Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Kastrup, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.554 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jens Christophersen A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Finlow VVS A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Abc VVS & Kloak ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Ronny Børger ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Det Grønne Team ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
M.B. Jensen ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
City Kloakservice, 27702770 KastrupFå et tilbud !
City Kloak ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Murerfirmaet Kim Andersen ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Rebo A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Andersen VVS ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Tommy Kjehr VVS & Kloak A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Lars Andersen Aut Kloakmester, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Warberg & Skov VVS ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Amager Sanitetsservice Og Tonny Jensen VVS A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Dansk Kloak Service S.M.B.A., 27702770 KastrupFå et tilbud !
Cp Kloak ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Kongeskov A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Amager Varmepumper v/Claus Rathje, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Kastrup VVS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Petersens Montering, 27702770 KastrupFå et tilbud !

Kloakservice Kastrup

Kloakservice Kastrup kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Kastrup og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Kastrup

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Kastrup. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Kastrup, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Kastrup

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Kastrup, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Kastrup som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2770 Kastrup 2=nedgravning og køb af toilettank i kolonihavehus 6=29-04/2011
tagbrønd er gået i stå.
tagbrønd er gået i stå og vand fra badeværelset har svært ved at komme ud og der stå vand ud i haven når det regner.
Etablering af afløb og tilslutning til kloak
Skal have installeret et ekstra køkken i parcelhus, så der skal etableres et gulvafløb som skal tilsluttes eksisterende kloak. Rummet ligger lige opad toilet med brus.
Læse røre i samlebrønd
I vores samlebrønd er der en lille forhøjning på ca. 1-2 cm, som tit forårsager forstoppelse. Umiddelbart ser det ud som om det er fordi et eller flere af de plastic rør, der ligger i bunden af samlebrønden er løse. Kan evt. sende billeder pr. email. Kan desværre ikke vedhæfte billeder her på grund af forkert format...
udgravning af rende og nedlægning af fedtbrønd
Vi skal have gravet en ca. 18 mtr. lang rende til en faskine. Vi har selv sandfang, rør og kassetter. Samtidig skal der nedlægges en gammel fedtbrønd, som er mellem afløb og kloakbrønd. Vi har også ønske om et nyt vandstik da de gamle rør er ca 80 år gamle og trykket er meget lavt. Gerne med start i oktober
Indfør og nedgravning af kloak
I kloakeret kolonihaveforening ,skal jeg have ført kloakken ind til huset .samtidig skal vandet lægges ned i 90 cm ca . Vand og kloak ligger side om side på grunden . . Afstand fra kloak til huset er 6,75 m . Der skal sættes af til afløb og vand ca midt på stk ,da der skal bygges et badeværelse ..
Kloak
Er igang med mit typehus, Skal have kloak tilslutning fra udvendig hus til vej tilslutning Indvendig kloak vvs arbejde er udført
Kloak strømpe renovering
Hej jeg har et brud på min kloak ind til et død stik /ledning som man vil lukke med en punktrenovering Der har været tv på har video og den er renset helt op Men da min kloak er meget gammel så tror jeg at det ville være det helt rigtige at sætte en strømpe hele vejen igennem ca 20 meter Hilsen mikael
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Kastrup
Lokalisering og opgravning af skjult brønd ca. 1,6-1,8 m under jorden. Efter brønden er fundet, skal der gives et tilbud på saneringen af brønden og tilsluttede rør, herunder sanering af ca. 13 meter rør med at bagfald på ca. 4 cm.
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Kastrup
Et eksisterende kloaksystem (110 mm plastrør fra 70’erne) har sætningsskader og lunker. Derfor skal det udskiftes således, at den oprindelige hældning på 2 % genetableres. Arbejdet skal udføres omhyggeligt for, at systemet efterfølgende fungerer så vedligeholdelsesfrit som muligt. Systemet består af 3 rørafsnit mellem 4 betonbrønde i en række. Brøndene bevares. Der skal sikres at bundniveauet i brønd 2 og brønd 3 passer med nedenstående specifikation. Brønd 1 (dybde 113 cm) ca. 6 meter rør Brønd 2 (dybde 125 cm) ca. 7,2 meter rør Brønd 3 (dybde 140 cm) ca. 15 meter rør Brønd 4 (dybde 172 cm) Arbejdet omfatter: Opgravning til de nye rør på direkte linje mellem brøndene. Lægning og nivellering af nye rør Påfyldning og komprimering indtil terrænniveau Tilbud skal indeholde: 1. Pris 2. Tidsplan, hvornår arbejdet kan udføres (fra/til) 3. Arbejdsbeskrivelse 4. Beskrivelse af adgangskrav (Hvilke maskiner benyttes? Hvor meget havebeplantning, overbygning etc. skal fjernes? Evt. inspektion af systemet kan fortages den 11-marts-2020. Hvis det ikke passer, kom gerne med et alternativt forslag.
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Kastrup
Jeg vil meget gerne have et tilbud på nedsænkning af en samletank i en kolonihave. Jeg har vedhæftet en tegning over kolonihaven.  Lokation: Vi har tegnet to røde cirkler der, hvor vi tænker at samletanken kan ligge. Men vi er åbne over for andre forslag. Vi har ligeledes indtegnet, hvor spildevandet kommer ud.  Størrelse: Vi bor to voksne og to små børn i kolonihaven fra april til oktober. Vi er lidt i tvivl om størrelsen på tanken 3000 eller 4000 liter? Foreningen skal kloakeres inden 2028. Jeg ved ikke, om det er relevant information til placering eller type af samletank? Da vi tænker man kobler kloakering, de rør der bruges til samletanken. Vi vil gerne have et tilbud på: -Gravning til tank og rør -Bortskaffelse af jord -Rørlægning fra tank til hus  -Tank  -Andet relevant Tilbuddet skal gerne være udspecificeret. 
Kloakarbejde Kastrup
Vi vil gerne have et tilbud på nedgravning af septiktank i kolonihave, tanken skal bruges til toilet og bad for 2 personer. Vi vil gerne modtage tilbuddet MED fjernelse af jord og derefter nedgravning af tank
Kloakarbejde Kastrup
nedgravning af tank i kolonihave. Foran huset. Badeværelset ligger bagerst. Der er ikke plads til tank bag huset. Der skal selvfølgelig også føres rør mm.
Kloakarbejde Kastrup
Der er mistanke om utætheder og revner –særligt ved samlingerne - samt beton som smuldrer. En tv-inspektion skulle gerne bekræfte dette. Jeg ønsker den bedste og mest holdbare løsning fra en aut. kloakmester, som ligger en ære i sit arbejde. De gamle betonrør under kældergulvet skal udskiftes. Der skal drøftes mulig rottespærre i løsningen. Evt. en elektronisk type ude i hovedbrønden. Der skal derudover føres yderligere rør til et par andre afløb til kommende projekt. Jeg graver gerne selv yderligere ud, og fjerner selv opgravet jord og affald. Arbejdet skal fotodokumenteres og udføres af autoriseret kloakmester.
Byggetilbud.dk ©