Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Brønshøj, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
KIMA Service, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
De Blå Mænd A/S, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
Brønshøj Kloak ApS, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
ME VVS, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !

Kloakservice Brønshøj

Kloakservice Brønshøj kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Brønshøj og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Brønshøj

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Brønshøj. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Brønshøj, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Brønshøj

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Brønshøj, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Brønshøj som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2700 Brønshøj 2=Tilbud ønskes på etablering af omfangsdræn ca. 11 m på murermestervilla fra 1911 incl. tilslutninger til brønd, isolering og platonplade samt retablering af muldbed (8m) og flisebelægning (3m) 3=Vis billedet 4=Vis billedet 6=29-10/2010
Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2700 Brønshøj 10=Afløb skal etableres i en stue, som skal blive til køkken. Huset er et et-plans hus uden kælder.

Ring og aftal tid til at se opgaven, en eftermiddag i uge 10.
6=
Opsætning af Kloakrør til toilet
Har gravet kældergulv op og mangler en kloak mester til at ligge ny kloakrør til badeværelse... Søger hurtigst muligt
Parcelhus: Etablering af omfangdræn og reparation af fundamentet
Tilbud ønskes til følgende opgave: Etablering af omfangsdræn rundt om et parcelhus i Brønshøj ca. 50m i længde. Drænet skal etableres i min. 70 cm dybde. Der skal etableres et sandfangbrønd og evt. pumpebrønd. Fundamentet skal dækkes til med grundmursplade og min 100 mm flamingoplader. Der kan opstår behov for støbning under fundamentet 3 steder pga. revner i soklen.
Regnvandsbrønd
Udskiftning af beton regnvandsbrønd (sandfang)
Drænarbejdet
15 meter dræn i lægges med sten. Spulebrønd sættes midtvejs, med rist på. Der er gravet op så det handler kun om, at ligge dræn, spulebrønd og koble det på det eksisterende dræn, hvor der skal "slås hul" på. Dug lægges over.
Omfartsdræn af hus og indkørsel
Hej Vi har vand som stiger op af gulvet i vores klæder, så vi vil gerne have lavet et omfartsdræn. Vi vil gerne have lagt en nu indkørsel i samme omgang.
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Brønshøj
Ønsker tilbud på omfangsdræn og generel sikring mod fugt i kælder.
Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m. Brønshøj
Ønsker tilbud på omfangsdræn og generel sikring mod fugt i kælder.
Kloakarbejde Brønshøj
Vi mistænker, at vores brønd er utæt og har derfor brug for hjælp til at få brønddækslet af og undersøge, om der skulle være revner
Byggetilbud.dk ©