Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Ugerløse, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.475 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Kloakservice Ugerløse

Kloakservice Ugerløse kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Ugerløse og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Ugerløse

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Ugerløse. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Ugerløse, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Ugerløse

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Ugerløse, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Ugerløse som yder kloakservice.

Eksempler

Separation af kloakken på 2 adresser
uforpligtende tilbud ønskes af autoriseret kloakmester, for separation af kloakken på 2 adresser i 4350 Ugerløse. jeg vil gerne have at vi mødes på adressen, så du kan se om hvor meget der skal graves/laves om. Ring venligst til mig og lad os aftale en tid at mødes, jeg kan som regel hele døgnet alle ugens dage. Holbæk kommune har fået opdelt regnvand og spillevand i Ugerløse hvor jeg har 2 huse. Regnvand og spillevand var opdelt inde på grunden for flere år siden, så kommunen har bare fået udskiftet de 2 brønde på grunden. Kommunen har ingen kloak tegninger, de er måske gået tabt i digitaliseringen. Kommunen kræver nu. 1. en erklæring fra "autoriseret kloakmester" om at regnvand og spille vand er opdelt. 2. en skitse af kloakken på grunden (sagsbehandleren har sagt at min skitse kan accepteres hvis den indsendes af "autoriseret kloakmester") Jeg har behov for at du sender vedlagte erklæring og tegninger om at: Spillevand og regnvand er separeret, som vis på tegning. For hovedgaden 59B, er det vigtigt at du skriver at regnvand fra skur ledes ned i et bed. jeg har vedlagt et word-dokument med et udkast til hvad du kan skrive i erklæringerne. Jeg ønsker at Holbæk kommune acceptere tegningerne og erklæringen om at regnvand og spillevand er opdelt på de 2 adresser: Jeg har selv gennemgået installationen, ved at tænde for hvert afløb og verificere at det løber i den rigtige brønd/kloak. men der er jo nok noget kloak der skal laves.
Byggetilbud.dk ©