Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Haderslev Find nemt en billig låsesmed i Haderslev
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Knud Iwers Snedker- og Tømrerforretning, 61006100 HaderslevFå et tilbud !

Låsesmed Haderslev

Hent priser fra den bedste låsesmed i Haderslev med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Haderslev

Billig låsesmed Haderslev

En billig låsesmed Haderslev kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Haderslev og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Haderslev cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Haderslev. For at finde den billigste låsesmed Haderslev, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Haderslev får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Haderslev og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Haderslev.

Låsesmed Haderslev priser

Låsesmed Haderslev priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Haderslev. Bor du uden for Haderslev kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Haderslev priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Åbne dør til lejlighed
Har låst mig ude, og skal derfor have dirket låsen op til min lejlighed. Vh Lars Juhl
oplukning

jeg har låst mine nøgler ind i min garasje. det er ruko nøgle til garasjen.

Ny(e) låse - evt. omkodning af den ene lås i stedet
Ruko lås i yderdør (fra 1970). Låsen slidt og "smækkeren" står skævt - skal manuelt hver gang sættes lige for at lås fungerer - ellers kan dør ikke låses op udefra. Desuden lås i bryggers af samme type og årgang. Låsen er formentlig OK - men nøglen er bortkommet for år tilbage. Omkodning eller ny lås - dette ved jeg ikke. Der ønskes "helt almindelige" nøgler - ikke noget særligt. Se billeder.
Låsesmed Haderslev
Låsen er gammel og min dør kan tage 5-10 min at få op med min nøgle, er sket for en måneds tid siden.
Låsesmed Haderslev
Vores bagdør, yderdør. Det er som om at når håndtaget løftes op som det skal for at kunne låse får det slet ikke fat i systemet inden i og selvf håndtaget virker slet ikke ordentligt. Døren kan ikke låse.
Låsesmed Haderslev
Låsesmed Haderslev
jeg vil gerne have lavet en terrasse dør om, til en hoveddør. lige nu er det kun muligt at åben døren indefra så der skal etableret en lås og håndtag ind og udvendig på terrasse døren.
Låsesmed Haderslev
Tilbud på udskift af gammel lås på 3 døre så det bliver ens
Låsesmed Haderslev
Udskiftning af låse Der skal bruges: 2 x Ruko 2602 RV mess 1 x Ruko 1620 + 25c frk 1 x Ruko 2602 RV frk 2 x cylindertilbehør mess 5 x Ruko br nøgler Montering og diverse
Byggetilbud.dk ©