Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Virum, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.539 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Knud Thrane-Rasmussen VVS-Virksomhed ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Skaarup VVS Og Kloak ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
M2 Construct, 28302830 VirumFå et tilbud !
Cb-Byg ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Ole D. Hede Anlæg Og Kloak Service V/Ole Dahl Hede, 28302830 VirumFå et tilbud !
Anlægsgartner Hagbard Molin ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Johansen & Deichmann Nielsen ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !

Kloakservice Virum

Kloakservice Virum kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Virum og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Virum

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Virum. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Virum, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Virum

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Virum, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Virum som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2830 Virum 10=(Omfangs)dræn langs en side af rækkehus - ind mod baghave - omtrent 8 løbende meter. Der er 2 lys kasser, der er lidt i vejen. 6=
Ny spildevandsledning fra eksisterende brønd til fundament
Etablering af ny spildevandsledning fra eksisterende brønd til fundament hvor afløbsledningen går ind under huset • Opgravning og fjernelse af eksisterende kloakrør. • Etablering af ny afløbsledning i ø110mm PP (ca. 12m). • Tilslutning til eksisterende 1 meter brønd. • Reetablering af berørte områder. http://slammintacos.com/kloak.mov
TV-inspektion af kloak/stikledninger ved rækkehus
Vil gerne have lavet en TV-inspektion inkl. jeres kommentarer og filmen som dokumentation af kloak/stikledningerne på grunden ved rækkehus på Bøgevang i Virum. Vedhæftet er gammel skitse af kloak og brønd, huset i midten er det, det drejer sig om.
Omfangsdræn
se vedhæftde fil for beskrivelse. Beskrivelse. Engbakken 24 er en del af et dobbelthus. Den anden del er Engbakken 26. På Engbakken 24 ønskes der omfangsdræn på de 3 sider. De 3 sider er henholdsvis 7,5 meter, 10 meter og 7,5 meter. Der skal ca. graves 1,5 meter ned. Dette gøres ikke p.g.a indsivende fugt, men for at isolere kælderen og forhindre kolde vægge om sommeren og vinteren. Derfor er det også vigtigt at der i forbindelse med omfangsdræn isoleres på ydersiden så godt som det lader sig gøre. På bagsiden af huset er der en terrasse der muligvis skal tages ned, ligeledes kan det vøre at døren ind til bagsiden af huset skal tages ned (det skal den nok alligevel i forbindelse med gravearbejde) Der skal nak etableres en pumpebrønd for at lede drænvandet væk, med mindre der kan findes en anden mulighed Der er 2 gamle drænbrønde som afløb fra tagrender der også ønskes skiftes. I kælderen findes et toilet og en håndvask i vaskerum. Disse er ikke højtvandssikret. Der ønskes også en højtvandssikring i tilbuddet. Som udgangspunkt tænkes der på at etablere en ekstra brønd uden for med en højtvandssikring. På den ene side af huset ud mod vejen er der en gas ledning, en elledning og telefonkabel og kloak. Det er også på denne side hvor højtvandssikring etableres. Se vedlagte dokumenter for beskrivelse af huset. telefon 30384632
Rottespærre
Tilbud på rottespærre i kloak fra Rækkehus ønskes. Der kan evt. blive tale om flere huse der går sammen om projekt
Rottespær inkl installering
installering af rottespær i brønd, 1,5 meter dyb. Se vedhæftede: -rør mod syd: ~ø250mm mod kloak -rør mod vest: ~ø150-ø200mm mod hus -rør mod øst: ~ø150-ø200mm mod nabo rør mod nord: regnvand fra terrasse Ved ikke hvor det vil være bedst at installere rottespær, og vil evt dele med nabo hvis det kun kan sættes på afgangstid til kloak.
Kloakarbejde Virum
Ny faskine til at tage vandet fra cirka 40kvm tag. Den gamle faskine er fra 1955 og skal kraves op og fjernes inden den nye faskine etableres
Byggetilbud.dk ©