Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Greve Find nemt en billig låsesmed i Greve
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.603 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Birepo ApS, 26702670 GreveFå et tilbud !
Albertslund & Bays Låseservice, 26702670 GreveFå et tilbud !
Deres Låsesmed, 26702670 GreveFå et tilbud !
DS Låse Service ApS, 26702670 GreveFå et tilbud !
Titgemeyer Skandinavien A/S, 26702670 GreveFå et tilbud !

Låsesmed Greve

Hent priser fra den bedste låsesmed i Greve med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Greve

Billig låsesmed Greve

En billig låsesmed Greve kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Greve og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Greve cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Greve. For at finde den billigste låsesmed Greve, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Greve får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Greve og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Greve.

Låsesmed Greve priser

Låsesmed Greve priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Greve. Bor du uden for Greve kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Greve priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Udskiftning af låse
Har gamle Rukolåse (med rundt hoved) i hoveddør og udhus. Samme type nøgle bruges til terrasse dør,men det er en lås med vridehåndtag. Desuden har postkassen også Rukolås med nøgle med rundt hoved. Venligst giv mig et tilbud på udskiftning/omstilling til låse med højeste sikkerhedsniveau.
Oplukning samt ny lås i Garageport
Hej, Jeg skriver til jer fordi, jeg i går erfarerede, at min lås til vores port til vores garage, var gået i stykker. Der er tale om en gammel port på et tilbygning fra 67. Låsen sidder i selve håndtaget. Når nøglen er drejet (låst op), kan man dreje håndtaget, og derved åbne porten. Nøglen har længe kunne drejes mere rundt i låsen, end hvad der oprindeligt var tanken den skulle kunne. I går var der som sagt så ikke kontakt med selve låsen. Vi arbejdede med låsen, og forsøgte at få cylinderen ud, men måtte til sidst give op. Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, hvad det koster hos jer, at få jer til at komme og åbne låsen op, og evt sætte en ny lås i håndtaget. Vi kunne godt tænke os at kunne genbruge håndtaget, hvis det er muligt kun at skifte/ sætte ny lås i. Derfor kunne jeg godt tænke mig en pris og et tilbud på ovenfor stående. Jeg er svær at fange på mobilen i dag, men I må meget gerne skrive en sms eller mail. Jeg ser frem til at høre fra jer. Med venlig hilsen Jacob Klaris-Jensen
Udskiftning af lås i 2 yderdøre + postkasse
Udskiftning af lås i to døre og postkasse ifm flytning. Cylinder på begge sider - ingen vrider
udskiftning af husets låse
Vi har lige overtaget vores nye hus og skal i den forbindelse have skiftet de gamle låse ud til noget nyere og mere sikkert. Vi skal have ny lås i hovededøren, postkassen og i bryggersdøren, samt sat lås i havedøren (som der ikke tidligere har været lås i). Vi vil også gerne have et par hængelåse som passer til den samme nøgle. De to låse der skal skiftes er alle gamle låse med cylinder og virder på indersiden. VI vil meget gerne modtage et tilbud på hvad det skal koste os at få dem skiftet. Vi bor i Greve.
Omkodning af låse
Omkodning af låse i 2 døre (cylinder på begge sider) 4 nøgler.
2 x Ekstralås med enkeltcylinder og vrider
2 nye RUKO 8788 ekstralåse skal monteres med enkeltcylinder og vrider i messing, begge cylinder skal være i Ruko 1200 serie og indstilles til de eksisterende nøgler.
ny cylinder og 10 nøgler
Vil gerne have skiftet cylinder og 10 nye nøgler på avedøre holme
Stanglås i terrassedør virker ikke
Stanglås i terrassedør/skydedør er pludselig stået af, forstået på den at håndtaget kun kan bevæges meget lidt, hvorfor terrassedør ikke kan låses, da døren ikke kan løftes. Der er tale om en dør som formentlig er oprindelig, dvs fra 1970, om låsen også er er måske mere tvivlsomt. Jeg vil helst have lavet det imorgen, men kan også onsdag
Skift af lås
Skift af lås i hoveddør og postkasse, samt tilkøb af hængelås med "samme"lås
Låsesmed Greve
Jeg vil gerne kunne låse min havedør udefra med nøgle. Jeg tænkte evt på en kasselås uden smæk, som kan bruges med samme nøgle, som til min hoveddør. Jeg er også åben for andre løsninger, særligt hvis de er billigere. Indvendig er der vrider. Låsen skal være forsikrings godkendt. Tilbuddet skal være inklusiv moms, materialer og arbejdsløn.
Byggetilbud.dk ©