Hellerup
Skifte lås på min postkasse. Har ikke nøgle. Det er en Ruko 5207
Låsesmed Hellerup
Ny lås til postkasse i 2900
Låsesmed Hellerup
Låsen til vores terrassedør er gået i stykker. Dvs døren kan fortsat godt åbne/lukke og tilmed låses, men håndtaget har sat sig fast i en vertikal position, som ikke virker helt hensigtsmæssig.
Låsesmed Hellerup
Hej. Jeg skal have omkodet eller evt. skiftet 2 Ruko systemnøgle-låse efter aftale med vores private udlejer. Jeg ønsker tilbud på både omkodning og udskiftning. Jeg vedhæfter billeder. Mvh Christine.
Byggetilbud.dk ©