Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Sønderborg, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Friis-A/S, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Frank Thomsen, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Poul Høst Og Søn ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Sønderborg Ingeniør- Og Byggeforretning A/S, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Spang Sand Og Grus V/ Henrik H. Clausen, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Bhc Anlæg ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Lars Lyck ApS, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
E-vt aps, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Blikkenslager dk v/ Benny nordgren, 64006400 SønderborgFå et tilbud !

Kloakservice Sønderborg

Kloakservice Sønderborg kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Sønderborg og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Sønderborg

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Sønderborg. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Sønderborg, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Sønderborg

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Sønderborg, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Sønderborg som yder kloakservice.

Eksempler

Tømnings tank og tilkobling
Hej vi står og skal have en tømnings tank gravet ned ved vores kolonihave og skal selvfølgelig tilkobles til vores toilet håber på et rigtig godt tilbud mvh Anders
kloak
skal have en tømnings tank gravet ned ved vores kolonihave og skal selvfølgelig tilkobles til vores toilet håber på et rigtig godt tilbud
Kloak
kloak i kolonihave
Eftersyn
Kontrol og evt.spuling af samlebrønd og hovedledning,efter en oversvømmet kælder,efter lørdagens regn. Måske en forstoppelse. Mvh Svend Jørgensen
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Sønderborg
Vi skal have lavet regnvands separering og skal bruge et godt og billigt tilbud. Det drejer sig om Ca. 40 meter og vi har selv de fleste rør. Men vi har ingen bøjninger. Så skal vi have vores gamle beton brønd lukket og have sat en ny i pvc (har vi også selv dog uden læksel) og da vi har kælder skal der laves en form for punpebrønd fra afløbet i gulvet hvorpå vores gasfyr et tilkoblet. Der er også en faldstamme påkoblet vask, vaskemaskine og opvaskemaskine, men der var planen at den skulle føres ud gennem væggen 70 cm under terræn. og så vi skal have vores gamle stikledningen (som er defekt) og går under en tilbygning lukket af og ført uden om tilbygningen. Vi skal også have 3 nye sandfang brønde til nedløbsrørende, da kun en af dem er af nyere dato. Vi vil også gerne have en rottespære monteret. Gravearbejdet ude i vores gade forventes at være færdig i efteråret 2019 og derefter har vi 1 år til at få seperet vores kloark.
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Sønderborg
Vi har fået lavet kloakseperering, vi har fået lavet fra huset og på gaden, de 2 ting skal nu kobles sammen.
Kloakarbejde Sønderborg
Kloakseparering Søndre Landevej 26, 6400 Jeg har ejendom til salg - og vil gerne vedhæfte et tilbud til køber. Opgaven skal nok laves i 2021
Kloakarbejde Sønderborg
Nedgravning af samletank 5000 liter vi har tanken Arbejde indeholder opgravning og bortskaffelse af jord. Nedlægning af tank inklusiv forankring og opfyldning. Håber vi hører fra jer Mvh. Alfred Oksen
Kloakarbejde Sønderborg
Jeg skal have opsat en rottespærrer ind til mit hus
Kloakarbejde Sønderborg
Jeg ønsker at få renset/spulet vores kloak.
Kloakarbejde Sønderborg
Søger autoriseret kloakmester til nedgravning af samletank og montering af afløb til kolonihavehus i Sønderborg. Samletank er købt og skal derfor ikke leveres. Ligeledes skal der udfærdiges ansøgning til Sønderborg Kommune.
Byggetilbud.dk ©