Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Nørre Alslev, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.395 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Egelev Smedie, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !
Guldborgsund Entreprenør & Anlæg, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !
J.J. Maskinstation ApS, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !
Kh Jessen, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !
JC Byg og Anlæg, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !
Egelev Smedie ApS, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !
Gunslev Maskinstation V/Jan Larsen, 48404840 Nørre AlslevFå et tilbud !

Kloakservice Nørre Alslev

Kloakservice Nørre Alslev kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Nørre Alslev og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Nørre Alslev

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Nørre Alslev. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Nørre Alslev, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Nørre Alslev

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Nørre Alslev, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Nørre Alslev som yder kloakservice.

Eksempler

tv inspektion
jeg er ved at købe et hus men vil gerne have tjekket kloak og rør, med en tv inspektion.huset ligger i nørre aslev på syd. sj.
Tilslutning til pumpebrønd
Pumpebrønd står i nv ende ved hjørnet af huset. Septiktank på øst side af huset. Der er to bad/toilet på sydside og to køkkenkloak på vestside af hus. Der er 24 meter til nordenden af huset og ca 15 meter hen til pumpebrønd fra de 24 meter og der er ca 10 fra køkkenkloak til pumpebrønd. Da dette er meget dyrt for os ville vi gerne selv grave og indkøbe materialer. Håber dette er muligt.
toilet stoppet
toilet hvor vandet og andet ikke bliver skyllet ud
dræn
stoppet dræn fra køkkenvask
Separat kloakering
Jeg skal have adskilt regn- og spildevand på min ejendom og tilsluttes spillevandet på den nye stikledning / pumpebrønd fra Guldborgsund Forsyning. Tag- og overfladevandet skal bortledes til den eksisterende gamle fælleskloakledning(denne bliver fremover til regnvandsledning) eller kan alternativt nedsives på egen grund. Mvh. Kurt Larsen,Alstrup Skovvej 28, 4840 Nørre Alslev
kloakspuling
Vandet fra køkkenet samler sig i udendørskloakrøret. Tror der sidder en prop.
Min håndvask i køkken er stoppet.
Jeg har forsøgt at løse problemet med NaOH (afløbsrens), swupper samt en kloakrenser-wire. Det er et tilbagevendende problem som ca kommer hvert 2. år. Jeg har brug for at få spulet afløbsledningen fra køkken mod afløbsbrønd.
Byggetilbud.dk ©