Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Skive, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.394 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Skive Maskinstation A/S, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Rønbjerg Maskinstation ApS, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Fly Byg ApS, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Kaj Ove Madsen A/S, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Engholm Skive A/S, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Hugo Eskildsen, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Skive Entreprenørforretning ApS, 78007800 SkiveFå et tilbud !
Skive Anlæg & Entreprenør ApS, 78007800 SkiveFå et tilbud !

Kloakservice Skive

Kloakservice Skive kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Skive og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Skive

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Skive. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Skive, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Skive

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Skive, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Skive som yder kloakservice.

Eksempler

125m dræn!
Skal have gravet godt 125m dræn ned.. Der ska drænes fra en brønd som ligger i kanten af indkørslen, drænen ska krydse indkørslen og videre om på en mark, hvor den ska slutte i en spulebrønd. Der er ca 10m indkørsel der skal krydses, og omme på marken er der gamle brokker som fyld.
udskiftning af koakrør
udskiftning af 3 m ler rør i 1,5 m dybde fra hus mur tilbud på grave arbejde og kloakrør arbejde uden materiale det har jeg
separering af kloak og regnvand
afledning af regnvand i have den bedste og billigst løsning (faskiner/regnvandsbed)
Stoppede afløb
Afløb i hele huset er stoppet... Toiletter kan ikke skylle ordentligt ud og fylder wc med vand osv. Når vi bruger badet 'bobler' vandet i toiletterne...
Dræn omkring hus
Jeg kunne godt tænke mig at få et tilbud på dræn omkring et hus på 155 meter i omkreds. Huset er fra 1881
Kolonihave området "kærhaverne"
Kolonihaveområdet "kærhaverne", 7800 Skive, skal på et tidspunkt kloakeres. Vi taler om 32 grunde på gennemsnitlig arealstørrelse på 450 kvm. Jeg er interesseret i at høre hvad sådan et massiv kloakeringsprojekt kan koste, om det kan gøres i etaper, hvordan det vil påvirke prisen hvis dele af foreningen blev kloakeret.
Kloakarbejde Skive
Hej. Vi skal bruge en kloakmester til at lave en sammenkobling mellem en tagbrønd og offentlig regnvand. afstanden er 1 meter og dybden er 1-1,5. Der skal også laves en faskine i vores have, som skal kobles på eksisterende tagbrønd, der skal kun graves ud til anlægget, da vi efter følgende skal etabler terrasse over dele af anlægget. anlægget skal kunne klare vand fra 87,5 m2 tagflade. Vi kan evt. godt selv grave ud til anlægget.
Kloakarbejde Skive
Kloak separering på Viborgvej 47,Skive
Byggetilbud.dk ©