Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Kokkedal, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.545 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Ebbe Dalsgaard A/S, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Lars Christiansen ApS, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Bek Renovering, 29802980 KokkedalFå et tilbud !

Kloakservice Kokkedal

Kloakservice Kokkedal kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Kokkedal og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Kokkedal

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Kokkedal. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Kokkedal, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Kokkedal

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Kokkedal, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Kokkedal som yder kloakservice.

Eksempler

Stoppet toilet
Jeg har et toilet der er stoppet. Øvrige installationer, et andet badeværelse og køkkenvask virker fint. Fik spulet og skåret rødder i min stikledning først på året. Der er to gulriste man kan komme til i huset som ikke virker. Den ene rist har jeg haft en 3 meter pex slange i uden dette fik proppen til at slippe
Fugtig have skal drænes
Min baghave ligger lavt og såvel ved store regnskyl som ved efterårets almindelige fugtighed står vandet op i dele af græsplænen og umuliggør bl.a. plantning af hæk i skellet til naboen. Der har tidligere været dræn indhavene, men dette blev ødelagt inforbindelse med nyanlægning af haven for 6-7 år siden. Jeg forestiller mig, at en faskine må være den rette løsning, men vil naturligvis gerne have gode råd. Under alle omstændigheder vil jeg have brug for hjælp til at udføre arbejdet.
Fugtig have skal drænes
Jeg har til tider klart vand i dele af min baghave. Typisk om efteråret men også, når der indimellem kommer skybrud. I forbindelse med nyanlægning af haven for 6-7 år siden blev det daværende dræn gravet op - et dræn, der havde ligget i jorden, før jeg overtog huset i 1993. Derudover har vi fældet et større birketræ, der jo også tog en del vand. Som det er nu, kan jeg ikke få min nyplantede bøgehæk i skellet til naboen til at vokse. Planterne står i efteråret og sejler. Jeg tror løsningen må være en faskine, men jeg har jo ikke forstand på disse ting. Jeg har brug for hjælp til såvel rådgivning som udførelse.
Stikledning på kloak til vask
Etablering af stikledning på kloak til håndvask og opvaskemaskine til nyt værksted under opbygning. Der er gravet frit omkring eksisterende kloak og gravet rende til rør (ca 8m) Se vedlagte billeder.
Fejltilslutning af regnvand
Vi er blevet pålagt af Fredensborg Kommune at udbedre fejltilslutning, hvor regnvand er tilsluttet kloakafledningen. Vi mener udbedringen kan laves ved at sløjfe den ene brønd og føre nyt rør ca. 10 meter til en regnvandsbrønd. Der er fliser over, men dem kan vi evt. selv fjerne. Lav evt. gerne to tilbud afhængig af, om I fjerner og genetablerer fliserne
Byggetilbud.dk ©