Indhent 3-5 online tilbud fra låsesmede i Århus Find nemt en billig låsesmed i Århus
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

John Drejer Låse & Sikring A/S, 80008000 Århus CFå et tilbud !
Byens Låseservice, 82008200 Århus NFå et tilbud !
Sikker Danmark Århus, 80008000 Århus CFå et tilbud !

Låsesmed Århus

Hent priser fra den bedste låsesmed i Århus med døgnvagt. Indtast din opgave på sitet og du vil modtage priser fra flere låsesmede på én gang. Tilbudene kan ses via hjemmesiden, og de er alle uforpligtende og 100% gratis. Aldrig har det været lettere at hente priser på låseservice i Århus

Billig låsesmed Århus

En billig låsesmed Århus kan du ubesværet få kontakt til gennem vores nye site. Vi formidler tilbud på billig låseservice i Århus og omegn, og alt du skal gøre er at indtast dine ønsker på denne hjemmeside. Låsesmede i Århus cil herefter byde ind på opgave, og du kan så vælge den billigste. Du kan naturligvis også vælge en af de lidt dyrere, hvis du føler dig mere tryg ved det. Hvad end du skal have sikret din bolig med adgangskontrol og alarmer eller du blot skal have udskift af låse, kan vi hælpe dig med at finde låseservice i Århus. For at finde den billigste låsesmed Århus, anbefaler vi at du benytter vores system til at udbyde din opgave blandt flere leverandører.

Hvilke typer opgaver indebærer låseservice?

Billige låse og låsesystemer er nemmest at hente priser på via nettet. Låsesmed i Århus får du hurtigt tilbud fra via dette smarte system, hvor du udbyder opgaven blandt kompetente låsesmede i Århus og omegn. Bemærk, at hvis du skal have lavet systemnøgler og I allerede har installeret system i ejendommen, skal du henvende dig til den låsesmed som oprindeligt installerede systemlåsene. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun dette firma som kan servicere jeres systemlåse. Du kan dog bruge sitet til at indhente tilbud på helt nye installationer, fra låsesmede i Århus.

Låsesmed Århus priser

Låsesmed Århus priser fås online og når der er gået et døgn efter du lagde opgaven ind, har du typisk 3-4 priser fra forskellige låsesmede i Århus. Bor du uden for Århus kan du stadig bruge sitet her. Det er nemlig landsdækkende. Sådan noget som elektroniske låse, forsirkingsgodkendte låse, adgangskontrol og låseservice generelt er noget låsesmeden kan rådgive dig om, og give dig priser på. Firmaerne har styr på de seneste "trends" og nyeste teknologier, og de kan fortælle dig hvad der er bedst. Låsesmed Århus priser er altså nemmest at få ved at indhente online tilbud, men du er naturligvis også velkommen til selv at ringe firmaerne op.

Eksempler

omkodning af lås -
Ikke system lås, men gl. Ruko.
Skift fra gammel rukolås til banke/lirkefri lås
1 lås til fordør (cylinderen sidder under håndtaget) 1 lås til postkasse (gerne samme nøgle til fordør og postkasse) 3-4 nøgler
omkodning af lås dør+postkasse
Pga tyveri af nøgler skal dør + postkasse kodes om.
Ind i værksted
Nøglen er væk
låsesmed trøjborg
Så billigt som muligt inden for max. 2 timer. Er hjemme på Trøjborg om ca. 1 time
Låsesmed - ikke systemlås
Jeg har mistet mine nøgler til min lejlighed, og uheldigvis stod der adresse på nøglerne, hvorfor jeg er nervøs for at få indbrud. Min kæreste har et ekstra sæt nøgler, så det er ikke akut, men bryder mig ikke om tanken om at nogen kender min adresse med mine nøgler.
Oplukker til Århus C, jeg har låst mig ude.
Jeg skal bruge en låsesmed hurtigst muligt til Århus C, da jeg er kommet til at smække mig ude. Mvh Christian Fog
Låsesmed til gammel lås
Hej Jeg mangler en låsesmed til at åbne en gammel lås. Dem hvor man bruger en gammel jernnøgle. Tror låsen er gået i stykker. Den skal ikke fungere bagefter da der sidder en ny lås på døren også, som iøvrigt er sikker i modsætning til den gamle
knækket nøgle

min nøgle er knækket i døren, og en stump nøgle skal ud af nøglehullet

knækket nøgle
en stump nøgle skal ud af låsen.
Oplukning af dør
Jeg har låst mig ude og vil gerne have åbnet døren.
Oplukningen nu
Låse dør op

Jeg har smækket mig selv ude, og vil rigtig gerne ind i min lejlighed igen. Det drejer sig både om døren ind til opgangen og døren ind til lejligheden.

Akut låsesmed
Jeg har smækket mig selv ude og vil meget gerne ind så billigt som muligt. Håber på en venlig sjæl vil hjælpe fattig studerende!
Lås mig ind nu
Jeg har smækket mig selv ude og vil gerne ind
Oplukning
Har smækket mig ude af min lejlighed
Låst ude
Låst ude af min lejlighed, døren er af den type der smækker hvis man ikke slår den fra. Det er en rukolås på låsen står der "V 26, Carl f petersen"
Oplukning på Vestre ringgade (hjem)
Døren har en smæklås og en brevsprække. Har smækket mig selv ude.
Byggetilbud.dk ©