Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Charlottenlund Find nemt en billig låsesmed i Charlottenlund
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.436 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Meldgaards Låse og Nøgler ApS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !

Låsesmed Charlottenlund

Hent priser fra den bedste låsesmed i Charlottenlund med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Charlottenlund

Billig låsesmed Charlottenlund

En billig låsesmed Charlottenlund kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Charlottenlund og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Charlottenlund cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Charlottenlund. For at finde den billigste låsesmed Charlottenlund, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Charlottenlund får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Charlottenlund og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Charlottenlund.

Låsesmed Charlottenlund priser

Låsesmed Charlottenlund priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Charlottenlund. Bor du uden for Charlottenlund kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Charlottenlund priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Udskiftning af lås
Vi har en Zeiss-lås som har sat sig fast - og som dog bør udskiftes til en nyere lås. Døren er låst og er ca. 3-4 cm bred. Mvh Kåre
Ruko lås i hoveddør
Når man stikker nøglen i låsen udefra kan den hverken åbne eller låse,nøglen drejer bare rundt i låsen. Man kan både åbne og låse indefra.
Oplukning af postkasse
Jeg kan ikke finde nøglerne til min postkasse. Skal have den åbnet og lavet en ny nøgle. Det er en Ruko lås.
oplukning og omstilling postkasse m. Ruko lås
Hej. Jeg har en postkasse i Charlottenlund, som jeg skal have låst op og udskiftet/omstillet låsen, da jeg ikke er i besiddelse af nøglen. Hvad koster det? Det drejer sig om en Ruko lås Mvh. Katrine
Skovagervej 11c, 1.
Oplåsning af postkasse + omkodning af hoveddørslås
Nye nøgler til hoveddør med omkodning fire stk RUKO assa abloy Oplåsning af postkasse og to nye nøgler Ordrupvej 126B, st 2920 Charlottenlund Tlf 26200220
Installering af lås i dør
Har lige fået installeret en dør og skal have installeret den medfølgende lås og dørhåndtag.
Nye låse og et håndtag
Vi har en terrassedør vi gerne vil have monteret en lås i, den skal gerne passe til vores hoveddør, der derfor også skal have en ny lås. Derudover ønsker vi at vores hoveddør får en håndtag, så døren kan åbnes udefra, der er Idag bare en knop. Se vedhæftet billeder. Med venlig hilsen Peter Kronborg
Nye låse
I forbindelse med køb af lejlighed ønsker jeg udskiftning af låse (cylinderlås) i lejligheden. Der er tale om i alt fire låse, hhv. 2 i hver dør (hoveddør og bagtrappedør) Låsene skal udskiftes til Assa Abloy Serie 1200 eller tilsvarende fra Ruko.
Låsesmed Charlottenlund
Hoveddør til lejligheden, årgang 1955 med brevsprække. Jeg kan være hjemme når det passer låsesmeden bedst (billigst) i dag mandag den 06. januar.
Låsesmed Charlottenlund
Privatbolig skal have nye kasselåse på gamle døre Ønskes tilbud på traditionelle sorte kasselåse til 5 gamle døre, monteret med RUKO 1200 serie cylindre Hoveddør (har for nuværende 1 låsekasse med smæk, RUKO 1200) kælderdør1 Kælderdør2 terrasedør Altandør Ekstra hængelås til redskabsskur Netop fået monteret Ruko serie 1200 i hoveddøren på gammel låsekasse med smæk. Resten af dørene er med improviserede låse (kan ikke låses op fra ydersiden) Nye låsekasser skal alle være med nøgle på begge sider. Pris skal være inkl moms og inkl montering. På forhånd tak.
Låsesmed Charlottenlund
Ønskes åbnet: gammel københavnerlås (jeg har desværre knækket nøglen). Der er to indgange til badeværelset så der er adgang til begge sider af døren. Ikke tidskritisk men ønsker skarp pris.
Låsesmed Charlottenlund
Jeg har en smækkasselås i min dør til lejligheden, som jeg ikke kan få til at virke. Når jeg sætter nøglen i låsen, så kan jeg på ingen måde dreje nøglen. Jeg har prøvet at give den noget WD40, men det hjælper ikke, så tror måske bare at den er slidt. Jeg har derfor brug for at få den lavet/udskiftet hurtigst muligt( i normal arbejdstid). Jeg ser frem til at modtage et tilbud :)
Låsesmed Charlottenlund
Er flyttet i nyt hus og ønsker omstilling af låsecylindrer. 5 døre ialt samt 2 nye hængelåse. Låsen er med firkantet nøgle
Låsesmed Charlottenlund
Yderdør er gået i baglås og den gamle lås bør udskiftes. Døren bruges ikke særlig ofte. Låsen er ældgammel.
Låsesmed Charlottenlund
Ny lås i hoveddør fra opgang i etageejendom til lejlighed. Plus nyt håndtag.
Byggetilbud.dk ©