Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Ballerup, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.430 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jakobsen-Entreprise, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Aut. Kloakmester Kasper Gorsøe, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Kloakmesteren I Byen ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Hlm ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Primovent, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Horstmann ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !

Kloakservice Ballerup

Kloakservice Ballerup kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Ballerup og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Ballerup

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Ballerup. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Ballerup, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Ballerup

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Ballerup, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Ballerup som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2750 Ballerup 10=Nedgravning af kloak ca. 30m
Rensebrønd 2 stk.
Nedgravning og tilslutning af vandledning ca. 30m Ledning er etableret og skal blot nedgraves.
Ekstra dybde på skrånende grund ca. 15m Se vedhæftede billede.
Blænding af eksisterende sive-brønd.
Etablering af afløb i jordhøjde for udendørs vandhane (se vedhæftede billede). Stikket til hovedledning befinder sig i nederste venstre hjørne af vedhæftede have oversigt. 3=Vis billedet 4=Vis billedet 5=Vis billedet 6=30-04/2012
Etablering af ny kloarkledning

Vi skal have etableret ny kloarkledning i vores kolonihave. Arbejdet indeholder: - Opgravning af jord - Ny bund i skelbrønd med 2 tilgange - Etablering af ny 110 mm pvc kloarkledning. Ca. 9 meter, fra skelbrønd til wc og til eksisterende afløb i wcrum, som ligger i anneks. Samt ca. 3 meter fra skelbrønd til køkkenafløb. - Afløb til wc og køkken slutter ved gulv. - Omkringfyldning med grus efter gældende regler - Tildækning med eksisterende jord - Bortkørsel af overskydende jord - Anmeldelse og kvalitetssikring. Ikke indeholdt i tilbudet: Reetablering af fliser, stensætning og beplantning - det gør vi selv.

Kolonihave tilslutning af kloak
Opgravning og tilslutning af kloak på kolonihavegrund. Etablering af 2x afløb ca 20m inden på grunden. Etablering af rensebrønd tæt på skel. Stikledning er ført ca. 1m ind på grund fra skel, afsluttet med en prop, og ligger i en dybde af 1.75 - 2.5m
Nedgravning og tilslutning af kloak i kolonihave
Opgravning og tilslutning af kloak på kolonihavegrund. Etablering af 2x afløb 15-20m ind på grunden samt tilslutning. Stikledning er ført ca. 1m ind på grund fra skel, afsluttet med en prop, og ligger i en dybde af CIRKA 1.75 - 2.5m. Skal gerne være klar til tilslutning omkring 1. juni når hele foreningen er kloakeret.
Aut. Kloakmester: Indlægge kloak + grave fundament i kolonihave
Kræver aut. kloakmester. Jeg har en kolonihave hvor det gamle hus er revet ned og der skal etableres et nyt. Der er ført kloak samt vand 1m in ind på grunden. Vanden er afsluttet i en målerbrønd. Kloak er afskluttet i 1.75-2.5m dybde med en prop. Til dette har jeg brug for: - Der udgraves så kloak og vand kan føres ind i huset. - Etablering af kloak-rensebrønd et stykke ind på grunden. - Etablering af kloak samt 4 afløb (Se vedhæftet tegning) - Vand føres in bagest i huset (Kommer kun op et sted) - Kloak rende tildækkes igen. Derudover ønsker jeg i same omgang at få udgravet til et stribe-fundament. Der skal graves en 90cm rende i 30cm bredde. Det drejer sig om yderkanten af huset samt en 3m bærende mur i midten. (Se vedhæftet tegning) Der har været en række små træer ca. 50cm fra hvor fundamentet skal etableres. Der vil derfor højst sandsynligt være nogle rødder der skal graves igennem ved fundamentet.
slamsugning
Jeg ønsker tømning af 1500 liters spildevandstank på Gladiolusvej 47 i Haveforeningen Højvænge i Ballerup. Tanken ligger ca. 25 meter fra havelågen.
Kolonihave tilslutning af kloak
Opgravning og tilslutning af kloak på kolonihavegrund. Etablering af afløb til køkken/toilet, som er placeret tæt på hinanden. Der skal graves ca. 5 m.Stikledning er ført ca. 1m ind på grund fra skel, afsluttet med en prop, og ligger i en dybde af CIRKA 1.75 - 2.5m. Skal klar til tilslutning inden december.
"prop" i udluftningsrør
gammelt udluftningsrør fra kloak skal "proppes". ca. 3-4 mtr. fra udvendig brønddæksel eller 1/2 - 1 mtr. fra toilet på badeværelse. Efter ombygning af badeværelse er skakten sløjfet, men røret under gulvet ligger der stadig og giver adgang for rotter (Skadedyrs firma har været og sendt røg igennem)
Dræning af hus
Skal have et tilbud på etablering af omfangsfræn. Det skal graves ca 60 m i ca 2,5 m dybte. Vil gerne have at du kommer ud og kigger på opgaven og bagefter laver et skriftlig tilbud.
Køkkenvask stoppet
Vores køkkenvask er stoppet. Jeg har forsøgt med kogende vand, svupper og stor tålmodighed. Vi har haft kloakservice før, og det skal tages fra køkkenvasken og ud. Afstanden fra køkkenvasken til det tilstødende kloakrør er 7 meter. Vi bor i et plan parcelhus
Kloakering Kolonihave
Jeg vil gerne indhente tilbud på at få udført ca 30m kloakering fra stikledning i vej op til vores kolonihave hus. Der skal graves og føres vand til allerede etableret toilet & køkken. Der skal også etableres tilslutning til vaskemaskine. Priser skal være inkl alt! Også Moms
Klaok
Tilslutte kolaak
Gravearbejde og nedlægning af rør til kloak og vand + tilslutning
Kolonihave: Grave og nedlægge rør til kloak og vandtilførsel til eksisterende toilet i en lille tilbygning til hoved huset og køkken. Tidligere vandforsyning kom fra anden side, der har været etableret septiktank. Nu krav om kloakering samt der skal tilsluttes vandforsyning. Det er en kolonihave, hvor der skal graves igennem bed eller græsplæne evt. optagning af fliser og graves hvor de har været lagt. Afstanden kender jeg ikke. Jeg har desværre ingen billeder. Kloakeringen skal helst være færdig gjort d. 25.8.17
slamsugning
regnvandsbrønd og regnvandsnedløb
Tilslutning af kloak + vandrør
I vores kolonihave skal vi have forbundet kloakbrønden med huset og lagt nye vandrør ind til huset (både til køkken og toilet, der ligger i et andet hus - se tegning). Der er tale om, at der skal bruges ca. 20 meter PP-rør (110 mm) og samme længde vandledning (32 mm).
Kloakarbejde Ballerup
Skal have lagt afløb til nyt kolonihavehus (ikke bygget endnu) fra brønd på grunden. Der ligger afløb fra 2016 ca 10 meter ind på grund i højre side fra tidligere hus. Nyt hus bliver bygget i venstre side af grunden. Så spørgsmålet er om man kan fører nyt over til det gamle eller om det skal nyt ned til brønden.
Kloakarbejde Ballerup
Tømning af 3 regnvandsbrønde
Kloakarbejde Ballerup
Vi har et anneks hvorfra vi ønsker at få etableret afløb fra vaskemaskine, håndvask og et spabad og tilsluttet disse til kloak. Annekset ligger ca. 20-25 meter fra eksisterende kloak ifbm. vores hus.
Byggetilbud.dk ©