Modtag 3-5 tilbud på Kloakservice i Bagsværd, i dag! Indtast din opgave og lad kloakmesteren afgive online pris
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Buur VVS & Kloak ApS, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Den Friske Anlægsgartner, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Entreprenør Og Kloakmester Bent Seifert, 28802880 BagsværdFå et tilbud !

Kloakservice Bagsværd

Kloakservice Bagsværd kan du ubesværet hente priser på via vores hjemmeside. Du bruger blot 2 minutter på at udfylde skemaet, og herefter vil kloakmestre fra Bagsværd og omegn afgive priser din opgave. Du er ikke forpligtet til at vælge en kloakmester via vores site. Alle kloakfirmaernes bud er uforpligtende.

Billig Kloakservice Bagsværd

Når man skal have lave omfangsdræn, tv-instektion, kloakrensning eller noget relateret, vil man oftest gerne finde billig kloakservice Bagsværd. En kloakmester kan tage alt fra 300 kr/t og op til næsten 1000 kr/t. Det afhænger både af opgavens type, samt hvor langt han skal køre. Bor han lokalt i Bagsværd, er der en god chance for, at din kloakservice bliver billigere, end hvis han bor langt væk. Kloakering er en af de håndværkstyper som kræver autorisation, og derfor kan prisen af og til virke lidt høj. Vi prøver med vores system, at gøre det overskueligt at hente tilbud på kloakservice.

Priser fra autoriseret kloakmester Bagsværd

Omfangsdræn, tv-inspektion, kloakrens og generel kloakering, er ikke noget man umiddelbart selv kan udføre. Til dette skal du bruge en autoriseret kloakmester i Bagsværd, da det (for det første) kræver det rette værktøj og de rette maskiner. Er der tale om slamsugning, er det i høj grad nødvendigt med professionel hjælp, da dette ligeledes kræver autorisation, og på ingen måde kan gøres selv. Med vores system kan du læse anbefalinger af alle kloakmestre som giver tilbud på din opgave, og du kan selv afgive en bedømmelse til firmaet, efter du har fået udført din kloakservice. Se på listen nedenfor hvilke firmaer i Bagsværd som yder kloakservice.

Eksempler

Kloak-, dræn- og tv-inspektion m.m.
Opgavebeskrivelse 1=2880 Bagsværd 10=etablering af regnvandsfaskine 6=31-08/2011
Rensningen og tømning af kloark
Opsugningen af blade og skidt fra stoppet kloak på P- Plads
Etablering af faskine, regnvandstank. lukke kloak.
Vi ønsker aut. godkendelse i forbindelse med lukning af regnvandskloak. Vi har nesivningsprøve fra GeoSyd.
Faskine
Etablering samt sørge for tegninger og dokumentation til kommune for at kunne søge tilskud.
Kloakarbejde Bagsværd
Afløbet fra køkkenvasken til kloakken er tilstoppet. Det skal fikses.
Kloakarbejde Bagsværd
Vi har haft en mand ude at rense vores kloak. Han har i samme forbindelse konstateret at den højvandslukker vi har haft i 14 år er mindre defekt/utæt. Det kloakservice firma der rensede kloakken kan ikke udbedre det, de kan bare oplyse hvad der normalt er af muligheder og hvad de anbefaler, så jeg har brug for et tilbud. Han siger der er 4 løsninger. (Nogle sikkert bedre ind andre hvis de overhoved er mulige) 1. Man prøver at udbedre det ved tætne det. Men om det holder er han meget i tvivl om. 2. Man udskifter højvandslukkere. Han ser helst en ny er af metal, da rotter kan gnave i plast. Noget i stil med denne model. https://www.lavprisvvs.dk/tilbageloebsstop-til-pvc-og-betonroer-110-mm-1000028325 3. Man kunne prøve om det var muligt at udvide mundingen fra 110 mm til 160 mm, da der ofte er forstoppelser, da hullet ikke er stort i dag, når der også er en højvandslukker lige før afløbsenden. Når der alligevel skulle en ny højvandslukker på, kunne man i samme ombæring også udføre denne mindre ændring, hvis der dog er mulighed og plads til det. Forslaget er igen i metal: https://www.lavprisvvs.dk/tilbageloebsstop-til-pvc-og-betonroer-160-mm-1000028326 https://www.vvs-eksperten.dk/aflob-kloak-kloak-kloakror-og-fittings-kloak-pvc-reduktion-o160-110-mm-192173000 https://www.lavprisvvs.dk/wavin-pp-overgang-til-betonspids-160-mm-1000028041?gclid=Cj0KCQiAwf39BRCCARIsALXWETyG3arayy58PxtZ9vvEE3CYguhehvLIBewVin1_OZ6r0CIG21AnD5EaAkWTEALw_wcB https://www.billigvvs.dk/Hus-have-Draen-kloak-Kloakroer-fittings-Plast-kloakroer-fittings.html?property=12133 4. Elektronisk højvandslukke til brønd der sættes før afløbet, som nok ville være det korrekte, men vi synes måske det er lige i overkanten https://www.privatgrossisten.dk/shop/aco-quatrix-110-28960p.html Giv gerne et pris estimat på flere af disse forslag til mail bosack@webentmail.dk. Umiddelbart er jeg mest til punkt 3 hvis et er muligt. Hilsen Michael
Kloakarbejde Bagsværd
Anlægsgartner & VVs'er søges Jeg står i den uheldige situation at jeg er blevet brændt af, af en som skulle lave brønd & vand hos mig i mit kolonihave hus. Jeg kan ikke komme videre i mit byggeprojekt, før dette er lavet, så det er en akut opgave, da jeg efter planen skulle være flyttet igår... Adressen er HF Mirabelle 41, 2880 Bagsværd Jeg søger tilbud på: Projektbeskrivelse: 1) Opgravning og lægning af kloakledning 2) Opgravning og lægning af vandledning frem til fundament 3) Gennemføring af vand til over gulv, afsluttes med stophane (evt.) 4) Etablering af rensebrønd med dæksel (evt.) 5) Reetablering af græs/bed (evt.) 6) Reetablering af belægning (evt.) Materialer 21 m. Opgravning og lægning af kloakledning 17 m. Opgravning og lægning af vandledning 2 stk. Fedtbr./Septiktank fjernes 1 stk. Gennemføring af vand til over trægulv 2 stk. Gennemføring af klok til over trægulv 1 stk. Etablering af rensebrønd med dæksel 18 m2. Reetablering af græs/bed Tegninger, fotos m.m. kan fremsende på mail efter aftale.
Byggetilbud.dk ©