Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Virum, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.475 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Knud Thrane-Rasmussen VVS-Virksomhed ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Skaarup VVS Og Kloak ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
M2 Construct, 28302830 VirumFå et tilbud !
Cb-Byg ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Ole D. Hede Anlæg Og Kloak Service V/Ole Dahl Hede, 28302830 VirumFå et tilbud !
Anlægsgartner Hagbard Molin ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Johansen & Deichmann Nielsen ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !

Kloakservice Virum

Kloakservice Virum kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Virum og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Virum

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Virum. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Virum, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Virum

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Virum, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Virum som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2830 Virum 10=(Omfangs)dræn langs en side af rækkehus - ind mod baghave - omtrent 8 løbende meter. Der er 2 lys kasser, der er lidt i vejen. 6=
Ny spildevandsledning fra eksisterende brønd til fundament
Etablering af ny spildevandsledning fra eksisterende brønd til fundament hvor afløbsledningen går ind under huset • Opgravning og fjernelse af eksisterende kloakrør. • Etablering af ny afløbsledning i ø110mm PP (ca. 12m). • Tilslutning til eksisterende 1 meter brønd. • Reetablering af berørte områder. http://slammintacos.com/kloak.mov
TV-inspektion af kloak/stikledninger ved rækkehus
Vil gerne have lavet en TV-inspektion inkl. jeres kommentarer og filmen som dokumentation af kloak/stikledningerne på grunden ved rækkehus på Bøgevang i Virum. Vedhæftet er gammel skitse af kloak og brønd, huset i midten er det, det drejer sig om.
Omfangsdræn
se vedhæftde fil for beskrivelse. Beskrivelse. Engbakken 24 er en del af et dobbelthus. Den anden del er Engbakken 26. På Engbakken 24 ønskes der omfangsdræn på de 3 sider. De 3 sider er henholdsvis 7,5 meter, 10 meter og 7,5 meter. Der skal ca. graves 1,5 meter ned. Dette gøres ikke p.g.a indsivende fugt, men for at isolere kælderen og forhindre kolde vægge om sommeren og vinteren. Derfor er det også vigtigt at der i forbindelse med omfangsdræn isoleres på ydersiden så godt som det lader sig gøre. På bagsiden af huset er der en terrasse der muligvis skal tages ned, ligeledes kan det vøre at døren ind til bagsiden af huset skal tages ned (det skal den nok alligevel i forbindelse med gravearbejde) Der skal nak etableres en pumpebrønd for at lede drænvandet væk, med mindre der kan findes en anden mulighed Der er 2 gamle drænbrønde som afløb fra tagrender der også ønskes skiftes. I kælderen findes et toilet og en håndvask i vaskerum. Disse er ikke højtvandssikret. Der ønskes også en højtvandssikring i tilbuddet. Som udgangspunkt tænkes der på at etablere en ekstra brønd uden for med en højtvandssikring. På den ene side af huset ud mod vejen er der en gas ledning, en elledning og telefonkabel og kloak. Det er også på denne side hvor højtvandssikring etableres. Se vedlagte dokumenter for beskrivelse af huset. telefon 30384632
Rottespærre
Tilbud på rottespærre i kloak fra Rækkehus ønskes. Der kan evt. blive tale om flere huse der går sammen om projekt
Rottespær inkl installering
installering af rottespær i brønd, 1,5 meter dyb. Se vedhæftede: -rør mod syd: ~ø250mm mod kloak -rør mod vest: ~ø150-ø200mm mod hus -rør mod øst: ~ø150-ø200mm mod nabo rør mod nord: regnvand fra terrasse Ved ikke hvor det vil være bedst at installere rottespær, og vil evt dele med nabo hvis det kun kan sættes på afgangstid til kloak.
Kloakarbejde Virum
Ny faskine til at tage vandet fra cirka 40kvm tag. Den gamle faskine er fra 1955 og skal kraves op og fjernes inden den nye faskine etableres
Byggetilbud.dk ©