Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Jægerspris, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.430 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

JEM Service, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Kloakmester Peter Thaisen, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Leif M. Jensen A/S - Jægerspris, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Jens Andersen ApS, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Druedalsvejens Entreprenørforretning A/S, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Bang Nielsen A/S, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Lundahl Entreprenørservice, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Aut.Kloakmester Jonas Thaisen, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Beb Byg Og Anlæg, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
Stigbjerg Entreprise ApS, 36303630 JægersprisFå et tilbud !
HZ Varme, 36303630 JægersprisFå et tilbud !

Kloakservice Jægerspris

Kloakservice Jægerspris kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Jægerspris og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Jægerspris

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Jægerspris. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Jægerspris, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Jægerspris

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Jægerspris, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Jægerspris som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=3630 Jægerspris 10=Installation af samletank (4-5 m^3) i en afstand fra 5-10m fra sokkel på sommerhus
Komplet pris med samletank og installation af afløb i hus. Der skal etableres hul i gulv i badeværelse og det skal føres ud gennem sokkel (længe på streng ca. 2m). 6=03-10/2011
Omlægning af grundvandsdræn
Har et sommerhus i Dalby Huse ved Frederikssund, hvor jeg skal have omlagt et grundvandsdræn¨, så det i stedet for at gå under sommerhuset som det gør nu, går rundt om sommerhuset. Der skal graves ca. 30-40 meter dræn hvor i det skal være 2 mindre drænbønde, til vedligeholdelse. En brønd ved hvert drejning af drænet. Det skal graves i en baghave hvor der er en blanding af lerjord og alm jord, men området er så fugtigt at jeg ikke kan køre med en almindelig have traktor uden at den synker i. Så udgravningen skal ske i juli eller august. Samtidig så har jeg almindelig kloak afledning liggende i baghave også. Selve drænet skal lægges og godkendes af en kloak mester. Da drænet skal have en hældning på 0,01 promille så vidt jeg husker reglerne. Så dem af jer der giver tilbud må meget gerne være kloakmester eller lignende . Kan kontaktes efter 16:30 på hverdage
Samletank i Kulhuse
Installering af samletank på våd sommerhusgrund i Kulhuse
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Jægerspris
Etablering af ny samletank i hht. vedhæftede byggetilladelse med tegninger og produktblad. Nye afløbsinstallationer i hus er udført. Grund er sandjord uden rødder og sten Udluftning fra tank føres til over tag på skur. Opgravet jord/sand er ikke forurenet og overskudsjord skal blive på grunden Tilkørselsforhold er rigtig fine/optimale. (Vedhæftet foto) arbejdet ønskes så vidt muligt udført inden 8. april (påske)
Kloakarbejde Jægerspris
Anlæg af enten lukket spildevandsanlæg eller minirensningsanlæg. Vi bor fast I vores sommerhus fra 1978. Spildevandet fra badeværelse( kun badevand) og spildevand fra køkken løber sammen med regnvand fra et af tagnedløbene sammen ud i nogle dræn, der ikke virker. Fedtet fra køkkenvandet stopper drænene til, så jeg må pumpe vandet op af køkkenbrønden (ca. 80 liter pr. gang) når der skal vaskes i vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Det skal jeg 2-3gange om ugen. På trods af, at drænene blev spulet og renset for ca. 1 måned siden. Det var bestemt ikke nogen fornøjelse i vinter da det var koldt. Afløbet fra køkkenet ligger for højt oppe, så fedtet løber med ud i drænet. Vi har fliser hele vejen rundt om huset! PS. Toilettet har sit eget system, der ikke har forbindelse med køkken og badevand. Toiletvandet løber under huset ud i et septiktanksystem, der bliver tømt af kommunen hvert andet år. Og vi har ikke brug for at få tømt yderligere. Men på en tømningsattest står der, at der er tilbageløb fra drænet efter nr. 2 tank. Billederne er af de to dæksler til toiletsystemet på sydvestsiden af huset, og de to andre er fra køkken, badeværelse og regnnedløb på nordsiden af huset.
Byggetilbud.dk ©