Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Amager Find nemt en billig låsesmed i Amager
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.699 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Joanna skrev en bedømmelse af Mbyg
for opgaven Isoleret skur på 16…
for opgaven Isoleret skur på 16…
Det hele er blevet så flot. Han overholder aftaler og informere super godt undervejs. Vil helt klart bruge Morten igen til andre opgaver.
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

SCANMIK ApS, 23002300 København SFå et tilbud !
MH VVS og Varmeservice, 23002300 København SFå et tilbud !
Hother - CPH Carpentry, 23002300 København SFå et tilbud !

Låsesmed Amager

Hent priser fra den bedste låsesmed i Amager med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Amager

Billig låsesmed Amager

En billig låsesmed Amager kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Amager og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Amager cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Amager. For at finde den billigste låsesmed Amager, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Amager får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Amager og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Amager.

Låsesmed Amager priser

Låsesmed Amager priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Amager. Bor du uden for Amager kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Amager priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

Kraftig hængelås til pulterkammer
Opgaven er i et dødsbo at åbne et pulterkammer i kælderen. Låsen er ca. 6 cm bred, 8 cm høj, nøglehul for neden, men tillige en vandret slidse for oven samt et supplrende hul såvel øverst som nederst. Blandt et stort antal nøgler kan vi ikke finde den ene, som går i nøglehullet. Vedlægger 5 billeder.
Ny lås i hoveddør
Jeg skal have omkodet den nuværende lås, tilføje dreje-ting på indersiden (istedet for at bruge nøglen på begge side), og tilføje en ekstra kasselås ovenfor. Døren er 35 mm
Låsesmed
Hejsa. Jeg søger hjælp til at åbne dør med alm rund Ruko lås. Gerne i dag efter kl 13.30 hvis muligt.
Låse i 2 trædøre
Har to træ døre i en gammel lejlighed. Den ene til toilet, den anden til køkken med bad. Vil gerne have sat en lås i døren + lavet et hul til låsen i dørkammen. Ønsker en traditionel lås som på det første billede "IMG_" ikke nødvendigvis af metal, bare den lette løsning.
Ny lås og identisk nøgle til ...
På fordøren har jeg en 'sikkerhedslås' (på nøglen står der Ruko), som kan aflåses fra begge sider af døren. Jeg ønsker en magen til på køkkendøren og med samme nøgle til begge låse. Jeg bor i etagebyggeri på Islands Brygge. De to første fotos viser fordøren og de sidste viser køkkendøren....
oplukning
Jeg er kommet til at smække mig ude. Hvad er prisen for en oplysning med to låse?
Ny lås / godkendt kvalitet for forsikring
Der ønskes ny lås i hoveddør, og ny lås på bagdør. Evt. samme nøgle og ihvertefald skal hoveddørsnøgle og postkasse passe sammen (altså udskiftning af tromle i postkasse). Låsen skal gerne være sådan en slags hvor man ikke hele tiden smækker sig selv ude. Jeg ved dog ikke hvor store chancerne så er for at glemme at låse døren når man kommer hjem. Derudover skal håndtag i hoveddør oprettes/udskiftes. Dette skal gives i separat tilbud. Der skal være 6 nøgler i alt. Hoveddøren er en branddør af ældre årgang. Bagdøren er almindelig københavnerbagdør, der hverken er fugl eller fisk.
Udskiftning af lås
Der skal udskiftes lås ved hoveddør og bagdør i nykøbt lejlighed på islands brygge
udskiftning af låse i parcelhus
Vi ønsker nye låse i vores hus. Vi har følgende døre: - 2 stk hoveddøre - 1 stk stuedør med en "rulledør" (stort vindue/dør) - 2 stk teressedøre
Kasselås på dør til bagtrappe
Jeg skal have sat en kasselås på en ca 34mm tyk dør. Det er til bagtrappen, så vil bare gerne have en vrider invendig og har altså ikke brug for cylinder eller nøgle. Forestiller mig at det er sådan en her der skal på? https://www.billigsikring.dk/shop/kasselaas-1601-5201-7433p.html?gclid=EAIaIQobChMIyL_o7vG91QIVwhXTCh0ZFg75EAQYASABEgLl3vD_BwE
nøgle knækket
Vi kan ikke låse vores hoveddør op med nøgle, da en nøgle er knækket og et stykke af den, sidder tilbage inde i låsen.
Ny nøgle til postkasse
Nøglen (ruko 6 stifter) til postkassen er blevet væk - omstilling af låsen og ny ny nøgle ønskes, billigste løsning
4 døre til lejligheden -1 nøgle
Vi har fire døre i vores lejlighed og vil gerne have samme nøgle til alle fire. Een skal indstilles, og der skal installeres "smæklås" på de to køkkentrapper. Hvad vil det koste? Mvh Anna
Omstilling af 3 låse i lejlighed
Vi har kun én nøgle til alle låse i lejligheden og kan ikke lave flere da den er sikret af nøglekort som forsvandt i tidligere ejers dødsbo. Derfor vil vi gerne have udskiftet stifterne, ås vi kan få nye nøgler. Se nedenstående billeder for detaljer om låsene. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, vil vi gerne have tilbud på at få låsene helt udskiftet.
Dør hænger for lavt, og har derfor svært ved at låse
Vores dør hænger for lavt og har derfor svært ved at låse. Det kræver at hver gang vi skal låse skal vi løfte døren. Bemærk døren er meget tung.
Rep, af lås
Rep. Af lås
Udskiftning af lås i postkasse
Oplukning og udskiftning af lås i postkasse.
Mistet postkassenøgle
Jeg har mistet nøglen til min postkasse (ruko). Jeg kender ikke de forskellige løsningsmuligheder i en sådan situation, men hører gerne hvad der kan lade sig gøre, og hvad prisen er. Jeg bor på Amager.
Byggetilbud.dk ©